• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

1005801mt4.jpg

işte kapı süsü kızımın beğenirsiniz inşallah

Çok güzel canım.Bunu sen mi yaptın hazır mı aldın?

Bende kendim yapmayı düşünüyorum.Ama nasıl olacağına henüz karar vermedim.Yazın yaparım inşallah.

kIZLAR kusura bakmayın dayanamadım başlığınaza baktım duygulandım ve ağlıyorum resimleri görünce ben hamiş değilim rabbim ne zaman verirsesenağlama
rabbım hayırlısıyla bebeklerinize kavuşmak nasip etsin ,hayırlı doğumlar.

destina cicileriniz çooooook güzel iyi günlerde kullanın bebişinle:emir_bebek::nazar:

yağmur ellerine sağlık gerçekten seri üretime geç bence de süpeeeeeer olmuş kapı süsün:hooray::nazar:

sonunda kapı süsünü küçültmüşsünüz.. büyükkwn bişey anlayamamıştım ben ..çok güzelmiş bebek arabası şeklinde çok şker..ellerine sağlık yağmur..
destinacım senin aldıklarında çok cicii iyi günlerde kullanın inşallah..
bende de var bi iki resim ama yüklemeye korkuyorum büyük olur beceremem falan diye:))

oy oy bayildim hepsine....
bu ay sonu cinsiyetimiz belli olucak,ozaman aldiklarimi ekliycem
buraya insallah...
hepimiz tez zamanda kavusalim bu ufak meleklere..

Destina hayırlı olsun canım oğlununkilerle seninkiler aynı renkte ya erkek annesi olunca da mavi mi giyiliyo:nazar:

güzelmiş allah içininde dolduğu günleri nasip etsin inşallah hepimize..buarada nisanurcum bunlar 2 ve 3 kademe olark satılıomus??bu kac kademeli??ve ne anlama gelio bunlar?hangisi avantajlı?

güzelmiş allah içininde dolduğu günleri nasip etsin inşallah hepimize..buarada nisanurcum bunlar 2 ve 3 kademe olark satılıomus??bu kac kademeli??ve ne anlama gelio bunlar?hangisi avantajlı?

bu iki kademeli.yükseltme kademesinden bahsediliyor canım 1.kademede bebiş küçükken yatırıyosun ayarını üste kaldırıyosun böylece bebeği alırken çok eğilmene gerek kalmıyo diğerinde de ayarı en alta indiriyosun bebek büyüyünce yani hareketlendikçe düşmesin diye dibe koyuyosun yatağını falan ben aldıktan sonra nette gördüm 3 kademelileri galiba onlar daha kullanışlı olabilir hani 1-2 yaş aralığında da ortayı kullanırsın bilmem ki benim bebiş bence biraz uzunca olacağndan 2 kademe yeter gibi geliyo malum baba 182 ana 178 cm cik :dance:

Back