Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun canım senin için inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda canım folıkasitide ben günde bir tane kullanıodum senin 2tane kullanman yeterli bence tabi yine de sen bilirsin ama 3saat ara çok kısa sen devam et bana gore bır sahurda bır ıftarda almaya gerekirse ramazandan sonra 3e cıkarırsın

Bende günde 1 tane alıyom artık canım yaa noolur noolmaz yanlış bişii yapmayım bu arada bende hayla gelen giden yok az bi akıntı gibi bişii geldi cuma gecesi adet belirtilerim vardı ama ertesi gün gitmişti belirtilerim dün gece dayanamayıp idrar testi yaptım şu %70 ihtimali olanlardan 3 liralıklardan ne kadar güvenilir bilemedim tabi ama negatif çıktı :KK43: ooof off inanasım gelmiyo ona yaa ayın 2sindede kan testi yaptırdıydım ondada çıkmadı kafayı yiycem adetim gecikmezdi hiç..:KK50: Yaa inşallah hamileyimdir yaa bebiş istiyom beeen...:KK49::KK49::KK49:

Canlarım ciğerlerim şekerlerim nasılsınız
çok oldu girmeyeli ama giremiyorum napayım
kızım 2,5 aylık oldu sayılır tam yemelik afet oldu kilosuda çok şükür yerinde artık doğduğunda zayıftı ama napalım...
geçen hafta aşıları oldu 1 hafta canımızı okudu ama şimdi çok şükür düzeldi.
rabbim tüm bebişlerimize sağlık versin olmayanlarada tez zamanda nasip etsin mükemmel bişey annelik çünki
herkes iyidir inşallah
o kadar güzel duygular yaşıyorum ki kelimelerle anlatılmaz evimiz cennete döndü hamdolsun.
bi bebek eve neler katıyor anlatamam rabbim acılarını göstermesin.herkese ama herkese nasip etsin güzel allahım yürekten diliyorum bunu
artık agular yapıyor bugünlerdede sesli gülmeye başladı nasıl tatlı o dişsiz haliyle anlatamam
şimdi uyuyor ama kımıldamaya başladı uyanması yakındır.
ramazan ayı hepinize hayırlı olsun canlarımmmmmmmm
bu arada 8 kilo almıştım 11 kilo verdim çok şaşırıyorum bu halime bu kadarını beklemezdim göbeğim hiç olmadığı kadar düz :):):):)
şimdilik bu kadar yine girmeye çalışıcam çok öpüyorum sizleri
keşke resim ekleyebilsem ama olmuyor malesef
kendinize iyi bakınnnnnnn

canım senin bebişin mi oldu ben çoooook uzun zamandır giremiyordum haberim yoktu çok sevindim gerçekten allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah,,,özlemişim sizleri kendinize ii bakın,,,

Kızlar çok soru soruyorum;ama aklıma takılıyor ne yapayım

Bu sene çalışmadığım için ssk yatmadı

Şimdi tahlil falan devlette yaptıramaz mıyım

Özelde de çok tutar diye düşünüyorum

Hastanelerle haşır neşir olan biri cevaplarsa sevinirim

Kızlar çok soru soruyorum;ama aklıma takılıyor ne yapayım

Bu sene çalışmadığım için ssk yatmadı

Şimdi tahlil falan devlette yaptıramaz mıyım

Özelde de çok tutar diye düşünüyorum

Hastanelerle haşır neşir olan biri cevaplarsa sevinirim

Canım eşinin sosyal güvencesi yokmu bende ücretli öğretmenlik yaptığım için sgklıydım sonra görevim bitince oda bitti ve eşim üstüne aldı beni şimdi emekli sandığındayım eşinin yada evli diilsen geri babanın üstüne alabilirsin canım sosyal güvenceni bi sorun kalmaz sonra

canım senin bebişin mi oldu ben çoooook uzun zamandır giremiyordum haberim yoktu çok sevindim gerçekten allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah,,,özlemişim sizleri kendinize ii bakın,,,

evet cnm 2,5 aylık bilge adında çıtır bir kızım var. Nerelerdesin sen....

