Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

bu bebeksizlik insanın içine düşen büyük bir sevgi ve onu bebek gelene kadar çıkaramazsınız bazen üstünü kapatırsınız kahkahalarla bazen gezip tozarak daha birsürü şeyler var ha ama yolda bir anne baba ve bebek , bir hamile haberi almak , bir doğum haberi , bir hamile görünceye kadardır bastırdığın duygu bir anda çıkar bu zorlu yolda olanların en iyi yapıca şeyse sabırla beklemek rabbime güvenerek

bu yazıyı okuyun çok güzel

bebeğin yaşı doğduğu zaman değil annesinin yüreğine aklına düştüğü zaman diye evet çok haklı bilmezdim bu duygunun bu kadar kavurucu olduğunu bilemezdim çağresizliğin bu denli olduğunu
acıların en büyüğü mutluluğun en çoğu olduğunu
bin derdinin bir güleşe bedel olduğunu
hava olduğunu su olduğunu aş olduğunu yaşam olduğunu hiç bilmezdim
böle yüce bir sevgi hiç birşeye hissedilmez sanırdım
ama o daha bedenime gelmeden sardı sıcaklığı ruhumu gün geldi yaktı kavurdu içimi
ama daha şimdiden öğretti bana sabrı beklemeyi inancı umudu
daha şimdiden annesinin heycanı oldu.......mutluluğu oldu gözyaşı oldu
geldiğinde ve doğduğunda biliyorum ben öğretecem herşeyi ona
ama o şimdiden öğretti annesine birçok şeyi...
içimdeki umudum hiç bitmeyecek bebeğim geleceksin ve bu yolda senin için iki kez ağlayacağım bir geldiğini müjdelediğinde birde doğduğun gün anneciğimmm

bu bebeksizlik insanın içine düşen büyük bir sevgi ve onu bebek gelene kadar çıkaramazsınız bazen üstünü kapatırsınız kahkahalarla bazen gezip tozarak daha birsürü şeyler var ha ama yolda bir anne baba ve bebek , bir hamile haberi almak , bir doğum haberi , bir hamile görünceye kadardır bastırdığın duygu bir anda çıkar bu zorlu yolda olanların en iyi yapıca şeyse sabırla beklemek rabbime güvenerek

bu yazıyı okuyun çok güzel

bebeğin yaşı doğduğu zaman değil annesinin yüreğine aklına düştüğü zaman diye evet çok haklı bilmezdim bu duygunun bu kadar kavurucu olduğunu bilemezdim çağresizliğin bu denli olduğunu
acıların en büyüğü mutluluğun en çoğu olduğunu
bin derdinin bir güleşe bedel olduğunu
hava olduğunu su olduğunu aş olduğunu yaşam olduğunu hiç bilmezdim
böle yüce bir sevgi hiç birşeye hissedilmez sanırdım
ama o daha bedenime gelmeden sardı sıcaklığı ruhumu gün geldi yaktı kavurdu içimi
ama daha şimdiden öğretti bana sabrı beklemeyi inancı umudu
daha şimdiden annesinin heycanı oldu.......mutluluğu oldu gözyaşı oldu
geldiğinde ve doğduğunda biliyorum ben öğretecem herşeyi ona
ama o şimdiden öğretti annesine birçok şeyi...
içimdeki umudum hiç bitmeyecek bebeğim geleceksin ve bu yolda senin için iki kez ağlayacağım bir geldiğini müjdelediğinde birde doğduğun gün anneciğimmm

Canım dediklerin dogru hepimizde bunun farkındayız ama burda bu sıkıntılarımızdan bıraz uzaklaşmak adına açtım bu topigi.Bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz
sonuna kadarda bebek için mücadelemizi verecegiz tabiki ama bunu isyan ederek,aglayarak degil,yazındada dedigi gibi sabrederek bekleyecegiz Allahım inşallah hepimize nasip eder.
Beklerken üzülmek yokkk artık a.s.

