Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar nabersiniz ben pek iyi değilim yaren gece ateşlendi ilk defa bugün doktora götürdüm kan tahlili istediler
saatlerce bi aşağı bi yukarı çok yorulduk kızım şimdi uyuyo gece ayaktayız ya bizden haberler böyle inşallah sizler iyisinizdir ..

meeerrrrrrrrryyyyyeeeeemmmm talhanın doğum günü ne zaman..

yine kimsecikler yok neyse kızım iyi gibi ama bu sefer ben hastayım grip oldum
çok halsizim başımı kaldıracak halim yok ama mecburen ayaktayım kızım için bizden haberler
böyle siz neler yapıyorusunuz ve nerelerdesiniz ya gelmez oldunuz topiğe..

inşallah canım içini ferah tut senin çabuk çıkıyo benim 1 ayı bulmuştu neyse temizçıkacak bak görürsün
sende üzüldüğünlekalacaksın bana öyle olmuştu..

Canım malesef aradım doktoru çıkmamış sonuc çıkar çıkmaz arıcaz dediler en geç salı dediler bu seferde ama insan sabredemiyo ki Sanada bebişine de çok geçmiş olsun canım ya dikkat edin kendinize bu ara hastalanan çok salgın var yine sanırım sende bol bol c vaitamini al tekrar geçmiş olsun öpüyorum sizi

Canlar dünden beri topiğe giren olmamış şükürler olsun ki amniyosentez sonucumuz temiz çıktı ALLAhıma sonsuz şükür sizlerde desteğinizi eksik etmediniz Allah sizlerdende razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorummm

hadi gozun aydin canim sana demistik temiz cikar diyee ama insan yinede telaslaniyor :)

slmm kizlar nasilsiniz kimseler girmemis ya netee ne var ne yok herkez iyidir insallah ramazanada az kaldii simdiden hayirli ramazanlarr.ben cok giremiyorum ya talha cok yaramaz hic durmyuor onu gezdiriorum felan derken zaman bulamiyorum..oglusum artik yuruyor kizlarr kosa kosa yurumesede artik bi kac adim atiyorr yasimizdan once yuruduu..haftaya cumarteside dogum gununu yapicaz insallah bi kac gun once yapicaz halasida gelm,ek istiyrmus oyuzden onlara ayarladik...kendine iyi bakin kizlarrr cok optumm hepinizie aeolun

hadi gozun aydin canim sana demistik temiz cikar diyee ama insan yinede telaslaniyor :)

Canım benim çok teşekkür ederiimm Allah razı olsun Talhan içinde gözün aydın maşallah hızlı çıktı yesinler onu yeni yaşıda şimdiden hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin inşallahhh

gecmis olsun canim allah acil sifalar versin insallahhh

topiğimiz taaaa 5.sayfalara kadar ilerlemiş artık uğrayan yok iyice terkedildi burası ya
bi meryem bi ben giriyoruz fırsat buldukça giden gelmez oldu bırakmayın topiği öksüz kalmasın..

topiğimiz taaaa 5.sayfalara kadar ilerlemiş artık uğrayan yok iyice terkedildi burası ya
bi meryem bi ben giriyoruz fırsat buldukça giden gelmez oldu bırakmayın topiği öksüz kalmasın..

bende neredeyse hergün giriyorum ama bakıyorum ne yazan var ne gelen ne giden

Ben 1 aylık evliyim ama bizde bi bebiş istiyoruz bazı belirtiler yaşıyodum amaa...
Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiim bugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..