kızım 2,5 aylık oldu sayılır tam yemelik afet oldu kilosuda çok şükür yerinde artık doğduğunda zayıftı ama napalım...
rabbim tüm bebişlerimize sağlık versin olmayanlarada tez zamanda nasip etsin mükemmel bişey annelik çünki
herkes iyidir inşallah
o kadar güzel duygular yaşıyorum ki kelimelerle anlatılmaz evimiz cennete döndü hamdolsun.
bi bebek eve neler katıyor anlatamam rabbim acılarını göstermesin.herkese ama herkese nasip etsin güzel allahım yürekten diliyorum bunu
artık agular yapıyor bugünlerdede sesli gülmeye başladı nasıl tatlı o dişsiz haliyle anlatamam
bu arada 8 kilo almıştım 11 kilo verdim çok şaşırıyorum bu halime bu kadarını beklemezdim göbeğim hiç olmadığı kadar düz :):):):)
kendinize iyi bakınnnnnnn[/QUOTE

Ay canım hayırlı olsun yaa çok sevindim adına yaa şimdi onun tam sevmelik zamanı başlamıştır yaa yiyesi gelir insanıın :KK66: Darısı artık bizim başımıza yaa yeni evli olmama rağmen bende çok istiyorum bi bebiiş :KK49::KK66: inşallah Allahım en kısa zamanda bizlerede verir yaa :KK66::KK66:

AMİİİN ALLAH SİZEDE NASİP ETSİN CNM HARİKA BİŞEY ANNE OLMAKK

şekerler inşallah iyisinizdir.
Doğum hikayeleri bölümüne doğumumu anlattım birazdan ekleyeceğim bakmak isterseniz ordan bakarsınız çook öpüyorum siziiii

herkes iyidir inşallah
kendinize iyi bakınnnnnnn

Canım cok sevndım guzel haberlerını aldıgıma o tatlı bebişi gormeyı emın ol cok ısterdım :)) Allah onu sıze bagıslasın ona ve kendıne cok ıyı bak opuyorum ıkınızıde :KK16::KK16:

Bende günde 1 tane alıyom artık canım yaa noolur noolmaz yanlış bişii yapmayım bu arada bende hayla gelen giden yok az bi akıntı gibi bişii geldi cuma gecesi adet belirtilerim vardı ama ertesi gün gitmişti belirtilerim dün gece dayanamayıp idrar testi yaptım şu %70 ihtimali olanlardan 3 liralıklardan ne kadar güvenilir bilemedim tabi ama negatif çıktı :KK43: ooof off inanasım gelmiyo ona yaa ayın 2sindede kan testi yaptırdıydım ondada çıkmadı kafayı yiycem adetim gecikmezdi hiç..:KK50: Yaa inşallah hamileyimdir yaa bebiş istiyom beeen...:KK49::KK49::KK49:

Canım ha geldı ha gelecek dıe beklıosan sureklı aklındada hamılemıyım sorusu varsa emın ol psıkolojık olarak gecıkıodur adetın bıraz sabırlı ol tatlım ınsallah Allah gonlune gore verırde guzel haberlerını alırız

Canım cok sevndım guzel haberlerını aldıgıma o tatlı bebişi gormeyı emın ol cok ısterdım :)) Allah onu sıze bagıslasın ona ve kendıne cok ıyı bak opuyorum ıkınızıde :KK16::KK16:

Canım ha geldı ha gelecek dıe beklıosan sureklı aklındada hamılemıyım sorusu varsa emın ol psıkolojık olarak gecıkıodur adetın bıraz sabırlı ol tatlım ınsallah Allah gonlune gore verırde guzel haberlerını alırız

Sağol canım zorda olsa gelebildi az önce çok şükür neyse bitsin geri çalışmalara başlarız artıkın :KK60::KK60: ama bu sefer okadar kaptırmıycam kendimi yaa acemiliğime geldi öyle zart diye olabilir sandım umutlandım neyse olcek inşallah en kısa zamanda Allahım verirsee.. :97::KK55::KK16:

merhaba kızlar nasılsınız. uzun bir aradan sonra ancak girebildim. özledim sizi

meryemcim benim yakışıklı damadım nasıl

batcım sen nasılsın yaren hanımlar nasıl.

