[/QUOTE]Nazik karşılaman ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saliha senin de herşey gönlüne göre olsun inşallah.
RABBİM hayırlısıyla inşaALLAH sizi çok bekletmeden nasip eder. RABBİM gönlünüze göre versin. İnsan taki hamile kalana kadar bir bebeği ne kadar istediğini bilmez. şuna inan ki sen inşaALLAH hayırlısıyla hamile kal bebeğini kucağına al keşke bu duyguyu daha önce yaşasaydım diceksin. çünkü bu duygu bu sevgi hiç bir şeye benzemiyor. RABBİM bütün isteyenleri hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evlatlar nasip etsin içinde de HANNEMMMMMMMM e inşaALLAHHHHHHHHHHHHHH
bu arada naz75 bizim topiciğimiz çok uğurludurbenden demesi çoğa kalmaz hamiş olursun ALLAH ın izniyle
[/B]
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadımbugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :)))
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazımo çataldan çok utanıyorummmmmm offfff
siz nezamandır yazışıyorsunuz burda hep burda mı tanıştıktan sonra bebişkon doğdu?
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadımbugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :)))
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazımo çataldan çok utanıyorummmmmm offfff
canım ben iki senedir bu topikteyim ve bebişim bu topikte merhaba dedi kötü bi şekildede olsa neyse meryemin salihanın yamanın mardinin daha adını yazıp sığdıramayacağım çok arkadaş var bu topiğe takılıpta hamişkalan şimdi evlatrımızı büyütüyoruz meryemin oğluyla benim kızın resimleri var ger sayfalarda bakmak istersen eğer inşallah seninde en tez zamanda meleğin konar göbüşüne allahın izniyle..
canım öncelikle hoşgeldin inşallah hamilesindir bence kan testi yaptır devlettede yaptırabilirsin şüpheleniyorum
de kimse seni azarlayamaz bu senin doğal hakkın yada bi sağlık ocağındada yaptırabilirsin eğer gebelik varsa şayet ilk etapta alttan muayene eder ona göre hazırlıklı git haberlerini bekliyoruz ..
kızlar merhabaaa.. Sanırım bi 10 gün daha girmesem 1 ay olucak yazışmayalı... Ben devamlı giren arkadaşlar kadar şanslı diilmişim önceden ne güzel giriyodum
yazamasamda okuyodum şimdi 1 aydır onuda yapamıyorumm neyse kızlarrrrr benim de size güzel haberlerim var..
11-14 hafta taramasına gittik bebişim maaşallah herşeyi yerinde..down sendorumuda yok dedi çok şükür... şuan 3 ay 1 hafta 4 günlük falan olduğu halde bize
cinsiyetini gösterdi tabii doktor bunu kesin olmamakla birlikte olasılıkla söylüyorum dedi ve bebişim önce sırtını bize dönmüşken sonra gösterdi ve sanırım oğlum
olucakKüçücük bişi gördük çok sevinçliyim anlatamam Bende hamişim ve bi oğlum olucak rabbimin izniyle
Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bebiş versin kucaklarını boş bırakmasın...
Hannemcim çok üzüldüm rabbim çoookkk sabır versin..Allah yardımcın olsun...
