• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

sağol canımcım amin iyi günlerde kulnsınlar inşallah 139a aldım alt değiştirme sallanma cibinlik yatak üstü oyuncak ve ilerde oyun parkı olma özelliği bide müzik olayı var ebebekten aldım chicco 283 ytlydi çok geldi bana buda aynı fonksiyonlara sahip

yağmurcum çok güzel canım.
güle güle kullanın. sağlıklı sıhhatli günlerde inşallah.

ya bide bu kademeli oluomus..alanlardan duyduğumuz en iisinin 3 kademeli olduğu..senn ki nasıl??

canım ankara mağazasından aldım ben ama 90 ytl üstüne kargo yok kapıda ödeme havele ilede ödeyebilirsin kartı internette kullanmak istemiyorum neler neler oluyor çünkü kademesini bilmiyorumda 3 sanırım ilki 0,6 ay yatağı sonra kalkınca ara katına yatak kouyuyorsun orda yatıyor onuda kaldırıncaoyun parkı oluyor 3 günde en fazla yollarlar
sağolun canım güzel dileklerinize

815.jpg
[/IMG]
kızlar buda kızıma ufak ufak aldığım şeyler.

güle güle giysin bebişleriniz , ne güzel şeyler almışsınız , oyyyyy bunları giydireceğimiz günler de yaklaşıyor kızlarrrrr heyecanlanmaya başladım

ayy güle güle eskitsinn kevsercimmsenağlamaayy bu aralar bi ağlıyğrum valla kızımın ilk halini hatırladım zaman nası geçiyoo..allah kokularını burunlarımızdan hiç eksik etmesinsenağlama

kevsercim cok cok cici allahım üstünde eskitsin..yanlız bereler buyuk mu yoksa resimmi ööle gösterio??

854.jpg
[/IMG]
buda bi akrabamızdan hediye geldi. hatta o hep erkek olacak diyordu bana. fal baktırmış erkek çıkmış patik bile almıştı mavi mavi.

856.jpg
[/IMG]
bunlarda mavi patiklerimiz benim kızım olacak ama olsun hediye olduğu için evde giydiririm dimi.

yok canım ya yakından çektim ondan heralde ama çokta ufak değiller 2,3 aylıkken giyer doğduğunda büyük olur gibi geliyor banada.

bence mavci patiklerde cok gzl kevsercim hiç evde giydiriim die kasma...üstüne beyalı pembeli mavili bi tulum falan alırsın altınada maviş patikleri..ayy ne cici olur..hem bizim giyimlerimiz sadece pembe kırmızımı yeri gelio maviyide giyiyoruz...

kevserciğim hepsi çok güzeller ama mavi patiklere bittim valla.
Güle güle kullanın canım.

Back