Mardin canım tahlil sonucun temiz çıkmış gözün aydın. hamilelik nasıl gidiyo.

ve diğer arkadaşlar RABBİM gönlünüze göre versin en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşaALLAH.

çok öptüm hepinizi

ARKADAŞLAR BEN SİZE KISA BÜR SÜRE ÖNDE BİR ŞEYDEN BAHSETMİŞTİM...HANİ ŞU YUMURTA TAKİBİ İÇİN BENDEN HASTANE 150 TL İSTEDİ DİYE... BUGÜN KENDİ KENDİME SİNİR YAPTIM VE HASTANE İDARESİNE BİR DİLEKÇE YAZDIM FAKSLADIM... SİZLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM... YORUMLARINIZI DA BEKLERİM:)

ÖZEL İSTANBUL ONKO TIP MERKEZI IDARESINE ;
İSTANBUL

Hastanenizin evime daha yakın olması ve 3–4 ay evvelinde caddeye asmış olduğunuz reklâm afişlerinizi de görünce tedavilerimi kurumunuzda devam ettirmeye karar verdim. Öncelikle Diş Polikliniğinizde tedavi olup memnun kaldıktan sonra Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde Dr. Semra ŞENTÜRK’ e gitmeye başladım. PKO rahatsızlığım nedeniyle uzun zamandır farklı hastanelerden de hizmet aldım. Son 2 aydır da daha önceki tedavimle aynı şekilde tedavi uygulanmaktadır. Semra Hanıma 16.02.2010 tarihindeki muayenem sonunda kendisinin tekrar kontrole çağırması neticesinde yepyeni ve beni çok üzen bir bilgi öğrendim. Bölüm sekreterinin verdiği bu bilgi ise; doktor hanım yumurta takibi için çağırdı ise 150 TL gibi bir ödeme yapmam gerektiği şeklindeydi. Fakat bana muayene esnasında yumurta takibi değil sadece tekrar gel dendi. Bu almış olduğum bilginin şaşkınlığı ile benimle aynı tedaviyi gören İstanbul’daki arkadaşlarımla görüştüm. Benzer uygulamalar için gittikleri hastanelerde bu şekilde bir ödeme talep edilmediği bilgisi beni daha da çok şaşırttı ve üzdü.

Kartal Umut Hastanesinden -aynı rahatsızlık sebebi için- ilaç tedavisi ile 3 aydır faydalanan arkadaşım; ilk gidişinde ödediği 22 TL (12 tl devlet katkı payı + 10 tl doktor muayene bedeli) haricinde bir ödeme yapmadığını; doktorunda zaten 10 gün süre zarfında takibe çağırdığını ve 10 günlük kontrollerde ekstra bedel alınmadığını söyledi. Hastaneden de bu bilgiyi teyit ettirdik.

Gebze Boğaziçi Hastanesine giden bir arkadaşım da yine aynı tedaviyi olmakta ve o da aynı şekilde sadece 12 TL katkı payı 10 TL muayene bedeli ödeyerek yumurta takibini bu 10 günlük süre zarfında yaptırdığını söyledi. Ayrıca ekstra bir operasyon gibi de bir uygulama değil yumurta takibi. Yine her zaman gittiğimiz gibi ultrason ile muayene ve görülen yumurtaların ölçülerinin söylenmesi. 2 aylık süre zarfında hiçbir şekilde elime bir görüntü vs. verilmedi.

Sekreterlerinizden girişteki görevlilere sorduğumda çok zahmetli ve sıkıntılı bir uygulama dedi. Acaba bir operasyon gibi değişik bir uygulama mı dedim ama doktor hanıma sorduğumda aldığım cevap; “ben riske giriyorum. İlaç kullanmanı istiyorum. Bu ilaç kist yapıyor kist oluşursa diye kontrol ediyorum bu risk” dedi… Riski atlatmanın 150 TL. ücret karşılığında olduğunu düşünmüyorum.