Yamancım bilge sultan da ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah allah bağışlasın rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh
Batçım sanırım benim veletde senin kız gibi yaramaz olcak bi rahat durmadı ultrasonda 1 sağa dönüyo 1 sola kolunun biri kalkıyo biri iniyo oyy yerim ben onları yaww :))
mardin4747 benimde 3 lü testte çıktı cinsiyeti doktor biraz fazla bastırınca hissediyolar ve dönüyolar benimki gösterdi küçüçük pipisini(umarım yasak değildir
böle yazmak) inşallah seninkide gösterir eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim hayırlısını versin sanada..:13:
Naz75 sende hoşgeldin canımmmm
Arkadaşlar hepinizi çokk öptüm artık akşamları girebilirsem giricem hepinizi çok seviyorumm.. Nolur gelen kaçıyo demeyinn(
aklım hep burda ama hamileliğimin ilk zamanları hiç güzel geçmedi(yine bunada şükürde) çok mide bulantım oldu ve çalıştım izin de alamadım şuan yeni yeni iyiyim
ondada işyerinde netleri takip altına aldılar görürler diye giremiyorum neyse aklım hep burda kendinize ii bakınnn hepimizede
maaşallahh
hic aklimdan cikmadin yaa oy oyyy okadar zor bi durumkii diyecekk hic bisey yokk dua etmekten sabir dilemekten baskaaa...allahh insallah bidaha hic yasatmaz boyle seylerrrhepimiz senin acini paylasiyoruzz hep duamizdasin canim benimm
insallah ucunuzunde hamile oldugunuzun haberleriini alirz.oncelikle herseyin hayirlisii rabbim iyi zaamanda nasip etsin bebisleriniziitakip edebildiğim kadarı ile şimdi biz 3 kişiyiz aynı durumda olan. Haydi hayrılısı bakalım Allah gününü vaktini beklemiş. Bak göreceksiniz BURAYA YAZIYORUM :) Yakın zamanda birbirimizi burdan tebrik ediyor olacağız. :) Hayırlısı ile inşallah. Bir de şöyle şanslıyız sağolsunlar diğer arkadaşlarımızın tecrübelerinden ve iyi dileklerinden dualarından ve şanslarıdan istifade ediyoruz sağolsunlar. Allah onlarında çocuklarını bağışlasın sağlıkla uzun ömürler güzel günler göstersin. Hayırlı evlat olsunlar. Amin.
bende varım bebiş yapmaya çalışan. 7 aydır uğraşıyorum ama olmuyor. çok üzülüyorum. elimden bişey gelmiyo. her ay hüsran. artık kendimi çok kötü hissediyorum.kimbilir ne zamn gelicek meleğim.
kizlarr naber nasilsinizzz................biz sukur iyiyiz oglusumlaaaaaa kosturup duruyoruzz buyudkkk a yaaaa.artik oglusum kitap bile okuyorr hehhehehe..cok komik yaaa bu cocuk gormelisiniz ben buna kermesten hikaye kitabi almistim ona hem resimleerini gosterip hemde okuyodum dun aksammm talha yatmis kitabin ustune elide takiptee bilibuluu bilibuluu dili de disardaa öyle komiktiki esimlee gul gul bi kaldik...zaman ne cauk geicoyr dogucak diye gun sayarken surda 1 ay sonra yasimiza giricezz daha bi plan yapmadim ama yaklasinca insallah uzel bi dogum gunu yapicam oglumaaaa:)
hepinizi cok optukkkkkkkkkkkkkkkkkkk
insallah ucunuzunde hamile oldugunuzun haberleriini alirz.oncelikle herseyin hayirlisii rabbim iyi zaamanda nasip etsin bebislerinizii
hosgeldin canim sende uzulmee insallah olur.kontrole felan gittinmi doktora bi sorun varmi felan diyee.insallah seninde bebisin konar gobusunee rabbim olmayan herkezlere nasip etsin insallah
canım benim bu aralar baya işim var fırsat buldukça kaçıp geliyorum. inşaALLAH testiniz temiz çıkar canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşaALLAH. İrem babannesiyle oynuyodur bu saatlerde diş çıkarıyoruz yıprandı kızçem. buna da şükür :)
Hannem cnm ya çok üzüldüm ama keşke elimizden bişey gelse
sana şunu diyeceğim ümmü sübyan yeli diye bişey var inanırmısın bilmem ama bi hocaya gitsen tabi karar sizin hatta burdada böle bi topik vardı bi ara bi araştır istresen ama bu kadarına da üzülmemek elde değilkiRabbim sabrını versin cnm dilerim herşey eskişlerini 1 dk da unutturacak kadar güzelleşir hayatında
diğer hatunlar nasılsınız bakalım bilgem uyurken 2 dk kaçamak yapayım dedim inş herkes iyidir özledim sizi walaa ne güzel eskiden bol bol takılırdık ama napalım artık yoğunluk belli dilerim hannem ve isteyen herkes bu duygulara kavuşur
naz 75 arkadaşım maşallah sizde baya beklemişsiniz ama olsun bebek olmadan yaşamakta güzel tez zamanda bi bebek dilerim sanada
mardın cnm senin cinsiyet noldu bakalım
bizde bugün 36 günlük olduk büyüyoruz bugünlerde kızım gülmeye başladı çok güel bişey yaaaGitgide sevgiside büyüyor içimde yiyesim içime sokasım geliyor kuzumu rabbim hayırlı ömürler versin yavrularımıza
herkesi öpüyorum çok
kızlar merhabaaa.. sanırım bi 10 gün daha girmesem 1 ay olucak yazışmayalı... ben devamlı giren arkadaşlar kadar şanslı diilmişim önceden ne güzel giriyodum
yazamasamda okuyodum şimdi 1 aydır onuda yapamıyorumm neyse kızlarrrrr benim de size güzel haberlerim var..