arkadaşım becede yanlış anlaşılma değilde insanlar sitresli artık biz iyide söyleseler kötü anlıyoruz akşam eşime okudum çok beyendi anlıya bilirseniz kadın negüzel yazmış dedi sonra obeni herzamanki gibi aydınlatınca heeeeeeeeeee dedim

cnm yap boz hani küçükken oynardık ya parçaları birleştirirdik şimdi onun büyükler için 1500 parça olanı var. oyalıyo insanı stres atmak için çok ii :)

heeeeeeeeeeeeee tamam bendede var eşim getirmiş 2,3 tane hiç yapmıyorum eşimle tamamladık birdaha elime almadım saol cevap verdiğin için canımalkisalkisalkis

arkadaşım becede yanlış anlaşılma değilde insanlar sitresli artık biz iyide söyleseler kötü anlıyoruz akşam eşime okudum çok beyendi anlıya bilirseniz kadın negüzel yazmış dedi sonra obeni herzamanki gibi aydınlatınca heeeeeeeeeee dedim

Evet canım yani sanki çocuk oluyorda biz istemiyormuşuz gibi anlıyorlar sanırım.Halbuki alakası yok istemezmiyiz olsa.Şimdi ben şöyle bir konu açsaydım BEBEGİMİZ OLMUYOR DEPROSYONDAYIM diye herkes bana üzülme olur inşallah diye teselli edeceklerdi ama ben düşündüm psikolojım bozulmadan artık üzülmeyi bırakıyorum dedim ve başardım istedimki bu durumda olan arkadaşlarla dahada güclenelim Baktım ki 4-5 kişi var sadece benim gibi düşünen olsun herkes zamanla anlıcak a.s.

İçim bebek özlemiyle yanıyor 3 defa düşük yaptım.. Bende düşünmek istemiyorum olmayacak diye üzülmek istemiyorum... Son hamileliğimde hep dua ettim.. Razıyım ukusuz gecelere, razyım kaka kokan ellereime, kimse yanımda olmasa da evim darma dağın yemek yapacak vaktim olmasada. Saçım dağılmış şaftım kaymış olsada razıydım. Bebeğim var diye arkadaşlarımla görüşmemeye... Daha neler neler geçirerek dua ettim..
Tek isteğim sağlıklı hayırlı bir evlat olmasıydı ama demekki kısmet değilmiş belkide zamanı değildi... Genede hiç pes etmiyorum inşallah bu hayattaki en büyük sorumluluğu yani yavrumu kucağıma alırım:Saruboceq:
İnşallah canım seninde meleğin mucizen gelira.s.
Evet bebeğim yok Allah'a şükür eşime deli gibi aşığım hiçbir sorunum yok:nazar:
Ama içim deki evlat hasreti büyük aşkımın meyvesını bekliyorum sonsuz umutla...
Sitresten üzüntüden uzak durmalıyız buda gebeliği engelleyen kötü bir etki...

Öncelikle bebek özlemi çeken herkese hayırlı birer evlat nasip etsin.
Ama Allah nasip etmiyorsada elbet vardır bir sebebi diye düşünüyorum.
Eğer sağlıklı olmayacaksa,hayırsız bir evlat olacaksa Allah hiç vermesin daha iyi çünkü bebekken sevmek,büyütmek kolay ama sonrası çok zor.
Fakat Allah-ü Teala bir kadına anne olmayı yazmışsa er yada geç o olacaktır.
Size çok yakınımdan birinin yaşadığı olayı anlatmak istiyorum.
Bu abla 25 senelik evli ve defalarca doktora gitti,tedaviler gördü ama bir türlü çocuğu olamadı.
Hamile kalıyor fakat bebekler 5. ayı göremiyordu düşüyordu.
Bu tam 4 kez oldu ve artık çocuk sahibi olmaktan hatta fikrinden bile vazgeçtiler.
Aradan 10 seneye yakın bir zaman geçti bu abla 45 yaşına geldi ve bir gün adetten kesildi.
Bu önce menopoza giriyorum sandı sonra doktora gitti ve doktor 6 aylık hamile olduğunu söylediğinde şok oldu.
5 ayı dolduramayan bebeği 6 aylık olmuştu ve o bundan bi haberdi.
Allahım ona nur topu gibi bir kız evlat verd.
Ben inanıyorum ki sabır edene,isyan etmeye Allah sonunda veriyor.
Yeter ki Allahım hiç kimseyi evlat acısıyla,hayırsız evlatla terbiye etmesin.