Daha önce de belirttiğim gibi uzun zamandır Pko tedavisi sürecinde defalarca kez aynı ilacı kullandım. Kiste de döndü bir defasında anlattım da bunu. Nasıl geçtiğini de anlattım. Risk sadece hapı yazıp sonra ara ara kontrole çağırmak ve bunun bedeli olarak 150 TL almak olamaz.

Kurumunuza ve doktorlarınıza güveniyorum. En büyük riski ben alıyorum. Gittiğim diğer doktorlardan farklı şeyler önerenler de oldu ama ben Semra Hanım’a gelmeye devam ettim. Umudumu düzelten; yardım ederek destek olmaya çalışan Semra Hanım’dan çok memnundum fakat bu takip için almak istediğiniz 150 TL ödemenin anlamsız olduğu kanısındayım.

Durumum müsait olsa dahi bu parayı vermek bana mantıklı gelmiyor. Aşılama tedavisi için 350 – 400 TL alındığı bir ortamda sadece her zaman yapıldığı gibi ultrasonla muayeneye 150 TL çıkartıp vermek gereksiz ve saçma geliyor. Hele bir de başka hastanelerde bu paranın alınmadığını duymak iyice üzüyor ve sinirlendiriyor.

3–4 ay evveline kadar hastanenizle ilgili herkes bihaberdi. Afişlerinizi astığınızda yeni yeni duydu çevredekiler. Hala birçok insan nerde böyle bir hastane var bilmiyor bile… Anlamadığım; kurumunuz ilk etapta fark almıyoruz diye afişe edilerek reklâmını yaptı, sonrasında da bu şekilde değişik bir taktikle para almaya mı çalışacak özel büyük hastanelerdeki gibi…

Doktorumdan, tedavimi takibinden, dinlemesinden; anlatmasından memnun olmama rağmen; kendisine de bahsettiğim ve kendisinin de onay verdiği gibi HASTANE ve maalesef DOKTOR SEÇME HAKKI’MI kullanarak; kurumunuzla ilişiğimi kesiyorum.

Artı bu ücretin talep edilmesinin nedeninin hangi kanun/kurala ya da neye dayandığının tarafıma sözlü ya da yazılı olarak bildirilmesini rica eder, saygılar sunarım.

merrhaba..size onko tıp merkeziyle ilgili birkaç soru sormam mümkün mü ??

aaa canım ya seni görünce çok şaşırdım ayrıca çok sevindim gelmiyodun hiç nasılsın oğlun nasıl nasıl gidiyo annelik arada gir
özledik seni keşke jaya ve olgayda girebilse..

şekerler inşallah iyisinizdir.
Doğum hikayeleri bölümüne doğumumu anlattım birazdan ekleyeceğim bakmak isterseniz ordan bakarsınız çook öpüyorum siziiii

canım hemen bakıyorum senide arayamıyorum kusura bakma kontörüm yok ama aklım sizde ..

Herkese Merhaba,

Tam da aradigim baslik derken sayfa sayisini gorunce birden gozlerim yerinden firladi. Belki coktan konusulmus ya da cevaplanmis bir sorudur ama yardimci olur ya da tecrubenizi paylasirsaniz cok cok kocaman kocaman mutlu olucam :)

Ben de bebis yapmaya karar verenler arasindayim. Agustos un basindan beri folik asit kullaniyorum ancak su anda regl donemimde oldugum icin regl bitiminde doktor a da gidecegim. Malum simdi doktor bir suru test isteyecektir ve bunlardan biri de mamografi...

