• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

biz anlaştık zati ..
sen izmire gelıon die amnn kaçalımm dedikkk demı kız celen:icecream:
bende edremıte gıdıyorum haftaya perş.
evıne donunce haber ver destina lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

amannn destinam boşver biz iki göbüş dağıtırız pazarı toplarız merak etme
oh sonrada aldıklarımızın fotolarını çekip çekip buraya koyarız çatlatırız izmirden kaçanlar düşünsünnn

amannn destinam boşver biz iki göbüş dağıtırız pazarı toplarız merak etme
oh sonrada aldıklarımızın fotolarını çekip çekip buraya koyarız çatlatırız izmirden kaçanlar düşünsünnn

:mymeka: be n isteyerek kacmadımkiii:çok üzgünüm: kurban olurum ben izmirimeeeeee:çok üzgünüm:

nisanurcum işte benim aldığım ateş ölçer bu alında ölçer bu arada
adszja2.png

yaaaa ne güsel şeyler almışsınız özendim bende koycam aldıklarımı...ama biraz bekletcem anca yaparım ben üşengecimdir biraz....

hııııııyerimseniben
ya ben doktora gıttım amaaa aksam yemek yemeden once gıttık dr dan cıkınca kocam karnımm aççççççç eve gıdelımmmm dıye tutturdu.:bbo:
öğlen de yememiştik ben dayandım o dayanamadı.şakkıdıe bende ısrar etmedım eve gıttık gezemedık yanii canımm:1no2:
ama aklım kaldı be valla:utangac:
haftaya edremite gıdıyoruz.oradan yaparız alışveriş dedi.
pekii kocacığımmm dedim bendecoksekeriremsucoksekeriremsucoksekeriremsu

Ay ne guzeL ya :)) Neler alınmıs neler dusunulmus ben daha hıc bır sey almadımm Kızıma Gs Storeden Zıbın takımı aLmayı dusunuorum Zaten ılk kızımdan eksık bır seyı yok daha henuz hıc kullanmadıklarım var :)) Masrafa Gırmemek ıcın degıl sadece FuzuLı Masraf yapmak ıstemıyorum cunku ılk Cocugun verdıgı heyecanla Almadıgım sey kalmadı :D onlar hepsı basıma kaldı hatta topladım kız cocugu olacak bırıne verecektım ben erkek hıssedıyordum ya :D kız cıkınca kaldı ıste bana :D

kızlar kuzucuğuma birşey almadım ama ona kendı ellerımle hazırladığım birşeyi paylaşmak istıyorum sızlerle..

kızıma oda takımı almadım fakat sonuçta eve bebiş gelıyor bıraz suslemek lazım dıye düşünerek yatağının olduğu tarafa duvara önce cımenler sonra üstüne çiçekler yaptım.bodür gibi durdu çok hoşuma gitti.:dance:
üzerinede güneş ve ay yapıp boyle bır kompozısyon hazırladım:dance:
belkı sızlere de fıkır olur dıye düşündüm.yerimseniben
dscf0311do6.th.jpg
:nazar::nazar::nazar:

kızlar kuzucuğuma birşey almadım ama ona kendı ellerımle hazırladığım birşeyi paylaşmak istıyorum sızlerle..

kızıma oda takımı almadım fakat sonuçta eve bebiş gelıyor bıraz suslemek lazım dıye düşünerek yatağının olduğu tarafa duvara önce cımenler sonra üstüne çiçekler yaptım.bodür gibi durdu çok hoşuma gitti.:dance:
dscf0311do6.th.jpg

çok süper olmuş canım ellerine sağlık , kelebekler de eklenebilir gibi geldi banaaa

ellerine sağlık çıtırcım güsel olmuşşşŞeniztutanarak kalkmaya başlasın hepsini yolar kuzucun annesi merak etmecoksekeriremsu

kızıma oda takımı almadım fakat sonuçta eve bebiş gelıyor bıraz suslemek lazım dıye düşünerek yatağının olduğu tarafa duvara önce cımenler sonra üstüne çiçekler yaptım.bodür gibi durdu çok hoşuma gitti
dscf0311do6.th.jpg

koçum benm beeeeŞeniz savulun len marifetli ekim anaları gelioooo:enbuyukkk:
cakıl ve ben hariç:utangac::utangac:

ayy kızlar saolun yafff..
gercekten yolar mı yaff bende onu yolarım valla :) kıyabılır mıyım kıııı???
canım kelebek bende düşündüm ama duvara yapmayacağım onu. perdenin üstüne minik minik konduracağım iğneyle.

Back