Henüz 1 aylık hamileyim elbet bir çoğunuzun duygularını anlayamam.
Ama bazen düşünüyorumda Allah kendine evlat vermiyorsa bir dolu aile hasret çeken bebekler var.
Belkide o yavrularada annelik etmek gerekiyor.

Evet canım yani sanki çocuk oluyorda biz istemiyormuşuz gibi anlıyorlar sanırım.Halbuki alakası yok istemezmiyiz olsa.Şimdi ben şöyle bir konu açsaydım BEBEGİMİZ OLMUYOR DEPROSYONDAYIM diye herkes bana üzülme olur inşallah diye teselli edeceklerdi ama ben düşündüm psikolojım bozulmadan artık üzülmeyi bırakıyorum dedim ve başardım istedimki bu durumda olan arkadaşlarla dahada güclenelim Baktım ki 4-5 kişi var sadece benim gibi düşünen olsun herkes zamanla anlıcak a.s.

arkadasim malsef insanlari hic bir cevap tatmin etmiyor tabiki bebegimiz olsa onu kus tüylerine yatiririz aman birsey olur diye, ama OLMUYOR ISTE olmuyor. ne zaman olcak diye beklemeden gecen senelerimizle ugrasanlar bile cocuk olunca sana annane diyecek diye yasimizla bile alay ediyorlar ne yapalim genc anne olmak isdemezmiydik gezip tozmak, karisk olan ev yada olmayan vakit kimin umrunda. biz kendi sorularimiza cevap bulamazken hic tanimadigimiz birinin sorusu ile yikilirken.genede sukur hic degilse huzrluyuz mutluyuz.YARINLARDA KIMSESIZ OLCAGIMIZI BIZ HERKEZDEN FAZLA BILIYORUZ AMA ELIMIZDEN BIRSEY GELMEDIGINI biz ne kadar ugrassakda bir bebegimiz olmadigini UGRASMADAN COCUK SAAHIBI OLANLLAR ANLAMIYOR ANLADAMIYORUZ:::RABBIM HERKEZI SEVINDIRSIN INSALLAH insallah bir yerde dünya ya gelmeyi bekleyen meleklerimiz vardir hepimizin

