• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

süper olmuşş themiss...nası yaptınn:uhm:

Teşekkür ederim canım.
Kelebek şeklinde demir aldım ilk önce (arı şeklinde olanları da var). Sonra, tül, pembe tüy, üzerindeki süsler falan, ortadaki bebek onları aldım. Demir kelebeğin üzerine tülü silikon ile yapıştırdım. Sonra pembe tüyü kenarlarına silikonladım. Sonra da süslemek için aldıklarımı yine silikonla yapıştırdım. Altındaki tül de artmıştı, üzerine inciler, nazar boncukları falan yapıştırıp kelebeğe monte ettim. Altındaki tül aslında pek hoşuma gitmedi. Çıkartabilirim belki. Tabiki bunları tek başıma yapmadım. Bi arkadaşım yardım etti iki kişi bile oldukça zorlandık. Parmaklarımızı yaktık silikonla :))

Babaannemizin aldığı tulum

1000752nh0.jpg

Bu da alt açmamız :)) Çok şeker di mi ??

1000755zq5.jpg
1000756ur8.jpg

BU ALT AÇMA BEZİ ÇOK ŞEKER NERDEN ALDIN CANIM BİDE KAÇA ALDIN BENİMDE ELTİM DENİZLİDE ONA ALDIRIRIM ÇOK HOŞUMA GİTTİ AYRICA DİĞERLERİDE ÇOK GÜZEL.HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE GİYSİN BEBİŞİN :teytey:

BU ALT AÇMA BEZİ ÇOK ŞEKER NERDEN ALDIN CANIM BİDE KAÇA ALDIN BENİMDE ELTİM DENİZLİDE ONA ALDIRIRIM ÇOK HOŞUMA GİTTİ AYRICA DİĞERLERİDE ÇOK GÜZEL.HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE GİYSİN BEBİŞİN :teytey:

Canım Belediye işhanında Seher Bebe var, ordan 29 YTL'ye aldım. Çok tatlı bişey yaa :) Tavşanlısı falanda var ama onun pembesi kalmamıştı.

ya ama adresi tarayıcıya yaz bak nasıl çıkıyor ben ilk defa yüklüyorum valla neden olmadı be önizlemede görünmüyor mu bu ya

oyoyoyoyyyyyy harika yaaaa, anammmmm bi de tombiş tombiş kollarını düşünseneeeee , ısıracan bi güselll, dişlerim kaşındı valla :asigim:

amin inşallah siz daha evdekileri görün ama işte ancak işyerinde bunları çektim durun şimdi göbeği atıyorum öğrendim ya
:dance:

alt açmadan kemerlatında görmüştüm......Çok şirinn pofudukk birşey ama ben almadım.
nekadar demişti hatırlamıyorum ama fıyatı cok gelmişti..
Odasına aksesuar olarak bıle kullanabılrısın yerde çok hoş dururrr....

Dün bucada çoooookkk güzel kıyafetler gordumm.hemde cok ucuz. okadar şirin yazlık elbiseler 5 liraydı yaa.sadece elbıse değil tabı sortlu takımlar falan da vardı.ne ararsan var.
ama benım gözum elbıselerde kaldı tabiiii.
yaz bebeğii olmayacağı için almak ıstemedım. seneye yaza alırım dahadedım almadım.
fıkrınız olsun dıye soyluyorum ızmırlılerrr hoopppp

resim101kk0.jpg
bu ulumumuz
bu hatane çıkışımızın penye battaniyesi
resim096bw7.jpg
bu alt üst takım
resim097re5.jpg
bu tulumumuz ve şapkamız
resim098wl0.jpg
bu atlet kilot
resim099sp5.jpg
ve buda eldiven önlük ve zıbınımız
resim100fl8.jpg

bu kadar hepsine 65 ytl verdim arkadaşlar..

Back