- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Sizin yazılarınızı okuyunca aklıma tek bir anım geldi...O zaman eşimin patates kızartması ya da kendi çocuğunu pış pışlayıp uyutması kocamın övülmesi için bir sebep olmamalı sizin için.Çünkü bunlar normal şeyler.
Şükrediyorum ama sakin zamanlarımda şükrediyorum.Yorulduğumda yüzüm düşüyo çekilmez oluyorum.Bunu düzeltmek için uğraşacağım.Evliliğimin ilk zamanları da ev işleri yaparken böyleydim hatta buraya konu da açmıştım bi balkon yıkasam suratımdan geçilmiyordu.Bunu zamanla çözdüm.Şimdi 2 sene oldu ve bunu bebeğimleyken de yaşıyorum.Bunu da rayına oturtucam inş.
İkinciyi yeni doğurmuştum, üç haftalık falandı.
İlki 15 aylık, yeni yürümeye çalışıyor.
Ev deli evi, annem 1 hafta olmadan çekti gitti.
Sırayla ablam, görümce kim boşta ise o geliyor çünkü gelen bakıcı ertesi güne kaçıyor ve büyük oğlumla oyun oynamaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok, önüme 1 bardak su koyan yok:)
Balkonda oturdum, evim işlek bir ana arter yol üzeri.
Üst üste 3 sigara içtim, arabaları izledim.
Herkes gidiyor, biri işten çıktı evine, öbürü süslendi eğlenmeye, diğeri sevgilisiyle buluşmaya diye hayal kurup, o camın önünde bir ömür geçirerek kurtlar kuşlar bile hareket ederken ben çakılı kaldım hayatım bitti diye ağlamaya başladım.
Nefesim kesiliyordu inanın, aklımdan neler geçiyordu, 8 gün olmuş banyo yapamamışım, bir Allahın kulu bana bunu sağlamamış falan filan:)
O an terki diyar edesim geldi çocukları bile bırakıp.
Çok zor günlerdi, bitti.
Ben şuan iki küçük çocuğumla günlerce her türlü ihtiyacımı karşılayarak kimseye eyvallahı olmadan yaşayan bir anneyim.
Hasta olurum kucağımda giderim, sedyede çocuğumla muayene olurum
O zaman eşimin işi aşırı yoğundu, artık çalışmıyor ama ihtiyacım olan dönem de bitti zaten.
Niye anlattım, olur öyle bacım üzülme sen:)
Seninki biraz daha zor premsesmişsin madem ama geçecek.
Yeni düzene adapte olacaksın, gerekirse sadece tuvalete giriyorum diye 2 dk şampuanlanmaya alışacaksın ama geçecek.
Geçmeseydi ben ölürdüm, bak ölmedim.
Lohusalık, üzerine yeni gelen sorumluluk falan, dışarıdaki insan nefes alıyor diye göze batıyor, olabilir batar.
Sen bunların geçeceğini ve normal olmadığını bil, yeter.