reisdevrim arkadaşım,seni ve diğer arkadaşları anlayabiliyorum ,bi şekilde kendinizi teselli ediyorsunuz fakat anlatım tarzını pek beğenmedim,olsada olur olmasada ,eşim istiyor hadi olsun bari ,ayak bağı yada çok ta tın gibi sözlerden hoşlanmadım,
bende bebek sahibi olamıyordum ve tedavi gördüm hayatta en çok istediğim evimin huzuru ve bir bebekti,hayatım çok güzeldi halbuki ,maddi açıdan çok iyi durumdaydık ,hergün bir yerde gezerdik eşimle ,alışveriş ,sinema eğlence ne ararsan vardı ama birde eksik vardı .bir bebek ti eksik olan,
canım çok tatlıdır ,parmağıma iğne batsa ağlardım ,öğlen 12 ye kadar uyurdum ,sonra çıkıp gezerdim gönlümce ,eş dost arkadaş,gönlümüzce tatil yapardık umarsızca ,ama dedim ya içimde bastırdığım bir duygu vardı ve bu genelde geceleri çıkardı ortaya sessizce ağlardım .yılmadım kafama koydum ve sonunda hamile kaldım ,ilk üç ay hep kanamam oldu ,yattım ,tüm alışkanlıklarımı bir kenara bırakıp yattım ,sırf bebeğime bişey olmasın diye ,3 aydan sonra hamilelik artık bir eğlence olmuştu benim için çok güzeldi karnımı sevmek ,onu içimde hissetmek ,tekmelerini takip edip ayağı nerde ,kafası nerde onu bulmaya çalışmak,eşimle daha mutluyduk artık günler su gibi akıp geçiyordu ta ki 32 haftalık olupta bebeğimin artık gelişmediğini öğrenene dek,1800 gr dı ve benden ona giden damarlardan fazla beslenemiyordu ,uykusuz ve stres dolu günler geçirdim ,hastanede yattım ,herşey o senin çokta tın dediğin günahsız bir bebek içindi..36. haftada acil doğuma alındım ,bebeğimi kaybedebilirdim ,canım pahasına yattım o masaya yeterki bebeğim kurtulsun dedim.kızım minicik doğdu şimdi 6 aylık .
çok titiz ve düzenli olan ben şu anda onu mutlu edebilecek herşeyi alıyorum ,evde salıncak yürüteç ana kucağı ,oyuncak v.s den geçilmiyor ,yeterki o mutlu olsun kusuyor,çiş yapıyor mis gibi koltuklara o bana bal gibi geliyor ,üşenmiyorum temizlerken..ve o bana anne diyecek varsın ömür boyu bana ayak bağı olsun ondan güzeli mi var.hiç bişeyim olmasın o olsun yanımda daha ne isterim

PES ETMEYıN NE OLUR,TÜM ıMKANLARINIZI ZORLAYIN ,DÜNYAYA GELDıKTEN SONRA GÖZÜNÜZ HıÇBıŞEY GÖRMEYECEK O SıZıN YAŞAM KAYNAĞINIZ OLACAK,SıZE ANNE DıYECEK SIMSICAK ELıYLE YÜZÜNÜZÜ SEVECEK.NE OLUR MÜCADELE EDıN VE BU DUYGUYU TADIN ..

çok içten yazmışsın Allah bebeğini sana bağışlasın kimseye evlat acısı yaşatmasın

kızlar inşallah hepinize Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder,bencede kendinizi teselli etmeniz güzel aynı hisleri ben 4 yıl yaşadım ama asla vazgeçmeyin zaten hakkınızda hayırlı ise yüce Rabbim nasip eder sadece zamanını biz bilemeyiz,ben eminim vazgeçmiyeceğinizden ,ŞU YALAN DÜNYADA KALBİNİZDE SEVİNMEDİĞİNİZ HİÇBİR KEDER KALMAZ İNŞALLAH.

kızlar inşallah hepinize Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder,bencede kendinizi teselli etmeniz güzel aynı hisleri ben 4 yıl yaşadım ama asla vazgeçmeyin zaten hakkınızda hayırlı ise yüce Rabbim nasip eder sadece zamanını biz bilemeyiz,ben eminim vazgeçmiyeceğinizden ,ŞU YALAN DÜNYADA KALBİNİZDE SEVİNMEDİĞİNİZ HİÇBİR KEDER KALMAZ İNŞALLAH.

BURASI BEBEKSİZDE MUTLU OLANLARA AMA BEN MUTLU DEĞLİM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
SİZ NASIL MUTLUSUNUZ
BEBEK KOKUSU NASIL GÜZELDİR HEM DE NASIL:nazar::emir_bebek:

BURASI BEBEKSİZDE MUTLU OLANLARA AMA BEN MUTLU DEĞLİM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
SİZ NASIL MUTLUSUNUZ

canım benim hamd ı senalar olsunki maşallah Allah ım bağışlasın bebeğim oldu ama çok uzun bir süreden sonra bende bu hasreti çok yaşadım o kokuyla hergün rüyamdan uyanırdım asla ama asla herşeyim olmasına rağmen onsuz mutlu değildim hep eksiktim hayatımdaki herşey yarımdı şimdi nefesim o benim ALLAH yokluğunu göstermesin isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın sanada nasip etsin inşallah.ayrıca dokuz ay yatarak bir gebelik geçirdim kanımda pıhtılaşma ve tansiyon problemim vardı.

