- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
diğer modeller şunlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edhak ayrı odamı yapıcan bebişine yoksa kendi odanızamı alıcan başlangıçta?(sen ayrı oda yapıyo gibi duruyonn )
kısslar bu sorum sizede ben ne yapcağıma karar veremedim. evim müsait bi odayı çocuk odası yapabilirim ama yeni doğmuş bebişi nasıl ayrı odaya koyacağınız qııı?fisfisfis
hahaha:roflol:iki aymı çok beklersin en az 6 ay aynı odada yatıyosun çünkü ek gıdalara geçince biraz biraz alışıyo emmemeye ..gecelerinaniknanik
ben oğlana oda yapıyorum yani ablasının beşiğini ve şifonyerini koyacam..zati duvarlarını falan boyuyorumm ama bide ablasının odasına park yatak koyacam çünkü yatak odasına koyarsam kızım kıskanır oda bizle yatmak isterr..bi 6 ay falan ben onların odasına taşınıcamm:teytey:
ayrı oda yapıcam hemen yatak odasının dibindeki oda zaten ama aldığımız bebek karyolası tekerlekli önce karyolayı önce bizim yatak odasına alcaz 2 ay kalır herhalde sonra kendi odasına geçircez
bebek bizim yanımızda yatmaya alışsın istemiyom sonra kendi odasını benimsemiyomuş hep annenin yanında yatmak istiyomuş bence o yüzden odasını ayırmak daha mantıklı
önemli olan zaten bebeğin ve annenin 40 ıymış 40 ı çıkmadan yalnız bırakılmazmış
tabi yine tercih sizlerin
mama önlüğümüz ve tarak setimiz
elbise askımız
yatağımız 60x120 45 ytl ye aldık