Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok haklısın cnm ben hep şey diyorum yeni mesleğimiz çocuklarımız
ondan vakit bulunamıyor nete girip bakmaya yani benim için öyle en azından
bizde 9. Ayımıza girdik kızım maşallah baya büyüdü bende onunla hergün büyüyorum hergün oyunlar oynuyoruz gülüyoruz vs vs çok eğlenceli ve güzel anne olmak
doğum yaptığımdan bu yana hep dua ediyorum rabbim her isteyene nasip etsin bu yüce duyguyu inşallah
anne olmak o kadar özel ve güzelki yaşamak lazım
kızıma ek gıdalara alıştırmaya çalışıyorum bende pek istekli değil ama napalım alıştırcaz mecbur allahtan emiyor yoksa daha zor işim
bende çok özledim hepinizi dilerim rabbim hepimize güzel yavrularımızı sağlıkla büyütmek nasip etsin ve herkese her isteyene anne olmayı nasip etsin
öpüyorum sizi arada girip bişeyler yazalım olurmu

evet canım ya malesef çok uzak kaldık birbirimizden. bende sizi çok seviyorum denk gelemiyoruz hiç ama olsun birbirimizin aklındayız ya o da yeter çok öpüyorum seni ve minik damadımı

çok geçmiş olsun canım benim ya RABBİM acil şifalar versin. batcım kan değerlerine bir baktır benim kızda çok iştahsızdı kan değerleri düşük çıktı kan şurubu kullanmaya başladıktan sonra şükür iştahı açıldı değilse benim kızda çok zayıftı şükür şimdi biraz kilo aldı toparlandı. öpüyorum canım kendinize iyi bakın.

canım benim RABBİM kızına ve büyün yavrularımıza hayırlısından uzun ömürler versin. RABBİM isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. kendine ve bilgemize iyi bak.

ALLAH a emanet olun canlarım

Ne günlerdi
bir zamanlar hepimiz bebeiş hayalindeydik olacakmı olmayacakmı diye
sonra melekler geldi göbüşlere
sonra o melekler kucaklarımızı doldurdu çok şükür rabbimize
şimdi yaşlarındalar hepsi
zaman ne çabuk geçiyor yaa ne mutlu rabbim verdi onları
tüm isteyenlerede versin inşallah
arada yazalım böle ne güzel oluyor walla
heyecanlandım okurken eskşi günlerdeki gibi
öpüldünüz çooookkkk kocamannn

canlarım nerelerdesiniz bakın ben gene giriyorum kaçamakta olsa
bebişler nasıllar anlatsanıza biraz onlarıı

hannem cnm sana özel msj yazıyordum ama mesajların doluymuş yollanmadı burdan yazıyorum
teşekkür ederim güzel yorumların için
dilerim rabbim sanada nasip etsin böyle şeker bir bebek
bu arada nasılsın
zor süreçler yaşıyorsun biliyorum ama senin sınavınmış bu sanırım
rabbimin hikketinden sual olmaz zaten bizede söz düşmez
hiçbir sözde seni teselli etmez rabbimin sevgisinden başka
keşke böle olmasa diyeceğim ama allah bilir en doğrusunu herzaman
benim ablamda çook zor süreçler yaşadı ama şükür düzeldi sayılır sakın umudunu kaybetme
şu sözü çok seviyorum BU'DA GEÇER unutma sakın çoook güzel günler göreceksin

size bir kitap tavsiye deceğim kesinlikle okuyun kızlar
aykut oğut yazarı
evrenden torpilim var
alın mutlaka okuyun ve içinde 1 piramit var okuyunca göreceksiniz onu mutlaka deneyin derim
2 kişi denedi hatta biri ablam o piramit gerçek oluyor denemenizi şiddetle ve kesinlikle
tavsiye ediyorum herhangi bir isteğiniz için yapabilirswiniz çok öptüm

canlarım nerelerdesiniz bakın ben gene giriyorum kaçamakta olsa
bebişler nasıllar anlatsanıza biraz onlarıı

hannem cnm sana özel msj yazıyordum ama mesajların doluymuş yollanmadı burdan yazıyorum
teşekkür ederim güzel yorumların için
dilerim rabbim sanada nasip etsin böyle şeker bir bebek
bu arada nasılsın
zor süreçler yaşıyorsun biliyorum ama senin sınavınmış bu sanırım
rabbimin hikketinden sual olmaz zaten bizede söz düşmez
hiçbir sözde seni teselli etmez rabbimin sevgisinden başka
keşke böle olmasa diyeceğim ama allah bilir en doğrusunu herzaman
benim ablamda çook zor süreçler yaşadı ama şükür düzeldi sayılır sakın umudunu kaybetme
şu sözü çok seviyorum BU'DA GEÇER unutma sakın çoook güzel günler göreceksin

size bir kitap tavsiye deceğim kesinlikle okuyun kızlar
aykut oğut yazarı
evrenden torpilim var
alın mutlaka okuyun ve içinde 1 piramit var okuyunca göreceksiniz onu mutlaka deneyin derim
2 kişi denedi hatta biri ablam o piramit gerçek oluyor denemenizi şiddetle ve kesinlikle
tavsiye ediyorum herhangi bir isteğiniz için yapabilirswiniz çok öptüm

slm canlar nasilsiniz insallah hepniz iyisiniz dir..bende oglumla iyiyimm artik cok uzak kaldik yaa bu cocuklar sukur geldiler ama topigimizide ayirdilarrr hepinizi cok optum rabbim herseyin en iyisini hepimize nasip etsin insallah

kızlar nabr RABBİM inş bende korunmayı bıraktım.inş bende sizler gibi bebeğimle ilgilki anılarımı paylaşırım burda dua edin ne olur.illa bu ay ols die bi çaba içinde değilim.hayırla ve sağlıkla gelsin mühim değil zamanı artık benim için:=)öptüm sizi ve kuzularınızı