SİZ NASIL MUTLUSUNUZ

arkadasim mutluyuz derken yani evde esimizle ilgili asamayacgimiz sorunlar yok kavga gürüldü yok onu demek istedik AMA BEBEK KOKUSU OLMADAN MUTLU DEGILIZ TABI ASLADA ÖZLEMI BITMEYECEK; GÖZYASIMIZ BITMEYECEK UMUTUMUZ BITMEYECEK AMA BIZIM ELIMIZDEN GELEN NE HICCCCCC HER YOLU DENEDIK BU SENE DEGIL BIDAKI sene BELKI DIYE DIYE BU KADAR ZAMAN GECDI HALA BELKI ILE YASIYORUZ:bagirmak aglamak mutsuz olmak hic bir ise yaramiyor bunu en iyi ben bilirim 16 senedir bekliyorum cirbiniyorum hala yanliz hala kimsesiz hala cevapsiz ::: MUTLULUK YARIN KIMSESIZLIK:HEP BEBEGIME OLMAYAN YAVRUMA DIYORUM KI BENI DUYARSAN YAVRUM BIRGÜN BILE KAPIMI CALMAYACAKMISIN KORKARIM YOKSA SENSIZMI ÖLECEGIM:RABBIM HERBIMIZI SEVINDIRSIN

Merhaba Arkadaşlar

Hepimiz anne olmak isteriz,evimiz çocuk sesleriyle dolsun taşsın isteriz
ama hayat bazen her istediğimizi vermiyor ne kadar çabalasakta.

Düşünüyorumda bu duruma artık alışmamız gerekiyor.
Yeter artık üzüldüğümüz kahroldugumuz.Çocuk herzaman mutluluk getirmiyor.Çocuksuzda mutlu olabiliriz a.s

Hadi bu durumda olan arkadaşlar!
Mutlu olmak için sebeplerimizi yazalım ve artık üzülmeyi bırakıp birbirimize destek olalım lütfen.

Ben başlıyorum

Doğumdan kalan kilolarımız ve yırtıklarımız yok :jeyyar:

Gece uykularımız bölünmüyor.

Evimiz hep düzenli ve temiz dagıtan yok.

Çocugumuzu nasıl bir gelecek bekliyor derdi yok

Sosyal aktivitelere ve arkadaşlarımıza ayıracak zamanımız çoookkk.

Eşimizle istediğimiz yere gidip çocugu nereye bıraksak derdi yok.

Çocugumun her istediklerini karşılayabilecekmiyim derdi yok

Aklıma gelenler bunlar hadi sizlerdende bekliyorum. :1hug: a.s. a.s.

arkadaşım senin konu hakkında yazan yok sen eylenmek istiyorsun herkez başka şeyler yazıyor hepimizin olmuyor tamamda anlatmak için değil eylenmek için burası

İçim bebek özlemiyle yanıyor 3 defa düşük yaptım.. Bende düşünmek istemiyorum olmayacak diye üzülmek istemiyorum... Son hamileliğimde hep dua ettim.. Razıyım ukusuz gecelere, razyım kaka kokan ellereime, kimse yanımda olmasa da evim darma dağın yemek yapacak vaktim olmasada. Saçım dağılmış şaftım kaymış olsada razıydım. Bebeğim var diye arkadaşlarımla görüşmemeye... Daha neler neler geçirerek dua ettim..
Tek isteğim sağlıklı hayırlı bir evlat olmasıydı ama demekki kısmet değilmiş belkide zamanı değildi... Genede hiç pes etmiyorum inşallah bu hayattaki en büyük sorumluluğu yani yavrumu kucağıma alırım:Saruboceq:
İnşallah canım seninde meleğin mucizen gelira.s.
Evet bebeğim yok Allah'a şükür eşime deli gibi aşığım hiçbir sorunum yok:nazar:
Ama içim deki evlat hasreti büyük aşkımın meyvesını bekliyorum sonsuz umutla...
Sitresten üzüntüden uzak durmalıyız buda gebeliği engelleyen kötü bir etki...

