• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

hastane çıkışının parçaları
s6300046rh6.th.jpg

s6300047ct7.th.jpg

s6300048in9.th.jpg

s6300050wq4.th.jpg

s6300049yf6.th.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
çakıltasım hepside çok güzel güle güle giydirmeyi nasip etsin allah
canım zıbın takımın kaç parça ve kaça aldın yazarmısın bende alcamda fikir olsun diye

canım bende ilk defa bu hafta bişeyler aldım çok benziyolar birbirlerine ben hergün gidip öpüyorum onları babasıda işten gelince bakıyor sevindirik olduk anlayacağın.iyi günlerinde sağlıkla ve sıhhatle giydir inşallah.

çakılım aldıkların çok güzel güle güle kullansın kızın:dance:
iç zıbınlar çok güzelmiş bende alıcam onlardan bir tek onlar kaldı zaten :dance:

ilk uyku seti resmi benden herhalde istikbalden aldım 83 ytl hemde iki ay ekstre erteletip 8 e böldüler valla oğlumuzun mobilya takımı da tweety li olduğundan pek hoş olcak gibi

blittlebudies3dg5.jpg

bevteks552479nd8.jpg

iki tane canım resimde bi tarafınaa koymamışlar herhalde içi gözüksün diye ama setin içinde
iki karyola koyucu biri uzun baş tarafa da geliyo
iki yastık biri süs yastığı
çarşaf
yorgan
bi de duvara asmak için kirli torbası var
bellonadakini beğenmiştim aslında ama bunu görünce daha hoşumuza gitti

yerdeki halıya da bi baksana destinam ya halıya karar veremedik tweety li halı 2 çeşitti biri pespembe diğeri bu ama yine de biraz kız işi gibi değil mi
olmadı halısı da tweety siz olsun diyoz??

pembe olmasın zaten hem herşeyide twety olmasın boğma....ama sen bilirsin tabi bugs banyli halısı vardı hatırladığım kadarıla oda olur kalan süsleride twetynin diğer arkadaşlarıyla tamamlayabilirsin..
hıı demek iki karyola koruyucusu varr..bende alabilirim ozaman başka hangi renkleri vardı canımcımmCADIARZU

bi de pembeli tweety modeli var mavili bugs bunny li model de var bi de yeşil var dı sanırsam ama onun kahramanını hatırlamıyom canım

Back