- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
çok güzel canım hepsi...çok şirin görünüyorlar...güle güle giydir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika olmuş arkadaşım ellerine sağlık güle güle kullan..bu arada bende denizliden a.s
Aaa yeni gördüm Denizli'den diye yazdığını. Memnun oldum canım. a.s.
Bende memnun oldum canım denizli merkezden mi ben merkezdeyim..ismim filiz
KIZLAR BEN HAZİRAN yada TEMMUZ ANNESİYİM.
HAZİRAN SONU TEMMUZ BAŞI ORTALARDA GİDİYORUM.
BENDE KIZIMIN MEVLÜT KIYAFETİNİ SİZİNLE PAYLAŞAYIM MÜSAADE EDERSENİZ.
allah bebişlerinizi tez anda sağlıklı şekilde kuçaklarınıza versin arkadaşlar ekledikleriniz çok güzeller
senace bu kıyafeti giydir kızına mevlütte çok hoş duracagından eminim nede tatlı olur bu
elbisenin içinde
destinacım bebişin iyi günlerde giysin canım çok hoş hepsi ben park yatak aldım ama ilk 6 ay onun üstüne ne sercem bilmiyom ya sen biliyonmu canım
Allah Bebişlerinizi Tez Anda Sağlıklı şekilde Kuçaklarınıza Versin Arkadaşlar Ekledikleriniz çok Güzeller
Senace Bu Kıyafeti Giydir Kızına Mevlütte çok Hoş Duracagından Eminim Nede Tatlı Olur Bu
Elbisenin Içinde
bugun bebişimize ilk cicilerini aldık..8li hastane cıkısı..gerci içinde battaniyesi yok ama olsun..yarın fotolarını koyarım..buarada ne pahalı bu kıyafetler be!!!
hayırlı olsun teysoşumun cicileri..kızlara dolu valla erkeklerde çok seçenek yok..ben 45 ytlye aldım celencim battaniyeside vardı sen kaça aldın canımm..