Evet canım haklısın sitresten kesinlikle uzak durmak gerekiyor bende burda bunun için çabalıyorum ama başaramıyorum galiba
Düşünsenize mutsuz bir evliligimiz olsaydı ve çocuklarımız olsaydı o zaman mutlu olabilirmiydik olamazdık şükürler olsun tek eksigimiz bebegimizin olmaması.

Katre83 Öncelikle bebek özlemi çeken herkese hayırlı birer evlat nasip etsin.
Ama Allah nasip etmiyorsada elbet vardır bir sebebi diye düşünüyorum.
Eğer sağlıklı olmayacaksa,hayırsız bir evlat olacaksa Allah hiç vermesin daha iyi çünkü bebekken sevmek,büyütmek kolay ama sonrası çok zor.
Fakat Allah-ü Teala bir kadına anne olmayı yazmışsa er yada geç o olacaktır.
Size çok yakınımdan birinin yaşadığı olayı anlatmak istiyorum.
Bu abla 25 senelik evli ve defalarca doktora gitti,tedaviler gördü ama bir türlü çocuğu olamadı.
Hamile kalıyor fakat bebekler 5. ayı göremiyordu düşüyordu.
Bu tam 4 kez oldu ve artık çocuk sahibi olmaktan hatta fikrinden bile vazgeçtiler.
Aradan 10 seneye yakın bir zaman geçti bu abla 45 yaşına geldi ve bir gün adetten kesildi.
Bu önce menopoza giriyorum sandı sonra doktora gitti ve doktor 6 aylık hamile olduğunu söylediğinde şok oldu.
5 ayı dolduramayan bebeği 6 aylık olmuştu ve o bundan bi haberdi.
Allahım ona nur topu gibi bir kız evlat verd.
Ben inanıyorum ki sabır edene,isyan etmeye Allah sonunda veriyor.
Yeter ki Allahım hiç kimseyi evlat acısıyla,hayırsız evlatla terbiye etmesin.

Henüz 1 aylık hamileyim elbet bir çoğunuzun duygularını anlayamam.
Ama bazen düşünüyorumda Allah kendine evlat vermiyorsa bir dolu aile hasret çeken bebekler var.
Belkide o yavrularada annelik etmek gerekiyor.

Sende haklısın arkadaşım evlatlık konusu bana sıcak geliyor zaten biraz daha beklemek istiyorum ama sitrese girmeden.

Canyoldaşım arkadasim malsef insanlari hic bir cevap tatmin etmiyor tabiki bebegimiz olsa onu kus tüylerine yatiririz aman birsey olur diye, ama OLMUYOR ISTE olmuyor. ne zaman olcak diye beklemeden gecen senelerimizle ugrasanlar bile cocuk olunca sana annane diyecek diye yasimizla bile alay ediyorlar ne yapalim genc anne olmak isdemezmiydik gezip tozmak, karisk olan ev yada olmayan vakit kimin umrunda. biz kendi sorularimiza cevap bulamazken hic tanimadigimiz birinin sorusu ile yikilirken.genede sukur hic degilse huzrluyuz mutluyuz.YARINLARDA KIMSESIZ OLCAGIMIZI BIZ HERKEZDEN FAZLA BILIYORUZ AMA ELIMIZDEN BIRSEY GELMEDIGINI biz ne kadar ugrassakda bir bebegimiz olmadigini UGRASMADAN COCUK SAAHIBI OLANLLAR ANLAMIYOR ANLADAMIYORUZ:::RABBIM HERKEZI SEVINDIRSIN INSALLAH insallah bir yerde dünya ya gelmeyi bekleyen meleklerimiz vardir hepimizin

Amin arkadaşım ne güzel yazmışsın Tabiki şükürler olsun bu günümüze kimsenin hayatı dört dörtlük degil mutlaka bir eksik var bizim eksigimizde bebegimizin olmaması.
Bebegimizin gelmesini beklerken etrafın lafına aldırmamayı dalga gecenlerle dalga gecmeyı ögrenmeliyiz.

