• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

diğer modeller şunlar canım
60914027ps5.jpg

74325932yp6.jpg

10513874ha9.jpg

25214367rg6.jpg

kısım çok güseller mavi olanı çokk beğendim ama bisim beşik büyük biraz olurmukki ya..
seninkinin ebatıyla aynımıydı bunlarr..

canım setlerin çarşafları standart 69X155 di herhalde bizim karyola 60x120
ama çarşafın tek tarafını yatağa geçirmeli tek tarafını da açık yapmışlar büyük yada küçük gelirse kıvrılsın diye
en büyük bebek karyolası 70x130 zaten ona bile oluyor dedi satıcı
sizin karyolanın ebatları daha mı büyük??

tam ebatını bilmiyorum ama en büyük bebek yatağını almıştık htırlıyorumm..senin aldığın resimdeki karyola daha büyük gibide bu sonradan koydukların daha küçük sanki neyse bi ara gidip bakim hatta eğer ölçüleri uyarsa o maviyi alim çok beğendim ben taçta beğendim bitane bambili mavi falan ama o 120 ytl idi bunlar ona göre baya uygunngamyoncuiremsu

destinacım bellonada ve istikbal de şuan da indirim var zaten almayı düşünüyosan kaçırma bence
benim bildiğim bebek uyku setleri hep standart oluyo bunun tam ölçüsü 100x155 ölçtüm dediğim gibi çarşafın bi tarafını kıvırmışlar tam yatağa geçsin diye kıvrılmış hali 69-70 oluyo ama benimkiyle diğer modellerin ölçüsü aynı onu biliyom çünkü satıcı tek ölçü dedi

edhak ayrı odamı yapıcan bebişine yoksa kendi odanızamı alıcan başlangıçta?(sen ayrı oda yapıyo gibi duruyonn )

kısslar bu sorum sizede ben ne yapcağıma karar veremedim. evim müsait bi odayı çocuk odası yapabilirim ama yeni doğmuş bebişi nasıl ayrı odaya koyacağınız qııı?fisfisfis

çok güzelmiş edhak hayırlı olsun. bende pembeli ördekliye bayıldım its a girl yazan nede olsa benim bebiş kızz olacak

edhak ayrı odamı yapıcan bebişine yoksa kendi odanızamı alıcan başlangıçta?(sen ayrı oda yapıyo gibi duruyonn )

kısslar bu sorum sizede ben ne yapcağıma karar veremedim. evim müsait bi odayı çocuk odası yapabilirim ama yeni doğmuş bebişi nasıl ayrı odaya koyacağınız qııı?fisfisfis

ayrı oda yapıcam hemen yatak odasının dibindeki oda zaten ama aldığımız bebek karyolası tekerlekli önce karyolayı önce bizim yatak odasına alcaz 2 ay kalır herhalde sonra kendi odasına geçircez
bebek bizim yanımızda yatmaya alışsın istemiyom sonra kendi odasını benimsemiyomuş hep annenin yanında yatmak istiyomuş bence o yüzden odasını ayırmak daha mantıklı
önemli olan zaten bebeğin ve annenin 40 ıymış 40 ı çıkmadan yalnız bırakılmazmış
tabi yine tercih sizlerin

hahaha:roflol:iki aymı çok beklersin en az 6 ay aynı odada yatıyosun çünkü ek gıdalara geçince biraz biraz alışıyo emmemeye ..gecelerinaniknanik

ben oğlana oda yapıyorum yani ablasının beşiğini ve şifonyerini koyacam..zati duvarlarını falan boyuyorumm ama bide ablasının odasına park yatak koyacam çünkü yatak odasına koyarsam kızım kıskanır oda bizle yatmak isterr..bi 6 ay falan ben onların odasına taşınıcamm:teytey:

hahaha:roflol:iki aymı çok beklersin en az 6 ay aynı odada yatıyosun çünkü ek gıdalara geçince biraz biraz alışıyo emmemeye ..gecelerinaniknanik

ben oğlana oda yapıyorum yani ablasının beşiğini ve şifonyerini koyacam..zati duvarlarını falan boyuyorumm ama bide ablasının odasına park yatak koyacam çünkü yatak odasına koyarsam kızım kıskanır oda bizle yatmak isterr..bi 6 ay falan ben onların odasına taşınıcamm:teytey:

yazık kocana tek başına............

cakılım aldıklarına ancak bakabildim.harika olmuslar.destinanında dediği gibi cok şükür yükleyebildin.allahım üstünde eskitsin özgemizin.
edhakcım cok cici twetylerin.güle gülee eskitin.bende baktım sizin tavsiyelerinizden sonra.it's agirl yazana baytıldım bende.ama sanırım park yataklara olmuomus bunlar.öölemi??bide bnm yastık ve yorgan sorunum var.yastık aldınızmı hiç.nasıl bişi bakıcaz?iç dolgusu silikon falanmı olsun veya baska bişi?aynı zamanda yorgan da ööle?hafif bişi alınır tamamda üşümez dimii??bana bunları bi zaamet yazıverin bakem?ha bide yastıksız yatabilirmi bebekler?

canımcım iki yaşına kadar yastıksız yatıracaksın yalnız boğulmayı önleyici yastıklar var yan yatırıyosun onlar kullanışlı oluyoo dur bi resim bulimm..

celencim benim aldığım uyku setinin içinde yorganı var zaten normal büyüklerin uyku setlerinin içindeki yorgan gibi çok kalın değil hafif yumuşak ama çok soğuk kış günlerinde korumaz tabi onla birlikte battaniye de örtmek gerekir herhalde
yastık da var uyku setinin içinde ama destinanın dediği gibi daha yastık kullanmayacağımız için önemsemedim çok kaliteli deil yastığı bu antibakteriyel yastıklar vardı istikbalde sonrasında onlardan alabiliriz

ayrı oda yapıcam hemen yatak odasının dibindeki oda zaten ama aldığımız bebek karyolası tekerlekli önce karyolayı önce bizim yatak odasına alcaz 2 ay kalır herhalde sonra kendi odasına geçircez
bebek bizim yanımızda yatmaya alışsın istemiyom sonra kendi odasını benimsemiyomuş hep annenin yanında yatmak istiyomuş bence o yüzden odasını ayırmak daha mantıklı
önemli olan zaten bebeğin ve annenin 40 ıymış 40 ı çıkmadan yalnız bırakılmazmış
tabi yine tercih sizlerin

canım çok güzel olmuş bebişin odası sağlıkla ve mutlulukla kullanmayı kısmet etsin allah.bizde dolaşıyoruz Bellonada beğendik haftasonu Maskoya gittik fiyatlar uçmuş 2000ytl denbaşlıyorlar.bellonada birde bonusa 2 ay erteleme var.bizde oğluşumuza pek alışveriş yapmamıştık aklınızda olsun Mothercare de %50 indirim var 7 tane renk renk body paketlemişler 28 ytl,3 tulum renk renk paketin içinde 25 ytl daha birçok şey var müsait olduğunuzda bakın.birde C&A dan uzun kollu body aldık tanesi 5 ytl,ayaklı alt ve üst tk yapılmış oda 7 ytl di ondan da aldık.bu hafta ona çalıştık birde Toyiki ye bakın güzel şeyler vardı.

haftasonu aldıklarımın devamı
oğluşun oda süsleri 1 ytl valla bişey deil duvara yapıştırmalı çok da tatlı duruyo valla kızlar tavsiye ederim
s6301441ux2.jpg

s6301444jk7.jpg

Son düzenleme:
Back