Siz de hamilelik oncesi mamografi cektirmis miydiniz? Ben ozel saglik sigortam karsilamadigi icin SGK kullanarak ozel hastanede cektirmek istiyorum ama bu isler nasil yurur bilmem. Bu konuda sizin tecrubeleriniz neler?

kızlar merhaba bende bu topıc yenı gordum ve çok sevındım ben 3 yıllık evlıyım ve 1 senedırde hamıle kalmaya çalışıp bu işi bır turlu beceremeyen bır becerıksızım çok istememe ragmen olmuyo artık yenı sayfa açmak istıyorum ve herşeye sıfırdan başlamak istıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz tavsiye edıcegınız doktor varmı şimdiden teşekkurler..

slmm kizlar nasilsinizzz bayadir topige girmedim cunki topik hep ayni yerinde sayiyorr...kizlar cuma gunu allah nasip ederde bi aksilik cikmazsa izne geliyorumm...kendinize cok iyi bakin ben 6 hafta giremeyebilirim memlekette pek zaman olmuyor nete girmeye hepiniz kendinize iyi bakinnn-...arkadaslarda kuzucuklarinizii opun benim yerimeee sizlerie cok opuyorumm allaha emanet olun hepiniz

Sağol canım zorda olsa gelebildi az önce çok şükür neyse bitsin geri çalışmalara başlarız artıkın :KK60::KK60: ama bu sefer okadar kaptırmıycam kendimi yaa acemiliğime geldi öyle zart diye olabilir sandım umutlandım neyse olcek inşallah en kısa zamanda Allahım verirsee.. :97::KK55::KK16:

Bencede canım hayırlısı neyse o olur inşallah istediğin zamanda da Allahım kısmet eder dualarım seninle

merhaba kızlar nasılsınız. uzun bir aradan sonra ancak girebildim. özledim sizi

meryemcim benim yakışıklı damadım nasıl

batcım sen nasılsın yaren hanımlar nasıl.

Mardin canım tahlil sonucun temiz çıkmış gözün aydın. hamilelik nasıl gidiyo.

ve diğer arkadaşlar RABBİM gönlünüze göre versin en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşaALLAH.

Canım valla topıc cok durgunlastı o yuzden bende fazla bırsey yazamıorum hamileliğim iyi gidio çok şükür bir problem yok ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bebeğimizi gördük uzunca 729 gr olmuş yerim ben onun 1grını :KK1::KK1: hersey yolunda sukurler olsunkı sen nasılsın İremcik nasıl ozletıosunuz kendınızı olmuo ama :KK5:

çok öptüm hepinizi

Kızlar bakıyorumda topıge kımse benden sonra gırmemıs hatta ugramamıs bıle anlasılan topıgı zor buldum o kdr ılerlemıs gerıye kaymıs bundan sonra bende gırmıcem karar verdım :63::63: hepücüğünüzede küstüm :63:

Canlarım
artık kimse gelmez olmuş
sanırım topiğimiz kullanım dışı kalacak ama olsun çoğumuzun bebişi oldu artık zamanımız pek kalmıyor nete girmeye
olmayanlarada allah tez zamanda nasip eder inşallah birer evlat
annelik muhteşem ötesi
benim meleğimde 4 ayı bitirdi artık
kocaman oluyor hergün ama hergün onunla olmak büyümesini izlemek harika
herkesi öpüyorum giremesekte konuşamasakta çok güzel paylaşımlar yaşadık hepinizi öpüyorum bebişli günlerrrrr

Canlarım
artık kimse gelmez olmuş
sanırım topiğimiz kullanım dışı kalacak ama olsun çoğumuzun bebişi oldu artık zamanımız pek kalmıyor nete girmeye
olmayanlarada allah tez zamanda nasip eder inşallah birer evlat
annelik muhteşem ötesi
benim meleğimde 4 ayı bitirdi artık
kocaman oluyor hergün ama hergün onunla olmak büyümesini izlemek harika
herkesi öpüyorum giremesekte konuşamasakta çok güzel paylaşımlar yaşadık hepinizi öpüyorum bebişli günlerrrrr

canım nasılsın ya özledim sizleri evet topiğe kimse uğramıyo meryem tatilde bizde çocuklarla uğraşmaktan giremiyoruz yaren yürüyo teyzesi
heryeri karıştırıyo giremiyorum çok fazla ama aklım hep sizde bilgemi ve seni öpüyorum kendinize iyi bakın..

X