Selam merhabalar, korunmayı bıraktık hayırlısıyla bebek bekliyoruz.
Bu kararı vermek hiçte kolay olmadı hala bile ara ara tereddütler yaşıyorum, ve annelik görevinin altından nasıl kalkıcam sorusuna cevap bulamıyorum
korkuyorum çünkü....
5 mart pazartesiye doktor randevumuzu aldk folik asit kullanımına başlıcz. En büyük korkumda bu '' kilo ''
Hayırlısı olsun ne diyelim :)

rabbimin büyüklüğünü eminim sende hayretle izliyor ve yüce merhametinin ne kadar geniş olduğunu biliyorsundur
ol demesi yetiyor inan
bu sefer rabbim de sana ol desin ve her işin rasgitsin sağlıklı bir meleğin olucak buna yürekten inan ve allahın ellerine bırak bu sefer kendini
tevekkül et biz aciZ kullar başka ne yapabiliriz ki
dilerim çoook güzel günler göreceksin ve buna yürekten inan gerisi allahın takdirii

Son düzenleme:

hayatında güzel günler yaşadığını düşünüyorsan yanılıyorsun anne ol da bir gör
bu güne kadar yaşadığın en muhteşem duygu bile anneliğin yanında hiç kalır
öyle mükemmel ötesi bir duygu ki anlatılmaz yaşanır
rabbim her kadına bu yüce duyguyu nasip etsin inşallah
hiç korkma o kadar engin bir deryaki sevgileri hiç birşey zor gelmeyecek inan.
altından kalkamayacak hiçbirşey yok korkma sadece allaha bırak herşeyi
rabbim bilir en doğrusunu

bende ilk kez bu ay korunmadım ve yumurtlama gününde ilişkiye girdim; 1 mart adet trhmbakalım hayırlısı :) folik asit kullanmaya başaldım ama kilo yapıyo mu ki folik asit?bilen var mı?

bende ilk kez bu ay korunmadım ve yumurtlama gününde ilişkiye girdim; 1 mart adet trhmbakalım hayırlısı :) folik asit kullanmaya başaldım ama kilo yapıyo mu ki folik asit?bilen var mı?

bende merak ediyorum kilo yaparmı diye ödüm kopuyo alcam kilo diye.. 52 kiloyum sen? ne kadarlık evlisin?? birde tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum yaman bilir sanırım, enfeksiyon gebeliği zorlaştırırmıki doktora gittim, simir testi diye bişi yaptı herşey normal güzel dedi, ama az da olsa kaşıntım vardı enf. olabilir deyip antibiyotik ve folik asit verdi.. niyeki? o antibiyotik engel olmaz değilmi? aslında en önemlisi şunu merak ediorum ilişki sonrası bi kaç gün fazla hareket etmmek lazımmış bebek tutsun felan diye bu doğrumu yasnlış bilgimi duydum? ben çok hareketliyim çünkü..

enfeksiyon engel olabilir ama allah bilir gene en doğrusunu
sen yinede antibiyotik bitsin ve bence düzelince devam et bebiş çalışmalarına
folik asit bende kilo yapmadı pek sanmam yapacağını
gerçi kimisi iştah açtığını yazmış bünye meselesi sanırım
hareket meselesi ise yanlış rabbim vericekse tonla iş yapsanda oluyor gebelik
bunları asla düşünmeyin
ayrıca kolay hamile kalmak istiyorsanız bebek için değil sevişmek için ilişkiye girin ve asla oldumu tuttumu diye sürekli düşünmeyin
allah bırakın herşeyi en doğrusu bu
bebişli günler dilerimmm

ben 60 kiloyum 1.5 yıllık evliyim ilk kez bu ay korunmadım bakalım
ilişki sonrası bi kaç gün degilde ilşikiden hemen sonra ayaga kalkmıyorum en az yarım saat yatıyorum popumun altına yastık koyup yani internette okumuştum öyle yazıyodu :) hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olun batım 1 mart eger adet olmazsam 5 mart paztsi kan testi yaptırıp sonuca bakarım gerçi hiç hamilelik belirtim yok!!

aylardır ara ara kkya girip topiğimizi bulmaya çalışıyodum bugünki aramam sonuç verdi yaman meryem64 saliha ve diğerleri arada yazın topiğe iyice gerilere düşmüş topiğimiz bu arada geçen gün deryaberile mesaj attım bir kızı olmuş 8 aylık olmuş maşallah 3 aylıkken çalışmaya başlamış yanlış hatırlamıyosam izmire taşınmış sizide haberdar etmemi istedi buraya yazmayalı baya bi zaman oldu özlemişim eski günlerimiz geldi aklıma ne güzel bebişimizin gelişini heyecanla bekleyip sohbetler ediyoduk özledim sizi..

Topige girmeyeli aylar oldu bulamadim bilee kimseler gelmez olmuss nasil herkezz gerci hepinizle face. De gorusuyoruz ama olmuyooo boylee yaa hepinizi cok opuyorumm

huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. bende bir uçak kazasıyla hamile kaldım şu anda sıpam 6 aylık birde oğluşum olacak ALLAH kısmet ederse. ben faceye giremiyorum artık işyeri yasakladı.

çok uzun zamanda beri yazmamışız dolayısıyla topik nerelere gitmiş :) eski muhabbettleri özledim ya hadi duyun sesimi gelin buraya :9

hayırlı olsun saliham sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın insallah eğer girersen bana özelden ulaşırmısın seni telden aradıma ama ulaşamadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…