Canım öncelikle hoşgeldin daha çok yenisiniz hemen umutsuzluğa kapılma ayrıca adetin gecikmeden test yapma derim ben benim en son adetim 2aydan fazla geçmişti yapmadığım test kalmadı meğerse 2aylık hamileymişim geç döllenme olmuş sende rahat ol fazla odaklanmamaya çalış ilişki esnasında bebeğe Allah hayırlı vaktinde nasip edecektir üzülme bu arada demir eksikliği için kırmızı et ıspanak birde C vitamini olan meyveler iyi diye biliyorum bu arada bu gıdaları tükettikten birkaç saat sonra süt içilmeliymiş yada kalsiyum iceren gıdaları birkaç saat sonra tüketmek gerekirmiş çünkü demir emilimini engellermiş

mrhaba kizlar nasilsiniz ramazan ayiniz mubarek olsun hayirlara vesile olsun insalhh.
batin dedigi gibi kimler yok valla benimde oyuzden hic giresim gelmiyor artik topigee...
kib optumm

Hmm bak bu süt olayını bilmiyodum çok teşekkürler canım yaa hemmen gittim doldurdum sütümü içiyorum şimdi iftardan beri yemediğim vitamin kalmadıda heralde Saahi senin 2 ay nasıl çıkmadı testlerde okadarda yaa çok şaşırdım bak.. Güzel bi sürpriz olmuş ama hayırlı olsun canım bebişin darısı biz olmayanların başına inşallaaaah.. Bakalım 6sında gelicekmi adetim şimdi onu beklemekteyim inşallaaaah gelmezde hamileyimdir yaa..

Canım demir içeren gıdaları tükettikten birkaç saat sonra iç ama sütünü olurmu çünkü hemen ardından içilirse demirin etkisini yok ediyormuş Canım geç döllenmeden dolayı testlerde çıkmamış resmen süpriz oldu bebikim bana Darısı sana olsun canım hakkında hayırlı vakti ne zamansa istediğin en yakın zamanda nasip etsin Allah sanada haberlerini bekliyorum

mrhaba kizlar nasilsiniz ramazan ayiniz mubarek olsun hayirlara vesile olsun insalhh.
batin dedigi gibi kimler yok valla benimde oyuzden hic giresim gelmiyor artik topigee...
kib optumm

Canım seninde ramazanın hayırlı olsun bende giriyorum sürekli topiğe ama başka giren yok

Tamam öle yaparım sağol canım yaa inşallah benimde geç döllenme falandırda hamileyimdiir bakalım yarın adet tarihim normalde inşallah gelmez yaa benim hayla bi umudum vaar.. Buarada folıcplusa başladım 2 gün oldu bi iftarda bi sahurda alıyorum ama eczacı günde 3 tane demişti sizce naapmalıyım? 3er saat arayla 3ünüdemi alsam acabaa?

Hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun canım senin için inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda canım folıkasitide ben günde bir tane kullanıodum senin 2tane kullanman yeterli bence tabi yine de sen bilirsin ama 3saat ara çok kısa sen devam et bana gore bır sahurda bır ıftarda almaya gerekirse ramazandan sonra 3e cıkarırsın

Canlarım ciğerlerim şekerlerim nasılsınız
çok oldu girmeyeli ama giremiyorum napayım
kızım 2,5 aylık oldu sayılır tam yemelik afet oldu kilosuda çok şükür yerinde artık doğduğunda zayıftı ama napalım...
geçen hafta aşıları oldu 1 hafta canımızı okudu ama şimdi çok şükür düzeldi.
rabbim tüm bebişlerimize sağlık versin olmayanlarada tez zamanda nasip etsin mükemmel bişey annelik çünki
herkes iyidir inşallah
o kadar güzel duygular yaşıyorum ki kelimelerle anlatılmaz evimiz cennete döndü hamdolsun.
bi bebek eve neler katıyor anlatamam rabbim acılarını göstermesin.herkese ama herkese nasip etsin güzel allahım yürekten diliyorum bunu
artık agular yapıyor bugünlerdede sesli gülmeye başladı nasıl tatlı o dişsiz haliyle anlatamam
şimdi uyuyor ama kımıldamaya başladı uyanması yakındır.
ramazan ayı hepinize hayırlı olsun canlarımmmmmmmm
bu arada 8 kilo almıştım 11 kilo verdim çok şaşırıyorum bu halime bu kadarını beklemezdim göbeğim hiç olmadığı kadar düz :):):):)
şimdilik bu kadar yine girmeye çalışıcam çok öpüyorum sizleri
keşke resim ekleyebilsem ama olmuyor malesef
kendinize iyi bakınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…