• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

Ben hastane çıkışımı 35 e aldım kızlar,kalıtelı bırsey bırde baya.sız çok para vermişiniz yavv..
battanıyesıde var içinde hem.,

Son düzenleme:
canım aslında dediğin fiyata cok cok güzel ve kaliteli seylerde var dooru.ama bu bizim bebiş için ilk girdiğimiz mağazydı:1rolleyes: e ordanda eli boş cıkmak olmaz dimi ama:sm_cool: sen nerden aldın kmeraltındanmı:uhm:

canım aslında dediğin fiyata cok cok güzel ve kaliteli seylerde var dooru.ama bu bizim bebiş için ilk girdiğimiz mağazydı:1rolleyes: e ordanda eli boş cıkmak olmaz dimi ama:sm_cool: sen nerden aldın kmeraltındanmı:uhm:

celencim kemeraltından alışveriş yapıosan balık halinden aşşagıya inerken barış bebe ve mina bebe showroomları var karşılıklı
ben bebişim oldugunda barıştan chicconun 5 li hastanesi cıkışını 50 ytl ye almıştım :(
ikisindede cok kaliteli ürünler var bide salepcioglunun arka taraflarında tontoş var ordada super şeyler var ykm de ve gumrukteki sobee ve chicco magazalarındada hemde cok uygunnnn:))
ben artık oralara pek gidemiyorum ama daha böyle uygun cook magaza var ve cok kaliteli urunler var kemeraltıyla yetinme insanı resmen kazıklıyor bazıları..

ssl19186dr2.th.jpg

ssl19187yn1.th.jpg

:nazar::nazar:güle güle pislet cemrecimm.. bol bol çiş yap kaka yap bu cadı anan yıkasın bunlarıı tamammı teyzoşcummŞeniz

:dilcikar: hiçte yıkamam otursun babası yıksaın ööle uzaktan kızıııım die sevmek kolay:dilcikar: zaten pabucum şimdiden dama atıldı:dilcikar: gecen kahvaltı yapıoruz bana" sen bugunlerin tadını cıkar kızım olunca biz onla oturucaz sen tepsini alıp içerde kahvaltı yapıcan "dedibenneyaptımki salak şey görür o..ona inat doğurmuycam:dilcikar: tutcam içerde senesi gelesiye kadar:dilcikar: ha şimdi babystardan beleş 2 bebek bezi gelmiş:roflol: kız minicik yaaa onlarındamı resminin cekip koysam

heejeyyar nerde beleş oraya yerleş :roflol: babystar ın yanında milupa ve primayada üye oldum..ama iikide oomusum..özellikle prima her hafta benm haftama özel bilgilendirme maili gönderiyorlar...a.s

bende primaya üyeyim gerçekden haftaya özel güzel bilgiler veriyor.ben daha pekde bişi almadım.bir ağzı kapaklı sepet süslettim.öyle oturduğumuz yerde dursun içinde dursun herşeyi diye dağınık olmasın.yani günlük bezi ıslak mendili ve pudrası için.derince.tavsiye ederim iyi olur.ağzıda kapaklı.görünmez yani.resmini çekip koycam görürsünüz.

bende primaya üyeyim gerçekden haftaya özel güzel bilgiler veriyor.ben daha pekde bişi almadım.bir ağzı kapaklı sepet süslettim.öyle oturduğumuz yerde dursun içinde dursun herşeyi diye dağınık olmasın.yani günlük bezi ıslak mendili ve pudrası için.derince.tavsiye ederim iyi olur.ağzıda kapaklı.görünmez yani.resmini çekip koycam görürsünüz.

bekleriz saraycımm..

celencim güle kullansın çok hoş canım yahu şu baby starı bascam bu karnımla görcekler ben üye oldum hatta arkadaşlara haber ettim üye olun diye onlara geldi bana gelmedi yavvvvvvv aaaaaaa ne gıcık durum demi 4 ay oldu artık beklemiyom zaten

53085943ke1.png

bebişimizin küveti
86401530dc2.jpg

kızlar ilk baştaki boğulma önleyici beslenme malzemesi bebeğin yiyeceği besini örneğin şeftali muz bunun içine koyuyosunuz bebek burdan rahatlkla boğulma riski olmadan yiyebiliyor

güle güle kullan canımm...boğulma aparatınıda ilk kez gördüm neler yapmışlar özellikle evhamlı anneler için yani bunlardan nisaya celene ve çakıltaşımada 1 er adett:roflol:

ya canım valla neler neler var şaşıyosun mağazaya girince bişey daha aldım çok fonksiyonlu bir malzeme bebişin yatağınının yanına asılıyo fiyatıda uygun çekince onuda koycam ebebek mağazasında çıngırak ses çıkartıcı dokunma duyusunu geliştirici çekme itme duygusunu geliştirici birçok özellik var 20 ytl fiyatı

oo şimdiden oyuncak almaya başlamış hatunn ..ee ilk iş 3 yaş hırkası alan kadından ne beklersinn:roflol:güle güle kullan bacımmŞeniz

Back