- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
-
çıtır-pıtırım teşekkürler canım senin şifonyerde çok iyiymiş doğru söylüyosun bebek odası şifonyeri diye satılınca 300 ytl den aşağı olmuyo gayet de büyük kullanışlı gözüküyoredhak sağlıkla kullansın oğluşun inş.
bu benım aldığım sıfonyer.dediğim gıbı süslü birsey değil ama ben onu süslicemmm yakında süslü fotosunu da koyarım.
50 lıraya aldım.kalıtelı bırsey kızlar oyle uyduruk değil yan
sonra oda yaptığımda eğer o renkli küçük şıfonyerlerden alırsam onukoyacak yer ulama diye boyle aldım ayrıca onların fıyatlarının cok yuksek olması da etken.bunu sonra oda yaptığımda oturma odama koyabılırım.
ponarancım tavsiyen için teşekkürler canım mina bebeye gelince bakıcam mutlaka
ama karabağları dolaşmazsam içim rahat etmez herhalde biz eşimle evlenirken bütün mobilyalarımızı da oradan almıştık gerek fiyat gerekse kalitesinden çok memnunuz
ikea yada bakarım ama yerini bilmiyorum bornovaya yeni alveriş merkezi açılmış diye duydum bornova park tı herhalde oralarda mı yoksa
ayrıca pazardan seslensen duyarım okadar yakınım yani :)
çıtır-pıtırım teşekkürler canım senin şifonyerde çok iyiymiş doğru söylüyosun bebek odası şifonyeri diye satılınca 300 ytl den aşağı olmuyo gayet de büyük kullanışlı gözüküyor
biraz kulp değişikliği biraz da çıkartmalarla benzersiz tatlı bir şifonyer olur bile
ağustos 5 ten sonra ben de izmirdeyim destinam ben mobilya tarzı şeylere karabağlar tarafından bakmayı düşünüyorumgamyoncuiremsu
çıtır-pıtır cım kemeraltının eski havası yok diyolar ben bi hatay pazarı yaparım bi de hatayı baştan başa noktaya kadar dolaşırm diyorum çok kaliteli markalı ürünleri pazar fiyatına alabiliyosunuz tabi o göbekle pazarda rahat edebilir miyim biliyorum ama her izmire gidişimde uğramazsam rahat edemiyomcoksekeriremsu
bu kadife tulumu da yatarken giyer diye aldım sadece 7 ytl...
bende aldım bundan.yumusacık gercekten.gecen hafta ankaradayken c&a dan.ama bana kıslıklar cok pahalı gelmişti.ufacık minnacık kıslık takımlar 35 ytl ydi bende almadım.acaba yenimi girdiki indirime.buarada istanbulda anadolu yakasında varmı c&a ?
:roflol::roflol::roflol: kıs bağırırım pazarın ortasında çıtır-pıtır diye ama duyup da gelmezsen küserim valla:roflol:
yaaa gerçekten mi 5 ytl ye chicco haa!!
kıs ben duramam gidrim valla sabah erkenden kocamı kaldırır koca göbüşümle çekilin yoldan ben geliyom derim:))
celen cim bu arada sende asker eşisin herhalde yanlış anlamadıysam ben de izmire gelince 3 boyutlu ultrasona girmek istiyorum hatay da yada güzelyalı asker hastesinde 3 boyutlu var mı?
varsa şimdiden randevu almam gerekiyo randevuları 1 ay öncesinden alıyorduk herhalde
yoksa da başka hastaneler aramaya başlıyım şimdiden
hımmmm iyi oldu çıtır-pıtır ım sölediğin bak yoksa ben her zamanki gibi perşembe giderdim sadece sebzeye bakar dönerdim gerçi benim gelmeme daha 3 hafta kadar var ama metro çalışması bitmez daha herhalde geçen sene de çalışıyolardı
yok canım nerdeeeKötü Kazen asker hastanelerinin normal usgleri bile işe yaramıo.o yuzden doktorun özeline gidioruz.gerci ondada 3 boyutlu yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?