Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kizlar biz tatilden donduk gecen hafta sonu cok guzel bi tatildi sizleri bende ozledim artik kimseler gelmez olmus topigimize yaa...herkez iyidir insallahhh biz iyiyz talhada iyi koca adam olduu cok da simarik oldu yaa.turkiye yaramadi talhaya gezmeyee cok alisti eve girmek istemiyor hic butun gun diasrida dolassak o kadar memnun kaliyor..yaman sen nasilsin bilge nasill..bat sende yandin yaren yuruyomus hic durmaz artik ben de talha uuyudukca rahat ediyorum valla yoksa bana hic rahat vermiyor .canlari iclerinde olsunda varsin simarsinlarr.hepinizi cok opuyorum kizlar allaha emanet olunn

günaydın canlarım topi arka sayfalara gitmiş baya meryemcim hoşgeldin yaren beni yoruyor artık iyice söktü yürümeyi koşar adımlarla yürüyor kazalarda kaçınılmaz oluyo tabi birde büyüdükçe asileşiyo sinirli bir bebeğim var işte böyle yamancım sen nasılsın ya görüşemiyoruz hiç özledim senide hepinizi özledim valla ya..

Bebeği bulan eskisi gibi giremiyor evet :)))))))))
eeeeeeeeeekolay mı ....bebek doğunca annenin tek işi minişle ilgilenmek oluyor
bizim topicte de öyle olmuştu ....hala da pek uğrayan yok :)))))))

Allahım herkese tattırsın anneliği isteyen herkese
Bebişi olanlara da kolay gelsin

Lütfen yerime öpün onları...bayılırım bebe kokusuna ben.....mis gibidirler şimdi.....

hu hu merhabalar hatunlar. nasılsınız. benim sıpam da büyüdü ama ne emekliyo ne bir şey. sadece poposuyla sürünüyo öyle komik oluyo ki anlatamam.
sizler nasılsınız. Meryemcim hoşgeldin ohhh Türkiye yi gezdin gittin. Batcım ALLAH yardımcın olsun Yaren şimdi karıştırmadık yer bırakmıyodur. Yamancım Bilhe hanım nasıl umarım sizde iyisinizdir. Kendinize çok iyi bakın kocaman öptümmmm

selam kızlar beni hatırladınız mı çok uzun zamandır girmiyordum nete çoğunuzun bebişi olmuş Allah olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin,,,bebişlerden pek vakit bulamıyoruz sanırım nete girmeye kimseler yok çünkü benim oğluş birbuçuk yaşında kocaman delikanlı oldu :) hepinizi ellerinizden öpüyor teyzoşları görüşmek umuduyla byes

aaa canım ya seni görünce çok şaşırdım ayrıca çok sevindim gelmiyodun hiç nasılsın oğlun nasıl nasıl gidiyo annelik arada gir
özledik seni keşke jaya ve olgayda girebilse..

..

canım bende çok özledim sizi arada girmeye çalışırımsiz neler yapıyorsunuz bebişleriniz büyüdüm ü

canım bende çok özledim sizi arada girmeye çalışırımsiz neler yapıyorsunuz bebişleriniz büyüdüm ü

canım benim kızım 13.5 aylık oldu yürüyor vede çok sinirli bi kızım var bebekken çok usluydu büyüdükçe asileşti karıştırmadığı yer yok çok meraklı bana
çok düşkün hiç iş yaptırmıyo hergünüm onunla geçiyo dolu dolu yaşıyorum anneliği sen neler yapıyosun senin oğlan neler yapıyo sen neler yapıyosun..

sorma saliham ya evi öyle bi dağıtıyoki beni çok yoruyo evim hiç temiz kalmıyo bi dakka oturmaya vaktim yok depresyona girdim ilaç kullanıyorum ama herşeye rağmen annelik çok şahane bi duygu

sorma saliham ya evi öyle bi dağıtıyoki beni çok yoruyo evim hiç temiz kalmıyo bi dakka oturmaya vaktim yok depresyona girdim ilaç kullanıyorum ama herşeye rağmen annelik çok şahane bi duygu

batt bu yazdiklarini okudukca kendimi ve talhayi gordum bi ann..ben ilac kullanmiyorum ama depresyona girmek uzereyimm.valla biktim evi gunde defalarca supurmekten evdeki butun dekorlari toplamayi duunuyorum artik duzeltmekten biktim yaaa...anne olmak guzel ama yaramaz cocuga sahip olmak hicte guzel degil.bi cocuk gunde 10 dk oturmazmi yaa bi uykudan uykuya yatiyor benimki yoksaa hergun tam gaz yaramazlik pesinde

UMUTLUYUZ hosgeldin canim artik topigimiz esikisi gibi degil ben zaman bulmakta zorluk cekiyorum vallaa yoksaa hep aklimdasininiz yanii.

