How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

edhak sağlıkla kullansın oğluşun inş.
bu benım aldığım sıfonyer.dediğim gıbı süslü birsey değil ama ben onu süslicemmm yakında süslü fotosunu da koyarım.
50 lıraya aldım.kalıtelı bırsey kızlar oyle uyduruk değil yan

sonra oda yaptığımda eğer o renkli küçük şıfonyerlerden alırsam onukoyacak yer ulama diye boyle aldım ayrıca onların fıyatlarının cok yuksek olması da etken.bunu sonra oda yaptığımda oturma odama koyabılırım.
çıtır-pıtırım teşekkürler canım senin şifonyerde çok iyiymiş doğru söylüyosun bebek odası şifonyeri diye satılınca 300 ytl den aşağı olmuyo gayet de büyük kullanışlı gözüküyor
biraz kulp değişikliği biraz da çıkartmalarla benzersiz tatlı bir şifonyer olur bile
ağustos 5 ten sonra ben de izmirdeyim destinam ben mobilya tarzı şeylere karabağlar tarafından bakmayı düşünüyorumgamyoncuiremsu
çıtır-pıtır cım kemeraltının eski havası yok diyolar ben bi hatay pazarı yaparım bi de hatayı baştan başa noktaya kadar dolaşırm diyorum çok kaliteli markalı ürünleri pazar fiyatına alabiliyosunuz tabi o göbekle pazarda rahat edebilir miyim biliyorum ama her izmire gidişimde uğramazsam rahat edemiyomcoksekeriremsu

Edhak'cım,

Mobilya için
Geçen hafta içinde Karabağlar'ı dolaştım. Bebek odaları 1.500'dan 3.500'a kadar gidiyor. Genelde hepsi aynı, yatak+alt değiştirme, şifonyer, 2-3 kanatlı dolaplar. Dolaplar büyüdükçe fiyat artıyor, güzel şeyler var aslında ama ben nedense çok cicili bicili şeyleri sevmediğimden almayacağım sanırım.
İşin kolayına kaçıp, İkea'dan almayı ve aksesuar ile renklendirmeyi düşünüyorum.

Bebiş Eşyaları için

Kemeraltında Mina Bebe'yi çok insandan duyuyorum. Henüz gidemedim, pusetten krem ve biberona kadar bir çok ürünü çok uygun fiyata satıyormuş. Kızlarağası çarşının yanındaymış. Ben hepsini toptan ordan halletmeyi düşünüyorum şahsen.

ponarancım tavsiyen için teşekkürler canım mina bebeye gelince bakıcam mutlaka
ama karabağları dolaşmazsam içim rahat etmez herhalde biz eşimle evlenirken bütün mobilyalarımızı da oradan almıştık gerek fiyat gerekse kalitesinden çok memnunuz
ikea yada bakarım ama yerini bilmiyorum bornovaya yeni alveriş merkezi açılmış diye duydum bornova park tı herhalde oralarda mı yoksa

ponarancım tavsiyen için teşekkürler canım mina bebeye gelince bakıcam mutlaka
ama karabağları dolaşmazsam içim rahat etmez herhalde biz eşimle evlenirken bütün mobilyalarımızı da oradan almıştık gerek fiyat gerekse kalitesinden çok memnunuz
ikea yada bakarım ama yerini bilmiyorum bornovaya yeni alveriş merkezi açılmış diye duydum bornova park tı herhalde oralarda mı yoksa

Madem dolaşacaksına.s, mutlaka Dünya Bebek diye bir yer var,ona git, en çok çeşit orada. Ama en pahalı yerlerden biri ayrıca. Karabağların başında gibi, havalanından Konak'a giderken sol tarafta kalıyor.

