Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

c*a*n*d*y

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
3.753
5
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi

Son düzenleme:

mrh. bende 8 aylık evliyim.bizde bebek yapmaya karar verdik.aslında benimde çok bilgim yok ama yine de bildiğim bir konu olursa seve seve yardımcı olurum.

mrh. bende 8 aylık evliyim.bizde bebek yapmaya karar verdik.aslında benimde çok bilgim yok ama yine de bildiğim bir konu olursa seve seve yardımcı olurum.

canım benim sağol geldiin için.a.s.birbirimize destek oluruz en azından.sizde yenimi bıraktınızmı korunmayı

mrb candy ve ülküçağlayan biz 3aydır uğraşıyoruz çok yenisiniz daha işallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

ben bi kaç güne kadar hasta olucam sanırım.tutmaz artık bu ay demi.yumurtlama zamanını geçirmişiz.

cnm bu ara düzensiz nedense.geçen ay 17 sinde olmuştum bakalım bu ay nolucak.yaaa ihtimal var yanii sevindim.cnm sen hamilemisin

cnm bu ara düzensiz nedense.geçen ay 17 sinde olmuştum bakalım bu ay nolucak.yaaa ihtimal var yanii sevindim.cnm sen hamilemisin

hayır canım 2düşük yaptım hiçbir sorunumuz olmadığı halde olmuyor 3aydır klomen tedavisi görüyorum kısmet işallah beni daha fazla üzmeden gelir bebişim

bende 1 buçuk yıldır evliyim ve 3 ay önce karar verdik bebişimizin olmasına ama 3 aydır bişey yok ama beklemek çooooooooook zor ve her ay acabamı gibi yaşamk çok sıkıcımirmirmirmirmirmirmirmir ALLAH herkesin gönüne göre versin RABBİM aratmasın inşallah:Saruboceq:

hayır canım 2düşük yaptım hiçbir sorunumuz olmadığı halde olmuyor 3aydır klomen tedavisi görüyorum kısmet işallah beni daha fazla üzmeden gelir bebişim

cnm benim inşallah sevinçli haberlerini alırız.çarçabuk kavuşursun bebeğine:Saruboceq:

cnmcım hoşgeldin.çevremdekiler hep ilk zamanlar tutmayabilir panik yapma sakın die uyarıyolar beni.öleymiş gerçekten.beklemek zordur tabi ama inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere.

cnmcım hoşgeldin.çevremdekiler hep ilk zamanlar tutmayabilir panik yapma sakın die uyarıyolar beni.öleymiş gerçekten.beklemek zordur tabi ama inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere.

ne çok istiyorum bi bilsen çevremdekiler de bana aynı şeyi söylüyo daha yolun başındasın daha dur bakalım diyolar ama ben her ay acabalarla yaşıyorum sonundada üzülüyorum inşallah hayırlısıysa alırız bebişlerimizi kucağımıza beraber açıklarız bu mutlu anımızıkaydirigubbakcemile3delikafadulden

aminnn cnm.sabırlı olalım.sabrın sonu selametmiş demi

merhaba arkadaşlar..ben bugün doktora gittim.yumurta takibi yapalım dedi.bugün adetten sonraki12.günüm.daha yumurtam gelişiyor.çok garip bi duygu..biri deseydi bir gün yumurta takibin yapılacak diye hayatta inanmazdım...
inşallah en kısa zamanda hepimiz müjdeli haberlerimizi yazarız buraya..

inşallah kaderimcim.bendede başlıycak artık o heyecanlı bekleyiş.

Son düzenleme:

amin inşallah cnm.sen nekadardır istiyosun cnm.

aslında istemek zor geliyor.daha kendim çocukmuşum gibi..ama yaş ilerliyor bitaraftan..bi de temmuzda düşük yaşadım ben..sonra miyomum varmış onu öğrendim...şubata kadar düşünmemeye karar vermiştik..geçen ay da çoook misafirim vardı ve çok yoğun çalışıyorum.pek fırsat yoktu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…