• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

güle güle kullansın bebişin, allah içinde uyuttuğun günleri de göstersin hayırlısı ile.... hem de fenerbahçeli olmuş bu beşik :nazar:

amanın eşim duymasın kız fanatik gs lidir kendileri resimde öle çıkmış aslında sarı değil turuncu kenarları da siyah zaten fb yi andırsa asla aldırmazdı ki babası çalışma odamızın mobilyası turuncu ona uysun diye aldım bebek odasıyapcam da burayı işallllah:nazar:

amanın eşim duymasın kız fanatik gs lidir kendileri resimde öle çıkmış aslında sarı değil turuncu kenarları da siyah zaten fb yi andırsa asla aldırmazdı ki babası çalışma odamızın mobilyası turuncu ona uysun diye aldım bebek odasıyapcam da burayı işallllah:nazar:

güle güle kullanın canım , peki gs lı olsun bakalım :smiley-cool:

dsc08161qk5.jpg

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.BEBİŞLERİNİZE ALDIKLARINIZI BÜYÜK Bİ ZEVKLE İZLİYORUM.BEN ÇOK SIK YAZAMIYORUM,ÇÜNKÜ İŞLERİM ÇOK YOĞUN.BENDE SİZE PRENSESİMİN İLK SPOR AYAKKABILARININ RESMİNİ YOLLUYORUM.İNŞALLAH EKLEYEBİLMİŞİMDİR.:)

ayy yerim ben kızının spor ayakkabılarını valla ne tatlı ya minicik yarabbim. güle güle kullansın canım tatlı kızın.

Arkadaslar, park yataklarda sallanma ozelligi cok onemli diyorlar. Cok avantajli oluyormus, siz ne dusunuyorsunuz ? Sallananlarin sayisi az. Secmek daha zor olacak galiba. Ne dusunuyorsunuz ?

senace canım bende bu sepetlerden aldım biraz daha büyük ve istediğim zaman yıkaya biliyorum 90 ytl çok kullanışlı sizin oralarda fiatlar baya pahalı sanırım

SEN HANGİ SEPETİ 90 YTL ye ALDIN.
BENDE BAKIM SEPETİMİ YIKAYABİLİYORUM.
BÜYÜKLÜĞÜ DE YETERLİ 35 - 40 YTL CİVARI ALDIK.

fotoraf0169if3qs4.jpg

BAMBU SEPETİMİZDE EPEY BÜYÜK, RESİMDE GERÇEKTEN KÜÇÜK ÇIKMIŞ.
BU DA 250 - 300 CİVARI.

fotoraf0184zz0.jpg

TEK TEK FİYAT BİLMİYORUM.

ÇÜNKÜ TOPLU ALDIK, iNDİRİM DE YAPTIRDIK.

hayırlı uğurlu olsun maşallah hediyelr de şimdiden geliyo ha battaniye de çok hoş güle güle kullanın işallah

kızlar bugün pazara gittim oğluşumada bi penye battaniye alim dedim.çokta ucuzdu üstelik kalitelide bişi paylaşım dedim
resim062hj6.jpg

ya bana da niyetimi bozduracaksınız he, almayacam diyorum siz de böyle cic cici resimler koyunca imreniyorum...... güle güle kullansın oğluşun canım :nazar::nazar::nazar:

ay valla ne güzel. bende aldım bi kaç şey ama bir türlü resim çekemedim. hafta sonu çekerim artık pazarteside gönderirim. bu arada kaça aldın canım bu penye battaniyeyi.

valla 3 ayrı tezgahta gördüm kimisi 10 kimisi 7.5 dedi son baktığım 5 e olur dedi banada ucuz geldi ama uyduruk bişiy de değil çift katlı güzel yanii.hatta tezgahta bi hastane çıkışı gördüm 30 dedi bi mağazaya girdim sonra aynı renk aynı desen aynı marka 80 dedi yaa inanamadımm..tam 50 ytl fark koyuyolar kızlar düşünebiliyomusunuz zaten bunları 3 ya giydirecez vererem öyle 80 milyon falan ...o yüzde bi kaç yere bakıp almak lazımm pazar deyip geçmeyin valla hem kaliteli hem ucuz şeylerde bulubaliyosunuzyasakkelime

Bence de zaten alışveriş için annemin yanına gicem pazardan çok güzel şeyler alıyo ben cesaret edimiyom sentetik falan oluyo ben tam anlayanmıyorum farkını mağazalar çok kazık bencede

Back