İkea ise Bornova'da, yeni açılan Forum Bornova alışveriş merkezinin yanında. Bi de Forum'da çok kapsamlı bir Mothercare var, oraya da mutlaka bak.

bunu annecim ördü işlemelerinide ben yaptım daha çokkk var örnek olarak koyarım ıstersenız bır suru yelek ve hırka ördürdü annecim:)
grnt008xp4.jpg

aaaa canım benım pazar gezebılecek durumdaysan tabıkı de hatay pazarı derım...
gıyim konusunda bırcok sey bulabılrıısn.
ama gezebılecek durumdaysan tabi..zor olur göbüşle gezmek.çok da kalabalık oluyor zaten .ama sen bılırısn.
Kemerlatında mına bebeği bende duydum ve oradan bırkac sey aldım kuzucuğuma.
ama onun gıbı bırcok bebek mağazası var
kemeraltının havası hıc değişmez canım aynı kemealtı işte..
ikea fıyatları cok yuksekk ben gezdım...
mobılya alacaksan kısıkköy ya da karabağları gezebılırısn ama karabağlarda mobılya konusunda abartmış ve cok pahalı fıyatları.

hayalkız annen ne guzel ormüş canım.benımde annişim nırsuru sey ordu ama onları eve getırınce fotolarını cekıp gostereceğim sıze.. gule gule kullansın bebişin..

çıtır-pıtırım teşekkürler canım senin şifonyerde çok iyiymiş doğru söylüyosun bebek odası şifonyeri diye satılınca 300 ytl den aşağı olmuyo gayet de büyük kullanışlı gözüküyor
biraz kulp değişikliği biraz da çıkartmalarla benzersiz tatlı bir şifonyer olur bile
ağustos 5 ten sonra ben de izmirdeyim destinam ben mobilya tarzı şeylere karabağlar tarafından bakmayı düşünüyorumgamyoncuiremsu
çıtır-pıtır cım kemeraltının eski havası yok diyolar ben bi hatay pazarı yaparım bi de hatayı baştan başa noktaya kadar dolaşırm diyorum çok kaliteli markalı ürünleri pazar fiyatına alabiliyosunuz tabi o göbekle pazarda rahat edebilir miyim biliyorum ama her izmire gidişimde uğramazsam rahat edemiyomcoksekeriremsu

canım hatay pazarına ben 21 haftalıken gittim.düşün daha dooru dürüst göbüş yok ama bayılıcaktım.sabah 10du.hastaneye gitmiştim.tahlil sonuclarımı beklerken bi dolasalım dedik eş
mle ama zor durdum.hem sıcaktı hem kalabalık.sabah erken saat die millet dolusmus.sıcağı bırakıosun kalabalıktan bunalıosun ki dediğin zamanlarda hiç gidilmez.ama pazarın iç.inde ööle bi tezgah varki allahım bakmaya kıyamıosun.hepsi markalı minik minik defolu vyea ihrac fazlsı.chicconun cantasını aldım 5 ytl.mothercarenin battaniyesini aldım 15 ytl.baksan bakılcak ama dedim ya sıcaktan kalabalıktan durulmuo.en ii zaman ramazanda iftardan sonra kemeraltını turlamak.hem sakin hem serin olur.havada erkenn kararmadığı için dükkanlarda acık olur.çeşitte bol.

bu kadife tulumu da yatarken giyer diye aldım sadece 7 ytl...
fotoraf0023io1.jpg

bende aldım bundan.yumusacık gercekten.gecen hafta ankaradayken c&a dan.ama bana kıslıklar cok pahalı gelmişti.ufacık minnacık kıslık takımlar 35 ytl ydi bende almadım.acaba yenimi girdiki indirime.buarada istanbulda anadolu yakasında varmı c&a ?

