Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bende günde 1 tane alıyom artık canım yaa noolur noolmaz yanlış bişii yapmayım bu arada bende hayla gelen giden yok az bi akıntı gibi bişii geldi cuma gecesi adet belirtilerim vardı ama ertesi gün gitmişti belirtilerim dün gece dayanamayıp idrar testi yaptım şu %70 ihtimali olanlardan 3 liralıklardan ne kadar güvenilir bilemedim tabi ama negatif çıktı ooof off inanasım gelmiyo ona yaa ayın 2sindede kan testi yaptırdıydım ondada çıkmadı kafayı yiycem adetim gecikmezdi hiç.. Yaa inşallah hamileyimdir yaa bebiş istiyom beeen...

canım senin bebişin mi oldu ben çoooook uzun zamandır giremiyordum haberim yoktu çok sevindim gerçekten allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah,,,özlemişim sizleri kendinize ii bakın,,,

Kızlar çok soru soruyorum;ama aklıma takılıyor ne yapayım

Bu sene çalışmadığım için ssk yatmadı

Şimdi tahlil falan devlette yaptıramaz mıyım

Özelde de çok tutar diye düşünüyorum

Hastanelerle haşır neşir olan biri cevaplarsa sevinirim

Canım eşinin sosyal güvencesi yokmu bende ücretli öğretmenlik yaptığım için sgklıydım sonra görevim bitince oda bitti ve eşim üstüne aldı beni şimdi emekli sandığındayım eşinin yada evli diilsen geri babanın üstüne alabilirsin canım sosyal güvenceni bi sorun kalmaz sonra

canım senin bebişin mi oldu ben çoooook uzun zamandır giremiyordum haberim yoktu çok sevindim gerçekten allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah,,,özlemişim sizleri kendinize ii bakın,,,

evet cnm 2,5 aylık bilge adında çıtır bir kızım var. Nerelerdesin sen....

şekerler inşallah iyisinizdir.
Doğum hikayeleri bölümüne doğumumu anlattım birazdan ekleyeceğim bakmak isterseniz ordan bakarsınız çook öpüyorum siziiii

Canım cok sevndım guzel haberlerını aldıgıma o tatlı bebişi gormeyı emın ol cok ısterdım :)) Allah onu sıze bagıslasın ona ve kendıne cok ıyı bak opuyorum ıkınızıde

Canım ha geldı ha gelecek dıe beklıosan sureklı aklındada hamılemıyım sorusu varsa emın ol psıkolojık olarak gecıkıodur adetın bıraz sabırlı ol tatlım ınsallah Allah gonlune gore verırde guzel haberlerını alırız

Sağol canım zorda olsa gelebildi az önce çok şükür neyse bitsin geri çalışmalara başlarız artıkın ama bu sefer okadar kaptırmıycam kendimi yaa acemiliğime geldi öyle zart diye olabilir sandım umutlandım neyse olcek inşallah en kısa zamanda Allahım verirsee.. :97:

merhaba kızlar nasılsınız. uzun bir aradan sonra ancak girebildim. özledim sizi

meryemcim benim yakışıklı damadım nasıl

batcım sen nasılsın yaren hanımlar nasıl.

Mardin canım tahlil sonucun temiz çıkmış gözün aydın. hamilelik nasıl gidiyo.

ve diğer arkadaşlar RABBİM gönlünüze göre versin en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşaALLAH.

çok öptüm hepinizi

merrhaba..size onko tıp merkeziyle ilgili birkaç soru sormam mümkün mü ??

aaa canım ya seni görünce çok şaşırdım ayrıca çok sevindim gelmiyodun hiç nasılsın oğlun nasıl nasıl gidiyo annelik arada gir
özledik seni keşke jaya ve olgayda girebilse..

şekerler inşallah iyisinizdir.
Doğum hikayeleri bölümüne doğumumu anlattım birazdan ekleyeceğim bakmak isterseniz ordan bakarsınız çook öpüyorum siziiii

canım hemen bakıyorum senide arayamıyorum kusura bakma kontörüm yok ama aklım sizde ..

Herkese Merhaba,

Tam da aradigim baslik derken sayfa sayisini gorunce birden gozlerim yerinden firladi. Belki coktan konusulmus ya da cevaplanmis bir sorudur ama yardimci olur ya da tecrubenizi paylasirsaniz cok cok kocaman kocaman mutlu olucam :)

Ben de bebis yapmaya karar verenler arasindayim. Agustos un basindan beri folik asit kullaniyorum ancak su anda regl donemimde oldugum icin regl bitiminde doktor a da gidecegim. Malum simdi doktor bir suru test isteyecektir ve bunlardan biri de mamografi...

Siz de hamilelik oncesi mamografi cektirmis miydiniz? Ben ozel saglik sigortam karsilamadigi icin SGK kullanarak ozel hastanede cektirmek istiyorum ama bu isler nasil yurur bilmem. Bu konuda sizin tecrubeleriniz neler?

kızlar merhaba bende bu topıc yenı gordum ve çok sevındım ben 3 yıllık evlıyım ve 1 senedırde hamıle kalmaya çalışıp bu işi bır turlu beceremeyen bır becerıksızım çok istememe ragmen olmuyo artık yenı sayfa açmak istıyorum ve herşeye sıfırdan başlamak istıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz tavsiye edıcegınız doktor varmı şimdiden teşekkurler..

slmm kizlar nasilsinizzz bayadir topige girmedim cunki topik hep ayni yerinde sayiyorr...kizlar cuma gunu allah nasip ederde bi aksilik cikmazsa izne geliyorumm...kendinize cok iyi bakin ben 6 hafta giremeyebilirim memlekette pek zaman olmuyor nete girmeye hepiniz kendinize iyi bakinnn-...arkadaslarda kuzucuklarinizii opun benim yerimeee sizlerie cok opuyorumm allaha emanet olun hepiniz

Bencede canım hayırlısı neyse o olur inşallah istediğin zamanda da Allahım kısmet eder dualarım seninle

Kızlar bakıyorumda topıge kımse benden sonra gırmemıs hatta ugramamıs bıle anlasılan topıgı zor buldum o kdr ılerlemıs gerıye kaymıs bundan sonra bende gırmıcem karar verdım hepücüğünüzede küstüm

Canlarım
artık kimse gelmez olmuş
sanırım topiğimiz kullanım dışı kalacak ama olsun çoğumuzun bebişi oldu artık zamanımız pek kalmıyor nete girmeye
olmayanlarada allah tez zamanda nasip eder inşallah birer evlat
annelik muhteşem ötesi
benim meleğimde 4 ayı bitirdi artık
kocaman oluyor hergün ama hergün onunla olmak büyümesini izlemek harika
herkesi öpüyorum giremesekte konuşamasakta çok güzel paylaşımlar yaşadık hepinizi öpüyorum bebişli günlerrrrr

canım nasılsın ya özledim sizleri evet topiğe kimse uğramıyo meryem tatilde bizde çocuklarla uğraşmaktan giremiyoruz yaren yürüyo teyzesi
heryeri karıştırıyo giremiyorum çok fazla ama aklım hep sizde bilgemi ve seni öpüyorum kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…