slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.1yıllık evlıyım artık bı bebısım olsun ıstıorum.aralık gıbı hamıle kalmayı planlıyorum.yasmın kullanıorum.ilacı ne zaman bırakmam gerekıo yardımcı olursanız sevinirimm.
hosgeldin canimm simdiden hayirli olsun diyelim insallahh...kontrol hapini biraktiktan uuzun bi sure anne olamayan ama bi yandanda bi gun icmesen kazayla kalanlar bile var...hangi ayda dusunuyosan ozaman birakmalisin galiba ben hic kullanmadigim icin bu konu hakkinda bisey diyemicem
çok teşekkür ederim.aralık,ocak gibi düşünüyorum,kısmet artık kasımda bırakıcam galiba.
allah bebegini sana ve ailne bagislasin insallah,battada ayni sorun olmustu ama sukur sonra sonuclar temiz cikmisti icini ferah tut pozitif dusun rabbim yardimcin olsun insallahhh
Kızlarr moralm çok bozuk doktorda 3lü tarama sonucu riskli çıktı sabahtan beri kendimi heba ettim ağlamaktandoktorum amniyosentez dedi ve ben cok dusundum 2tanede profa sonucumu gosterttım amnıyosentezde bır sakınca olmadıgını soyledıler doktor onemlıymıs aynı gun ıcersınde amnıyosentezide yaptırdım sımdı sızın dualarınıza ıhtıyacım var doktorun elı cok hafıftı neredeyse hıcbırsey hıssetmedım bana dua edın ne olur bebegım ıyı olsunda ben agrı cekerım bat sanırım sen yaptırmıssın sıtede baska bır baslıkda okudum Allahıma dua edıyorum bebegımı bana bagıslasın saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun olsun kız erke ayrımı yapmak yanlısmıs gercekten bunu daha ıyı anladım melegım benı bırakmasın yeter ( bu arada bebegımmm erkek ona bıle sevınemedım kızlar canım cok sıkkın dualarınızı eksık etmeyın ne olur
Kızlarr moralm çok bozuk doktorda 3lü tarama sonucu riskli çıktı sabahtan beri kendimi heba ettim ağlamaktandoktorum amniyosentez dedi ve ben cok dusundum 2tanede profa sonucumu gosterttım amnıyosentezde bır sakınca olmadıgını soyledıler doktor onemlıymıs aynı gun ıcersınde amnıyosentezide yaptırdım sımdı sızın dualarınıza ıhtıyacım var doktorun elı cok hafıftı neredeyse hıcbırsey hıssetmedım bana dua edın ne olur bebegım ıyı olsunda ben agrı cekerım bat sanırım sen yaptırmıssın sıtede baska bır baslıkda okudum Allahıma dua edıyorum bebegımı bana bagıslasın saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun olsun kız erke ayrımı yapmak yanlısmıs gercekten bunu daha ıyı anladım melegım benı bırakmasın yeter ( bu arada bebegımmm erkek ona bıle sevınemedım kızlar canım cok sıkkın dualarınızı eksık etmeyın ne olur
arkadaşlar ne zamandır yazamadım inşallah haberler iyidir
ne oldu bu topiğe ya yine bomboş neden kimse uğramıyo acaba bende bırakıcam artık
uğramıcam böyle giderse..
neyse herkesin geçmiş kandili mübarek olsun..
bende istiyorum ama olmuyor iltihap için fitil kullandım bir daha adet görmedim ama kan testi negatif günüm 12 güm geçti acaba karıştımı felan diye bile şüpheye girdim:S bir idrar testi alıp yapsammıki
Kızlar benim nette sorun vardı yeni halloldu o yüzden giremedim sonucumda daha çıkmadı bugün tam 15gün oldu yrn arıcam bakalım ins temiz çıkmıştır sonuc dua edin lütfen :97::97: