• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

grnt019ch1.jpg

grnt020pf5.jpg

grnt035xe6.jpg

grnt038sv7.jpg

hayalcim cok gzl hepsi alahım üstünde eskitsin bebeğinin inşallah.anneninde ellerine sağlık..

hayalkız senin ikiz falan değildi dimi anacım ne kadar çok maşşallah hepside çok güzel değişik değişik giyindir artık
çıtır senin de hem yatak hem de süsleme süper sen kurmuşsun bileee ben bi kere denedim yapamadım kaldırdım geri kirlenmesin diye sonra aldığımız yere gittim adama sordum ama bi daha da açmadım eylülde kuraruız herhalde beceremezsem sen yardım edersin dimi

hayalkız senin ikiz falan değildi dimi anacım ne kadar çok maşşallah hepside çok güzel değişik değişik giyindir artık
çıtır senin de hem yatak hem de süsleme süper sen kurmuşsun bileee ben bi kere denedim yapamadım kaldırdım geri kirlenmesin diye sonra aldığımız yere gittim adama sordum ama bi daha da açmadım eylülde kuraruız herhalde beceremezsem sen yardım edersin dimi

yok anım 1 tane ıkız değil:) ama bı sansım var hepsı boy boy olduğu için gıydırebılırım hanı aynı boyda olsa kullanamazdım belkıde bu arada çok teşekkurler canım....:1hug:

ayy çok güzeller.bizim de anneanne örüyo.valla kızlar bi bakim bittiyse ben de yollarım.güle güle doğur,güle güle de giydir inşallah canımmmmmmmmm.

kızlarr bunları onceden almıştım ama resımleri buraya değil bebişlerinize neler aldınız kısmına koymmuşum.oysakı fotolar buraya koyuluyor ben ozaman yanlışlık yapmışım.
oyuzden buaraya aldım fotoları hepsi burada olsun ıstedım. hem gormeyenler görürler..

dscf0122rp1.th.jpg

1517.jpg

dscf0126lh8.th.jpg

URL=http://img372.imageshack.us/my.php?image=dscf0127so2.jpg]
dscf0127so2.th.jpg
[/URL]

dscf0134rm5.th.jpg

Back