yaaa gerçekten mi 5 ytl ye chicco haa!!
kıs ben duramam gidrim valla sabah erkenden kocamı kaldırır koca göbüşümle çekilin yoldan ben geliyom derim:))
celen cim bu arada sende asker eşisin herhalde yanlış anlamadıysam ben de izmire gelince 3 boyutlu ultrasona girmek istiyorum hatay da yada güzelyalı asker hastesinde 3 boyutlu var mı?
varsa şimdiden randevu almam gerekiyo randevuları 1 ay öncesinden alıyorduk herhalde
yoksa da başka hastaneler aramaya başlıyım şimdiden

bende aldım bundan.yumusacık gercekten.gecen hafta ankaradayken c&a dan.ama bana kıslıklar cok pahalı gelmişti.ufacık minnacık kıslık takımlar 35 ytl ydi bende almadım.acaba yenimi girdiki indirime.buarada istanbulda anadolu yakasında varmı c&a ?

benim sakaryada gittiğimde kışlık kalmamıştı pek gerçi kız bebişler için vardı ama ben oğluşa pek bulamadım yazlıklar pahalıydı dediğin gibi 30-35 ten başlıyodu
istabulda 3 tane C&A var
Istanbul Bakırköy Cadde Mğz.
Istanbul Capacity Çocuk Mğz.
Istanbul Profilo Mağazası
ama istanbulu pek bilmiyorum hangisi anadolu yakasında istanbullulara sorarsan bilirler canım

:roflol::roflol::roflol: kıs bağırırım pazarın ortasında çıtır-pıtır diye ama duyup da gelmezsen küserim valla:roflol:

askk olsun duymaz mıyım lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
beraber gıdelım canım gezerız bol bolyerimseniben
hatay pazarı perşembe günü fakat metro çalışmalrından dolayı haftada ıkı gun oluyor pazar.
tekstıl pazarı salı günü
gıda perşembe günü.
bılmeyenlere hatırlatayım dedimsengözlerimebaksanab
bende gıdeceğimm ama ne zaman bılmıyorum guvenemıorum kendıme cok kalabalık bayılırım vallahi...

hımmmm iyi oldu çıtır-pıtır ım sölediğin bak yoksa ben her zamanki gibi perşembe giderdim sadece sebzeye bakar dönerdim gerçi benim gelmeme daha 3 hafta kadar var ama metro çalışması bitmez daha herhalde geçen sene de çalışıyolardı

yaaa gerçekten mi 5 ytl ye chicco haa!!
kıs ben duramam gidrim valla sabah erkenden kocamı kaldırır koca göbüşümle çekilin yoldan ben geliyom derim:))
celen cim bu arada sende asker eşisin herhalde yanlış anlamadıysam ben de izmire gelince 3 boyutlu ultrasona girmek istiyorum hatay da yada güzelyalı asker hastesinde 3 boyutlu var mı?
varsa şimdiden randevu almam gerekiyo randevuları 1 ay öncesinden alıyorduk herhalde
yoksa da başka hastaneler aramaya başlıyım şimdiden

yok canım nerdeeeKötü Kazen asker hastanelerinin normal usgleri bile işe yaramıo.o yuzden doktorun özeline gidioruz.gerci ondada 3 boyutlu yok??

hımmmm iyi oldu çıtır-pıtır ım sölediğin bak yoksa ben her zamanki gibi perşembe giderdim sadece sebzeye bakar dönerdim gerçi benim gelmeme daha 3 hafta kadar var ama metro çalışması bitmez daha herhalde geçen sene de çalışıyolardı

daha 10 seneye yolu var:roflol::roflol:

savulun leenn bende geliyom pazara:sm_cool:kudurtmayın beni erken gelirim haaa..ben çıtır pıtırı göbenden tanırım zatii:1closedeyes:edhakcım poposu göbenden büyük bi hamiş görürsem hee o sensindirrsırnaşık şeybu celende olmayıversin..ben izmire gelcem hatun istanbulda istanbula gidicem izmire gelecek:dilcikar:

yok canım nerdeeeKötü Kazen asker hastanelerinin normal usgleri bile işe yaramıo.o yuzden doktorun özeline gidioruz.gerci ondada 3 boyutlu yok??

saol canım ya öğrendiğim iyi oldu en azından o seçenekleri kaldırdım şimdi neyse bende kayınvalidemlerim ordaki buca tıp ı araştırayım ozaman

Back