Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ve 2.5 sene sonra yeniden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 gün önce öğrendim daha doktora gitmedim pazartesi keseyi görmeye gidicem bende saliha gibi kazaya uğradım

ve 2.5 sene sonra yeniden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 gün önce öğrendim daha doktora gitmedim pazartesi keseyi görmeye gidicem bende saliha gibi kazaya uğradım
İkinizede hayirli olsunn arkadaslar cok sevindim siZin adinizaa rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin insallahh

Kızlar nasıldınızz ılk sızınle paylasmak ıstedımm galıba hamıleyım dun test yaptım daha adet olmama var sılık bır cızgı cıktı bugunde yaptımm yine aynı sılık cızgıı :))

Kızlar nasıldınızz ılk sızınle paylasmak ıstedımm galıba hamıleyım dun test yaptım daha adet olmama var sılık bır cızgı cıktı bugunde yaptımm yine aynı sılık cızgıı :))

hayırlı olsun canım inşallah rahat bi 9 ay geçirirsin..

Arkadaşlar öncelikle merhaba ...Görüyorum ki topik herkese uğurlu gelmiş bana da gelir inşallah :)
Yaklaşık 6 ay oldu evleneli ...Aslında şöyle daha bir kaç yıl daha aklımda yoktu ...Geri çekilmeyle korunuyorduk ...Ki tam bir korunma yöntemi sayılmaz...Geçen ay adetim 5 gün gecikti ...İşte o zaman öyle bir heyecanlandım ki ...Keşke adet olmasam dedim içimden , bebeğim olsa ...
Hoş şuan atama bekliyorum sosyolojiden ...Çok kafam da karıştı bir ara çünkü hamilelik sürecim de eşimden ayrı olma gibi bir ihtimalim var ...Yaşayacağımız şehir belli değil falan derkennnnnnnnnnn ...Sitenize girdim ve öyle çok da düşünmemek Allaha emanet etmek lazım durumu diye düşünüyorum ...

Bir haftadır korunmuyoruz ...Adet günüm ayın 2 si gibi o civarlar ...Yumurtlama zamanı da sanırım 16 temmuzla 21 i arası ...
Bakalım hayırlısı inşallah ...

Tiroidim de var ...Dün endokrinoloji bölümüne gittim ...Normalleşmiş hamileliğe sorun yaratmaz kaafana takma dedi adam biraz rahatladım ...
Hayırlısı inşallah :)

canım bende prozac kullanıyorum naptın bebegin oldumu hamilelik surecin ilaçsızmı gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…