Ç
çakıltaşı_m
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
annnnaaaaammmmmmm maşallahhhhhh nazar değmesinnnnn , güle güle iyi günlerde giysin bebişinnnnn çok şekerler yaaaa, hele o incili ayakkabıya ve pembe şapkaya bittimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi mükemmel.allahım güle güle sağlıkla eskitmeyi nasip etsin inşllah.cakılım senn hastane cıkısına bi baksaydım ben ya?*1 tane aldım.1 tane daha almak istiyorum.sennkinin fiyatıda iiydi?
bide nisacım beşiğine baksam?ben şööle bişi buldum ama yatak neveresim uyku seti falan alırken sorun oluo die konusulunca düşünmede kaldım??
http://www.megasayfa.com/default.asp?git=9&urun=765
hee üstelik içinde battaniye yoktu onun yerine oyuncak vardı ben istemedim diye kız değiştirdi oyuncağın yerine battaniye ekledi , battaniyesinin tek satış fiyatına ben hastane çıkışı almış oldum nerdeyse
hayalkız canım valla sen herşeyi tamamlamışın dizmişin ne güzel hepsi de çok cici allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallh
celencim verdiğin linki açamadım o ne ki merak ettim şimdi
Kizlar Merhaba,
ben 2 hafta once Turkiyedeyken Mother Care de indirim vardi.% 50.
cok uygun fiyata ben bir suru paket paket bady aldim.ilk bebisimdede badylerini kullanmistim.hem cok rahat hemde cok kaliteli.tavsiye ederim.albimininde urunleri cok kaliteli ve uygun.
genelde penye kiyafetler riskli oluyor,yikandiktan sonra ya tas gibi olup kuculuyor yada kendini salip pamuklaniyor.bildik markalardan almakta fayda var..
mother care den kardeşim hediye almış bize çıtlı tulumlardan 0-3 ay ama bana büyük görünüyorlar, sanırım 3. ayda ancak giyebilir, albimini de bedenler de daha mı uygun ne , aldıklarınızda ona da dikkat edin arkadaşlar , bazıları 0-3 ay da olsa kocaman oluyor
bala bak yaaaa:mymeka: nese özgenin şansıbunlar hep.inşallah hayatı boyunca hep böle şanslı kalır:1hug:
evtatlicadiarzuet acılmıo:uhm: burda park yatak var.3 katşıymıs falan.renkleride cok hos.laci-pembe.ama dedim ya pek güvenemiyorum.uyku setleri uymuomus mesela bunlara.ama pratikliği acısından biz tayincilerin cok işine yarıycağa benzio.nereye gitse bebiş ytağından ayrılmıycakyerimseniben