Bebekli İlk Tatil

herseygizlisakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
117
21
98
38
İzmir
Merhaba,
Normalde bayramda eşimin ailesine, İstanbula gidecektik. Eşim de, yeni doğum yaptığım içn değişiklik olsun, evde zaman geçireceğimize tatile gidelim dedi. Maksat bana değişiklik olsun düşüncesi. Asıl konu, bayram zamanı bebeğimiz 9,5 haftalık oluyor. Sizce 9,5 haftalık bebekle 3-4 gün otel tatili yapabilir miyiz? İlk defa dün dışarıya çıkarttık, bebek arabasıyla gezdiğimiz sürece bir sorun olmadı ama market önünde bir süre bekleyince ağlamaya başladı. Siz olsanız bu haftalarda tatile gider miydiniz? Erken olabilir mi

ben şuraya takıldım daha çok, 9,5 hafta demek 2 ayı geçen bi süre demek, bu süre içinde nasıl bebeğinizi dışarı çıkarmadınız?
dışarıya alışmadıysa bu süre zarfında zorlanabilirsiniz diye düşünüyorum. bir de sizin nasıl bi psikolojide olduğunuz önemli, evhamlı bi anne misiniz, yoksa nispeten rahat bi anne misiniz?

bugünki anneliğimle giderdim, 4 yıl önceki anneliğimle gitmezdim.

2.5 aylık bebekle gezende olur gezmeyende. Her çocuk farklıdır. Her çocuğun her anı farklıdır.

Benim cesaret edebileceğim bir şey değil el kadar bebekle tatile gitmek. Ama başlası ülke ülke gezebilir. Sizin cesaret etmenizle ve beceri seviyenizle alakalı bir durum.

Otel tatili mi? 2,5 aylık bebekle?
Bence delilik.
Evinizde oturun yahu,çocuk daha dünyaya alışamamış otel diyorsunuz. Aşılar tam değil,çocuk mikroba virüse açık. Gece ateşi yükselse doktora ihtiyaç olsa tanımadığınız bilmediğiniz memlekette gece yarısı hangi dontoru bulacaksınız?

Bebeğin yeni dışarı çıkması şaka mı? Daha çok küçük ama gidilebilir de çok temiz bir yer olması lazım. Bana kalırsa bir dağ evine giderim çocuğumu bahçede uyuturum ben de kafa dinlemiş olurum

9 haftalık bebek henüz bağışıklık sistemini tam geliştirmediği için ortamın temizliği çok önemli Buda otellerde çok mümkün değil

Dışarı çıkamazsın zaten havaya alışmamış bebek hava değişiminde mahvolur tahriş olur mınıcık bedenı
Daha derisi bile oturmamıstır

Otel tatili mi? 2,5 aylık bebekle?
Bence delilik.
Evinizde oturun yahu,çocuk daha dünyaya alışamamış otel diyorsunuz. Aşılar tam değil,çocuk mikroba virüse açık. Gece ateşi yükselse doktora ihtiyaç olsa tanımadığınız bilmediğiniz memlekette gece yarısı hangi dontoru bulacaksınız?

Benzer bir şey yazacaktım ama korkudan linç ederler diye korkudan yazamadım

Çok kalabalık çok hijyen olmayan ortamlar bebeğin bağışıklığı henüz olmadığı için bize doktoru tarafından önerilmemişti, dört aylıkken gittik otele değil kiralık bir eve. O zamana kadar ilk aşılar da yapılmıştı

Merhaba,
Normalde bayramda eşimin ailesine, İstanbula gidecektik. Eşim de, yeni doğum yaptığım içn değişiklik olsun, evde zaman geçireceğimize tatile gidelim dedi. Maksat bana değişiklik olsun düşüncesi. Asıl konu, bayram zamanı bebeğimiz 9,5 haftalık oluyor. Sizce 9,5 haftalık bebekle 3-4 gün otel tatili yapabilir miyiz? İlk defa dün dışarıya çıkarttık, bebek arabasıyla gezdiğimiz sürece bir sorun olmadı ama market önünde bir süre bekleyince ağlamaya başladı. Siz olsanız bu haftalarda tatile gider miydiniz? Erken olabilir mi

Yenimi doğdu bebek
25 günlük

ben şuraya takıldım daha çok, 9,5 hafta demek 2 ayı geçen bi süre demek, bu süre içinde nasıl bebeğinizi dışarı çıkarmadınız?
bebeğim 25 günlük. 3 kere hastaneye gittik de parkda bahçede gezmeye ilk defa çıktık. tatili planladığımız dönemde 9,5 haftalık olacak

Merhaba,
9.5 haftalık bebeği ilk defa mi dışarı çıkardınız?

Bayrama kadar bebeğinizi hergün dışarı çıkarın parka falan bol bol arabaya bindirin ki alışsın. O zamana kararı verirsiniz bende haziran sonu doğum yapıcam. Eylül'de tatile gitme düşüncem var. Ama Eylül'e kadar bebek arabaya ve dışarı alışmazsa gitmicez. Sonuçta havuza sokacak haliniz yok öğlen vakti dışarı çıkmazsınız gerekli önlemleri alırsınız. Asıl ben 6 aydan sonra tatilin daha zor olduğunu düşünüyorum. Ek gıda başlıcak bebek arabasında durmak istemicek.

Şöyle ki bence şimdiden çıkarın gezdirin alıştırın dışarıya. Eylülde gidebilirsiniz, hava aşırı sıcak olmuyor keyifli de oluyor. Bir de çok büyük otel değil küçük otel, mümkünse butik otel bakın.

Back
X