• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bencede çok almamalı zaten,hediye de gelir büyük ihtimalle...ben daha yeniyeni alıyorum...

Destinacığım hepsi çok güzel. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. güle güle kullanın canım.

KIZLAR BEN HAZİRAN yada TEMMUZ ANNESİYİM.
HAZİRAN SONU TEMMUZ BAŞI ORTALARDA GİDİYORUM.

BENDE KIZIMIN MEVLÜT KIYAFETİNİ SİZİNLE PAYLAŞAYIM MÜSAADE EDERSENİZ.

fotoraf0152ko5.jpg

allah bebişlerinizi tez anda sağlıklı şekilde kuçaklarınıza versin arkadaşlar ekledikleriniz çok güzeller
senace bu kıyafeti giydir kızına mevlütte çok hoş duracagından eminim nede tatlı olur bu
elbisenin içinde

ayyyy.. canım ya çok şeker.Rabbim sağlıkla gymeyi nasip etsin.çok güzel ya.inşallah benimde kızım olur.:nazar::nazar::nazar:

destinacım bebişin iyi günlerde giysin canım çok hoş hepsi ben park yatak aldım ama ilk 6 ay onun üstüne ne sercem bilmiyom ya sen biliyonmu canım

hayatım hem şilte satılıyo hemde yatak..bende alıcam park yatak ben şilte almayı düşünüyorum.. daha kullanışlı netten baktım fiyatlarına 25 ila 35 arasında değişiyoo..benim eltim içine sünger kestirmişti oda fikir olsun canımŞeniz

park yatak alacaklar!!!!
ıkı kademeli aldım birde içine su ortapedik yataklardan aldım.iyi güzel,hoş da yatağı içine koyunca yukarının uzunluğu cok kısa kalıyor.Allah korusun korkarım yatırmaya.şimdilik başka bır çare düşünüyoruz.Fıkrınız olsun dıye soyuyorum.ya üç kademelı alın,ya da içine yatak değil şilte,sunger vs.. yaptırın.onlar da ne kadar sağlıklı tartışılır gerçi...neyse.

bugun bebişimize ilk cicilerini aldık..8li hastane cıkısı..gerci içinde battaniyesi yok ama olsun..yarın fotolarını koyarım..buarada ne pahalı bu kıyafetler be!!!

bugun bebişimize ilk cicilerini aldık..8li hastane cıkısı..gerci içinde battaniyesi yok ama olsun..yarın fotolarını koyarım..buarada ne pahalı bu kıyafetler be!!!

hayırlı olsun teysoşumun cicileri..kızlara dolu valla erkeklerde çok seçenek yok..ben 45 ytlye aldım celencim battaniyeside vardı sen kaça aldın canımm..

themis canım alt acma setin. harbiden sirin bende aynısını almıştım bebitof un ama bizim kız suan kullananmıyor kucuk geliyor gule gule kullan inşallah

senace canım sen sepet beşigini inci tuncelden mi aldın bendede benzeri var kenarları fiyonklu dedigin fiyata aldım bende

hayırlı olsun teysoşumun cicileri..kızlara dolu valla erkeklerde çok seçenek yok..ben 45 ytlye aldım celencim battaniyeside vardı sen kaça aldın canımm..

80ytlden 50 ye düşmüş...ama hakkaten ben burdayım dio kalitesia.s buarada benm herifin gönlü olursa koyucaz resimleri:mymeka:

Back