11-14 hafta taramasına gittik bebişim maaşallah herşeyi yerinde..down sendorumuda yok dedi çok şükür... şuan 3 ay 1 hafta 4 günlük falan olduğu halde bize
cinsiyetini gösterdi tabii doktor bunu kesin olmamakla birlikte olasılıkla söylüyorum dedi ve bebişim önce sırtını bize dönmüşken sonra gösterdi ve sanırım oğlum
olucakküçücük bişi gördük çok sevinçliyim anlatamam bende hamişim ve bi oğlum olucak rabbimin izniyle
rabbim isteyen herkese en kısa sürede bebiş versin kucaklarını boş bırakmasın...
hannemcim çok üzüldüm rabbim çoookkk sabır versin..allah yardımcın olsun...
yamancım bilge sultan da ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah allah bağışlasın rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh
batçım sanırım benim veletde senin kız gibi yaramaz olcak bi rahat durmadı ultrasonda 1 sağa dönüyo 1 sola kolunun biri kalkıyo biri iniyo oyy yerim ben onları yaww :))
mardin4747 benimde 3 lü testte çıktı cinsiyeti doktor biraz fazla bastırınca hissediyolar ve dönüyolar benimki gösterdi küçüçük pipisini(umarım yasak değildir
böle yazmak) inşallah seninkide gösterir eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim hayırlısını versin sanada..:13:
naz75 sende hoşgeldin canımmmm
arkadaşlar hepinizi çokk öptüm artık akşamları girebilirsem giricem hepinizi çok seviyorumm.. nolur gelen kaçıyo demeyinn(
aklım hep burda ama hamileliğimin ilk zamanları hiç güzel geçmedi(yine bunada şükürde) çok mide bulantım oldu ve çalıştım izin de alamadım şuan yeni yeni iyiyim
ondada işyerinde netleri takip altına aldılar görürler diye giremiyorum neyse aklım hep burda kendinize ii bakınnn hepimizede
maaşallahh
takip edebildiğim kadarı ile şimdi biz 3 kişiyiz aynı durumda olan. Haydi hayrılısı bakalım Allah gününü vaktini beklemiş. Bak göreceksiniz BURAYA YAZIYORUM :) Yakın zamanda birbirimizi burdan tebrik ediyor olacağız. :) Hayırlısı ile inşallah. Bir de şöyle şanslıyız sağolsunlar diğer arkadaşlarımızın tecrübelerinden ve iyi dileklerinden dualarından ve şanslarıdan istifade ediyoruz sağolsunlar. Allah onlarında çocuklarını bağışlasın sağlıkla uzun ömürler güzel günler göstersin. Hayırlı evlat olsunlar. Amin.
bende varım bebiş yapmaya çalışan. 7 aydır uğraşıyorum ama olmuyor. çok üzülüyorum. elimden bişey gelmiyo. her ay hüsran. artık kendimi çok kötü hissediyorum.kimbilir ne zamn gelicek meleğim.
Kızlarr moralm çok bozuk doktorda 3lü tarama sonucu riskli çıktı sabahtan beri kendimi heba ettim ağlamaktandoktorum amniyosentez dedi ve ben cok dusundum 2tanede profa sonucumu gosterttım amnıyosentezde bır sakınca olmadıgını soyledıler doktor onemlıymıs aynı gun ıcersınde amnıyosentezide yaptırdım sımdı sızın dualarınıza ıhtıyacım var doktorun elı cok hafıftı neredeyse hıcbırsey hıssetmedım bana dua edın ne olur bebegım ıyı olsunda ben agrı cekerım bat sanırım sen yaptırmıssın sıtede baska bır baslıkda okudum Allahıma dua edıyorum bebegımı bana bagıslasın saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun olsun kız erke ayrımı yapmak yanlısmıs gercekten bunu daha ıyı anladım melegım benı bırakmasın yeter ( bu arada bebegımmm erkek ona bıle sevınemedım kızlar canım cok sıkkın dualarınızı eksık etmeyın ne olur