HIFZIYS kızlar inşallah hepinize Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder,bencede kendinizi teselli etmeniz güzel aynı hisleri ben 4 yıl yaşadım ama asla vazgeçmeyin zaten hakkınızda hayırlı ise yüce Rabbim nasip eder sadece zamanını biz bilemeyiz,ben eminim vazgeçmiyeceğinizden ,ŞU YALAN DÜNYADA KALBİNİZDE SEVİNMEDİĞİNİZ HİÇBİR KEDER KALMAZ İNŞALLAH.
Amin canım Nasipse dedigin gibi zaten olur elimizden gelen bir şey yok ama her gün üzülerek hergun aglayarak kendi saglıgımızdanda olmayalım ayrıca bu isyan etmek olur
duamızı edelim sonra Allaha bırakalım o herşeyın iyisini bilir.

Evet ya niye yanlış anlaşılıyor anlamıyorum kim istemezki çocugu olsun ama olmuyorsa elimizden gelen bir şey mi var.Ne yapalım yani deprosyanamı girelim.

kimse sizi yanlış anlamıyo ama bu sizin yaptığınız yani bebeksiz mutlu olmayı başaramayanlar yazmış ve bende bunlar içindeyim bebeksiz mutlu olmayı başaramıyorum ve duygularımı yazdım herkez kendi duygusunu yazabilir
rabbim bu sıkıntıda olanların hepsini kurtarsın inşşşşşşşş:Saruboceq:

SİZ NASIL MUTLUSUNUZ

Canım mutlaka bu acıyı içimizde taşıyoruz ama hayata pozitif bakmayıda ögrenelim yoksa kendi saglıgımızdan oluyoruz Her ŞERDE Vardır Bir hayır.

canyoldaşım arkadasim mutluyuz derken yani evde esimizle ilgili asamayacgimiz sorunlar yok kavga gürüldü yok onu demek istedik AMA BEBEK KOKUSU OLMADAN MUTLU DEGILIZ TABI ASLADA ÖZLEMI BITMEYECEK; GÖZYASIMIZ BITMEYECEK UMUTUMUZ BITMEYECEK AMA BIZIM ELIMIZDEN GELEN NE HICCCCCC HER YOLU DENEDIK BU SENE DEGIL BIDAKI sene BELKI DIYE DIYE BU KADAR ZAMAN GECDI HALA BELKI ILE YASIYORUZ:bagirmak aglamak mutsuz olmak hic bir ise yaramiyor bunu en iyi ben bilirim 16 senedir bekliyorum cirbiniyorum hala yanliz hala kimsesiz hala cevapsiz ::: MUTLULUK YARIN KIMSESIZLIK:HEP BEBEGIME OLMAYAN YAVRUMA DIYORUM KI BENI DUYARSAN YAVRUM BIRGÜN BILE KAPIMI CALMAYACAKMISIN KORKARIM YOKSA SENSIZMI ÖLECEGIM:RABBIM HERBIMIZI SEVINDIRSIN
Çok dogru söylemişsiniz her geçen zamanın telafisi yok bebek konusunda yüzümüz gülmedi ama Allahım başka yerlerden güldürsün inşallah,tabiki bebegimiz olsun diye sonuna kadar mucadele edecegiz Ama hayatıda kendimize zehır etmeyelim amacımız bu
naagihan arkadaşım senin konu hakkında yazan yok sen eylenmek istiyorsun herkez başka şeyler yazıyor hepimizin olmuyor tamamda anlatmak için değil eylenmek için burası
Haklısın arkadaşım lütfen artık burda samımı bır dostlugumuz başlasın eglenelım,ugraşlarımızı yazalım,mutlu olmak için sebepler bulalım paylaşalım.Tabiki içimizdeki bebek özlemini hepimiz biliyoruz elden gelen birşey yok malesef.

X