• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

:nazar:annnnaaaaammmmmmm maşallahhhhhh nazar değmesinnnnn , güle güle iyi günlerde giysin bebişinnnnn :nazar::nazar: çok şekerler yaaaa, hele o incili ayakkabıya ve pembe şapkaya bittimmmm :nazar::nazar:

grnt035jv2.jpg

grnt038be2.jpg

grnt039ey6.jpg

ay canım yerim onun kıyafetlerini valla. maşallah sen bitirmişsin nerdeyse alışverişi valla. güle güle giysin bebeğin canım herşeyini.

Hayalkiz maşallah ne güzel ciciler almişsin bebişine, güle güle iyi günlerde giysin inşallah

hepsi mükemmel.allahım güle güle sağlıkla eskitmeyi nasip etsin inşllah.cakılım senn hastane cıkısına bi baksaydım ben ya?*1 tane aldım.1 tane daha almak istiyorum.sennkinin fiyatıda iiydi?
bide nisacım beşiğine baksam?ben şööle bişi buldum ama yatak neveresim uyku seti falan alırken sorun oluo die konusulunca düşünmede kaldım??
http://www.megasayfa.com/default.asp?git=9&urun=765

hepsi mükemmel.allahım güle güle sağlıkla eskitmeyi nasip etsin inşllah.cakılım senn hastane cıkısına bi baksaydım ben ya?*1 tane aldım.1 tane daha almak istiyorum.sennkinin fiyatıda iiydi?
bide nisacım beşiğine baksam?ben şööle bişi buldum ama yatak neveresim uyku seti falan alırken sorun oluo die konusulunca düşünmede kaldım??
http://www.megasayfa.com/default.asp?git=9&urun=765

yarın evde yokum da vakit bulursam pazar günü resimlerini çeker yüklerim , bakarsınız, benim hastane çıkışı tam bir şans oldu yaaa, albimini satan bir mağaza kapatıyormuş , elinde de 10 lu albimini seti 1 adet kalmış o da bana nasip oldu işte :dance:

hee üstelik içinde battaniye yoktu onun yerine oyuncak vardı ben istemedim diye kız değiştirdi oyuncağın yerine battaniye ekledi , battaniyesinin tek satış fiyatına ben hastane çıkışı almış oldum nerdeyse

hayalkız canım valla sen herşeyi tamamlamışın dizmişin ne güzel hepsi de çok cici allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallh

celencim verdiğin linki açamadım o ne ki merak ettim şimdi

hayalkız güle güle kullanın emi herşey çokcici sen kızının oda takımını da almışın herhalde onu da bi görsek dışından çeksen olur mu?

hee üstelik içinde battaniye yoktu onun yerine oyuncak vardı ben istemedim diye kız değiştirdi oyuncağın yerine battaniye ekledi , battaniyesinin tek satış fiyatına ben hastane çıkışı almış oldum nerdeyse

bala bak yaaaa:mymeka: nese özgenin şansıbunlar hep.inşallah hayatı boyunca hep böle şanslı kalır:1hug:

hayalkız canım valla sen herşeyi tamamlamışın dizmişin ne güzel hepsi de çok cici allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallh

celencim verdiğin linki açamadım o ne ki merak ettim şimdi

evtatlicadiarzuet acılmıo:uhm: burda park yatak var.3 katşıymıs falan.renkleride cok hos.laci-pembe.ama dedim ya pek güvenemiyorum.uyku setleri uymuomus mesela bunlara.ama pratikliği acısından biz tayincilerin cok işine yarıycağa benzio.nereye gitse bebiş ytağından ayrılmıycakyerimseniben

Kizlar Merhaba,

ben 2 hafta once Turkiyedeyken Mother Care de indirim vardi.% 50.
cok uygun fiyata ben bir suru paket paket bady aldim.ilk bebisimdede badylerini kullanmistim.hem cok rahat hemde cok kaliteli.tavsiye ederim.albimininde urunleri cok kaliteli ve uygun.
genelde penye kiyafetler riskli oluyor,yikandiktan sonra ya tas gibi olup kuculuyor yada kendini salip pamuklaniyor.bildik markalardan almakta fayda var..

Kizlar Merhaba,

ben 2 hafta once Turkiyedeyken Mother Care de indirim vardi.% 50.
cok uygun fiyata ben bir suru paket paket bady aldim.ilk bebisimdede badylerini kullanmistim.hem cok rahat hemde cok kaliteli.tavsiye ederim.albimininde urunleri cok kaliteli ve uygun.
genelde penye kiyafetler riskli oluyor,yikandiktan sonra ya tas gibi olup kuculuyor yada kendini salip pamuklaniyor.bildik markalardan almakta fayda var..

mother care den kardeşim hediye almış bize çıtlı tulumlardan 0-3 ay ama bana büyük görünüyorlar, sanırım 3. ayda ancak giyebilir, albimini de bedenler de daha mı uygun ne , aldıklarınızda ona da dikkat edin arkadaşlar , bazıları 0-3 ay da olsa kocaman oluyor

evtatlicadiarzuet acılmıo:uhm: burda park yatak var.3 katşıymıs falan.renkleride cok hos.laci-pembe.ama dedim ya pek güvenemiyorum.uyku setleri uymuomus mesela bunlara.ama pratikliği acısından biz tayincilerin cok işine yarıycağa benzio.nereye gitse bebiş ytağından ayrılmıycakyerimseniben[/QUOTE]

park yatak takimlarida satiliyor,bence mutlaka park yatak almalisin,biz de cok gezenti oldugumuz icin cok rahat etttik.icine e*bebek.com dan yatak almistim.oglum suan 3 yasinda hala bir yere gittigimizde goturuyoruz.ama artik kismetse kardesi kullanacak
:)

mother care den kardeşim hediye almış bize çıtlı tulumlardan 0-3 ay ama bana büyük görünüyorlar, sanırım 3. ayda ancak giyebilir, albimini de bedenler de daha mı uygun ne , aldıklarınızda ona da dikkat edin arkadaşlar , bazıları 0-3 ay da olsa kocaman oluyor

evet genelde bedenler biraz buyuk oluyor ama yeni dogan ve minik bebek bedenleride var.
uzerindeki bedenlere pek ragbet etmemek gerek.zaten her bebegin buyuklugu farkli oluyor,bazi bebekler daha iri bazilari daha minyon oluyor.
ben albiminin kendine ozgu bir deseni var minik tavsancik gibi bisey ona bayiliyorum.

bala bak yaaaa:mymeka: nese özgenin şansıbunlar hep.inşallah hayatı boyunca hep böle şanslı kalır:1hug:

evtatlicadiarzuet acılmıo:uhm: burda park yatak var.3 katşıymıs falan.renkleride cok hos.laci-pembe.ama dedim ya pek güvenemiyorum.uyku setleri uymuomus mesela bunlara.ama pratikliği acısından biz tayincilerin cok işine yarıycağa benzio.nereye gitse bebiş ytağından ayrılmıycakyerimseniben

haklısın celencim pratikliği konusunda ama biz zaten düzceye geçen sene tayin olduk daha en az 3 sene burdayız o zamana kadar bebişi büyütürüz sonra da genç odası alırız diyoz
zaten annem tutturdu tam takım alcam ben torunuma diye ilk bebeklerin odasını kız tarfı yaparmış öle diyo da bi de ilk torun olunca bizden çok heyecan yapıyolar
bence gerek yok tam takıma zaten lojmandayız yerde yok o kadar ama nasıl vazgeçiricem allah bilir

Back