How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

çok hoşmuş kızzzzzzzzzzz aldıkların bi durdun sonra tam başladın hepside çok hoş iyi günlerde kullanın turuncu her iki cinsede olur canım ama içine sinmedi cırt rengi var diyosan değiş çünkü sen kullancan benimkide grili gibi bende ortak renk bakcam uyku seti falan

harika şeyler gerçekten de güle güle kullanmak nasip etsin Allahım bu nivea çantasını nerden aldın öğrenebilir miyim

ben malatyadayım canım urdan bi bebek mağazasından aldım burayı biliyosan tarif edebilirim ama carefurlarda da varmış büyük marketlerde de bulabilirsin sanırım

kızlar buda bizim oğluşun puseti valla daha erken biliyorum ama gördüm dayanamadımmmm!!

fotoraf0013qm6.jpg

fotoraf0015yp0.jpg

fotoraf0016ir0.jpg

çok güzel hayatım güle güle kullan..yılın bebek arabası seçilmiş bu model galiba kaça aldın nerden aldın bunlarıda yaz bakimm:nazar:

geçen ay sakaryaya gitmiştim de orda beğenmiştim rastgele eşimle bebek dükkanlarına girip çıkyoduk bunun hem rengine hem hafifliğine hem de kapanınca kapladığı yere vuruldum destinacım
normal pusetler ikiye katlanırken bu kağıt gibi 4 e katlanıyor katlandığında da sırtta taşıma için askısı var biz tayinci olduğumuz için bizim için az yer kaplaması çok önemliydi bide puset çift tarflı kullanıma uygun ve oto koltuğu pusete monte edilebiliyor
baktım tüm aradığımız özellikler var gerçi beğendiğim mağazada peşin fiyatı 450 taksitli 500 dediler bende internetten geldim araştırdım
şansıma da o hafta nukoland.com diye bir bebek sitesinde pierre cardin ürünlerinde %30 indirim vardı indirimi kaçırmak istemedik doğrusu 380 ytl ye taksitle aldım bebiş doğana kadar ödenir biter dedik eşimle
şimdi onu gördükçe evde sabırsızlığım daha da artıyor arada evin içinde sürüp mutlu oluyom:))

bu kapı süsümüz
resim189od9.jpg

şifonyer
resim190we2.jpg
resim191vc5.jpg

dolabımız
resim192zo6.jpg

bodürümüz ve kelebek çıkartmalarımız
resim193qz5.jpg

yatğımız
resim201zc9.jpg

yer minderleri
resim194vq4.jpg

ve halımız
resim195sb9.jpg

perdemiz henüz dikiliyo lambasınıda hanfendü beğenecek dahaaa.s.

Son düzenleme:
ay ay ay çok güzelmiş.
çok hoşuma gitti yaa.
Allah sağlıkla, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Bakalım sen ufaklığa neler yapacaksın :D
kelebek çıkartmaları nerden aldın canım.

aslında onlar çıkartma değildii.sırnaşık şeykızıma her ay tübitakın okul öncesi dergisini alıyoruzda orda kelebek çeşitlerinin kartlarını vermişlerdi bende onları kesip duvara yapıştırdımsırnaşık şey

aslında onlar çıkartma değildii.sırnaşık şeykızıma her ay tübitakın okul öncesi dergisini alıyoruzda orda kelebek çeşitlerinin kartlarını vermişlerdi bende onları kesip duvara yapıştırdımsırnaşık şey

aaaa, valla ne beceriklisin yaa.
resim falan yapayım diyordum bebişin odasına ama karnım burnumda zor olacak diye üşeniyorum. zaten mutfağımı boyadım o bile bayaa zorladı.
görmek isteyen olursa, buyrun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=2913119#post2913119

kelebekler çok hoş duruyor, bende bulabilirsem uygun resimler yapıştırma tekniğini deneyeyim yerimseniben

themiscim süper olmuş kısss..kelebek stencılları satılıyo hobi marketlerde onlarlada güzel olur bu duvarın desninde halılar varya onlardan alıp sersen tam süper olacak kanımca..ama emeğine sağlık müthiş olmuş..bende oğluşun odasına karbon kağıdıyla çizip boyuyorum ama bi türlü bitiremedimmcoksekeriremsu

destina çok güzel kızının odası maşallah süper olmuş minderlerin kılıfını da sen mi yaptın yoksa
themis buarada sen de az hamarat değilsin ha çok süper olmuş mutfağın

destina çok güzel kızının odası maşallah süper olmuş minderlerin kılıfını da sen mi yaptın yoksa
themis buarada sen de az hamarat değilsin ha çok süper olmuş mutfağın

yok kıs daha neler okarda değil düğme zor dikerim ben taçın outlet mağazası var burda çift kılıf 4 ytl iki minderde 26 ytl idi..

bende memelekete gittiğimde anneme yaptırıyım diyorum 2 minder bebişin odasında lazım olur

kızlar var ya sizlerin maharetini görünce utandım he , yorum bile yapamıyacam , süpersiniz maşallah

Back