Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.1yıllık evlıyım artık bı bebısım olsun ıstıorum.aralık gıbı hamıle kalmayı planlıyorum.yasmın kullanıorum.ilacı ne zaman bırakmam gerekıo yardımcı olursanız sevinirimm.

hosgeldin canimm simdiden hayirli olsun diyelim insallahh...kontrol hapini biraktiktan uuzun bi sure anne olamayan ama bi yandanda bi gun icmesen kazayla kalanlar bile var...hangi ayda dusunuyosan ozaman birakmalisin galiba ben hic kullanmadigim icin bu konu hakkinda bisey diyemicem

hosgeldin canimm simdiden hayirli olsun diyelim insallahh...kontrol hapini biraktiktan uuzun bi sure anne olamayan ama bi yandanda bi gun icmesen kazayla kalanlar bile var...hangi ayda dusunuyosan ozaman birakmalisin galiba ben hic kullanmadigim icin bu konu hakkinda bisey diyemicem

çok teşekkür ederim.aralık,ocak gibi düşünüyorum,kısmet artık kasımda bırakıcam galiba.

allah bebegini sana ve ailne bagislasin insallah,battada ayni sorun olmustu ama sukur sonra sonuclar temiz cikmisti icini ferah tut pozitif dusun rabbim yardimcin olsun insallahhh

aminn canım Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allahın izniyle güzel haberleri vermek nasip olur inşallah en kısa zamanda

Kızlarr moralm çok bozuk doktorda 3lü tarama sonucu riskli çıktı sabahtan beri kendimi heba ettim ağlamaktan :KK43: doktorum amniyosentez dedi ve ben cok dusundum 2tanede profa sonucumu gosterttım amnıyosentezde bır sakınca olmadıgını soyledıler doktor onemlıymıs aynı gun ıcersınde amnıyosentezide yaptırdım sımdı sızın dualarınıza ıhtıyacım var doktorun elı cok hafıftı neredeyse hıcbırsey hıssetmedım bana dua edın ne olur bebegım ıyı olsunda ben agrı cekerım bat sanırım sen yaptırmıssın sıtede baska bır baslıkda okudum Allahıma dua edıyorum bebegımı bana bagıslasın saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun olsun kız erke ayrımı yapmak yanlısmıs gercekten bunu daha ıyı anladım melegım benı bırakmasın yeter :KK43:( bu arada bebegımmm erkek ona bıle sevınemedım kızlar canım cok sıkkın dualarınızı eksık etmeyın ne olur :KK43:

canım evet bendede risk çıkmıştı bende senin gibi duyduğumda günlerce ağladım amniyosentez yaptırdım
o bir ay bana bir asır gibi geçmişti ama çok şükür temiz çıktı inşallah seninde temiz çıkacaka içini ferah tut
keşke yaptırmasaydın demiştim sana insanın canını sıkmaktan başka bişeye yaramıyo o 3lü test neyse ne riski çıktı ..

Kızlarr moralm çok bozuk doktorda 3lü tarama sonucu riskli çıktı sabahtan beri kendimi heba ettim ağlamaktan :KK43: doktorum amniyosentez dedi ve ben cok dusundum 2tanede profa sonucumu gosterttım amnıyosentezde bır sakınca olmadıgını soyledıler doktor onemlıymıs aynı gun ıcersınde amnıyosentezide yaptırdım sımdı sızın dualarınıza ıhtıyacım var doktorun elı cok hafıftı neredeyse hıcbırsey hıssetmedım bana dua edın ne olur bebegım ıyı olsunda ben agrı cekerım bat sanırım sen yaptırmıssın sıtede baska bır baslıkda okudum Allahıma dua edıyorum bebegımı bana bagıslasın saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun olsun kız erke ayrımı yapmak yanlısmıs gercekten bunu daha ıyı anladım melegım benı bırakmasın yeter :KK43:( bu arada bebegımmm erkek ona bıle sevınemedım kızlar canım cok sıkkın dualarınızı eksık etmeyın ne olur :KK43:

ALLAH ın izniyel sonuç temiz çıkar inşaALLAH üzülme sadece dua et RABBİM bebeğini sağlıklı v sihhatli bir şekilde sana bağışlasın canım.