yaman saliha nasilsiniz canlar hepinizi cokk optumm allaha emanet olunn

ah canım benim ya ALLAH yardımcın olsun. benim yavru kuşta yaramaz hele ki istediği olmasın yıkıyo ortalığı. RABBİM kuzularımıza hayırlısından uzun ömürler versin.

ava canım annelik çok güzel bir duygu hele ki sarılışı kafasını omzuma koyuşu bitiriyo beni. eriyorum sanki
bende seni ve minik paşamı öptüm canım.

dediğin gibi gerçekten kimse gelemiyor vakit kalmıyor. olsun ama bizim gömüllerimiz bir unutmayalım birbirimizi kocaman öptüm hepinizi

evet canim katiliyorum sana........... herseye ragmen oglum benim herseyim onu cok seviyorum...
bende herkezi cok optummm sizlerle sohbet edip dertlesmeyi cok ozledim yaaaa

canım hoşbulduk ben de vakit bulamıyorum sağlık olsun,,,,annelik sabır ve fedakarlık isteyen birşey sabırlı ol arkadaşım sinirlenme sinirlenip bağırınca daha huysuz oluyorlar benim oğlum çok huysuzlanınca bazen hakim olamıyorum bağırıyorum bu sefer daha çok yapıyor ve çok ağlıyor ama sakince ona sarılınca ve kafasını başka yöne çekmek için çocuk gibi oyun oynuyorum onunla o zaman çok sakinleşiyor ilgi göster canım bak o zaman mükafatını alacaksın inşallah ben sana sabiha paktunanın kitaplarını öneririm

insallah canim deniyorum bende ama bu aralar tam hareketli zamani evi talan ediyor cani sagolsun artik alistim pesinden kosamayaa :)

şekerler canlar biştanelerim napıyonuzzzz
ben artık çok giremiyorum malum bebişler çok yoruyor bizi
benim prensesim 7. ayını bitirdi çok tatlı şekermi şeker bi kız oldu ilk dişimiz bile çıktı
rabbim her isteyene nasip etsin evimizi cennete çevirdi çünki
umarım hepinizin kuzucukları iyidir rabbim onların bahtını açık etsin bizede bol bol güç kuvvet versin inşallah
hepinizi öpüyorummmm

kıslar nasılsınız bi bakayım dedim malum ben sürekli düşük yapanlar,evladını kaybedenler topiklerinde takılıyorum.son sayfayı okudum ne güzel sizinle başlamaıştık hatta kiminiz benden sonra hamile kalmıştı ama ne kadar güzel 7 aylık 1,5 yaşında evlatlarınız var kucağınızda:))))))))))))))))önce hamilelikten bahsederken şimdi meleklerinizden bahsetmişsiniz.geçen merak ettim.ay adı şimdi aklıma gelmedi berilmiydi hani tüp bebk tedavisi yaptıran.onunda bebği olmuş.RABBİM dedim sen nelere kadirsin.olmuyor die çok üzülürken hemde kaç aylık olmuş maşallah maşallah.

bana dua etmeyide unutmayın.sizi seviyorum sağlıcakla kalın ALLAHA EMANET OLUN:)))))))))

bat,yaman,saliha.meryem,umutluyuz bebişlerinizide öpün benim için canlarrrrrrrrrr

canım benim RABBİM inşaALLAH en kısa zaman da sizin evinize hayırlısıyla bir şenlık gönderir. O nelere kadir.
bende seni çok öpüyorum canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. RABBİM yardımcın olsun.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıyosun nerelerdesiniz bende giriyorum ama zayıflama topiklerine takılıyorum malum kilo aldı başını gidiyor.
çok öpüyorum sizleri ve o minik canavarları

ara ara ugrasamda hepiniz aklimdasiniz..coktaaa ozledim sizlerle sohbeti ne gunler yasadik bebek kararalarimizi ilk burada paylastik hamileyim diye yazmak icin can attigim gun daha dun gibi aklimdaa okadar cok kisi geldi gitti amaa cok az kisi kaldik birbirimizi hatirlayann.az takilsakta artik bu topige hepinizi cok seviyorumm.rabbim bebek isteyen herkeze nasip eder insallahhh

yamanimm canim kizin masallah buyumus resmini istiyorum maíl olarak at tamammmii

hannemimm canim benim rabbim sanada vericek insallahhh biz seninle hem agladik hem gulduk hep dualarimizda ve aklimizdasinn...
bat ve salihaa kizlarimii opunnnnnnnnnn
hepinizi cok cok opuyorummm kizlarr sizleri seviyorumm

kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim artık eskisi gibi kimse giremiyo çocuklu olduk hepimiz onlarla ilgilenmekten topiği iyice boşladık
bende minik kızımla hrgün yeni bişey öğreniyorum yarenim elam 17 aylık oldu bıcır bıcır konuşuyo çoğunu anlamıyorum ama baya bi kelime
öğrendi ama iştah sorunumuz var canı isterse yiyo istemezse yemiyo daha 10 kilo olamadık bronşit oldu kuzum yeni iyileşti çok şkür iyi artık bizden haberler
böyle hepinizi seviyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…