nerdesiniz yaaaaa yine sayfa gerilere gitmiş ben geçen hafta bursaya gittim hafta sonu döndük
ama kaynanam yine çağırıyo ne yapsam bilemedim aranızda tatile giden yada gidecek olan varmı
bebişli anneler özellikle size soruyorum nasıl geçti çocukla tatiliniz benim yarenle çok zor geçti
hele yolculuk hatırlamak bileistemiorum..

ne oldu bu topiğe ya yine bomboş neden kimse uğramıyo acaba bende bırakıcam artık
uğramıcam böyle giderse..
neyse herkesin geçmiş kandili mübarek olsun..

ne oldu bu topiğe ya yine bomboş neden kimse uğramıyo acaba bende bırakıcam artık
uğramıcam böyle giderse..
neyse herkesin geçmiş kandili mübarek olsun..

valla canim bende ayni giriyorum kimse yokk oyuzden girmeyi bile unutur hale geldimm.seninde gecmis kanilin mubarek olsun-nasilsiniz neler yapiyosun yaren nasil iyidir insallah resimlerini gordum cok tatli masallahhh

bende istiyorum ama olmuyor iltihap için fitil kullandım bir daha adet görmedim ama kan testi negatif günüm 12 güm geçti acaba karıştımı felan diye bile şüpheye girdim:S bir idrar testi alıp yapsammıki

bende istiyorum ama olmuyor iltihap için fitil kullandım bir daha adet görmedim ama kan testi negatif günüm 12 güm geçti acaba karıştımı felan diye bile şüpheye girdim:S bir idrar testi alıp yapsammıki

canım bende de iltihap var bnde fitil kullandım 2 defa.ondan sonra adet oldum.halbuki daha günüm gelmemişti.düzenini bozuyo galiba.ama inşallah pozitif çıkar testin.

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucaktı sizlere ben bu ay ovülasyon testı aldım ve geçtiğimiz cumartesi testi uyguladım test negatifti o gün eşimle birlikte oldum sonraki gün pazar günü testi yaptım test pozitifti yani çatlamam olucak demek ama o gün yapamadık pazartesi yine test yaptım sonuç negetif yani cumartesi yaptığımızda tutma ihtimali varmı acaba spermin vajinada 72 saat kalabildiğini duydum lütfen kafam çok karışık cevap verirsenız sevinirim.

arkadaşlar adet gecikmesi genelde yumurtalıklardan kaynaklanıyor gecen ay bendede gecikme oldu ve onun öncesinde doktora gittim adet olucam hala yumurtam çatlamamıs çatlamayan yumurta adet gecikmesi yapar ama çatlamaz diye bişey yokmuş geç çatlama olurmuş dok.rum söyledi eger gebelik yoksa bu yuzden gecikir.buda stresten kaynaklanabılır yada başka nedenlerden bende herhangibi sorun bulamadı stresten dedi çocuk istediğimiz stres yapıyoruz.

adet gecikmesi genelde yumurtalıklardan kaynaklanıyor gecen ay bendede gecikme oldu ve onun öncesinde doktora gittim adet olucam hala yumurtam çatlamamıs çatlamayan yumurta adet gecikmesi yapar ama çatlamaz diye bişey yokmuş geç çatlama olurmuş dok.rum söyledi (eger gebelik yoksa) bu yuzden gecikir.buda stresten kaynaklanabılır yada başka nedenlerden bende herhangibi sorun bulamadı stresten dedi çocuk istediğimiz stres yapıyoruz.

Kızlar benim nette sorun vardı yeni halloldu o yüzden giremedim sonucumda daha çıkmadı bugün tam 15gün oldu yrn arıcam bakalım ins temiz çıkmıştır sonuc dua edin lütfen :97::97:

Kızlar benim nette sorun vardı yeni halloldu o yüzden giremedim sonucumda daha çıkmadı bugün tam 15gün oldu yrn arıcam bakalım ins temiz çıkmıştır sonuc dua edin lütfen :97::97:

inşallah canım içini ferah tut senin çabuk çıkıyo benim 1 ayı bulmuştu neyse temizçıkacak bak görürsün
sende üzüldüğünlekalacaksın bana öyle olmuştu..

X