Sevgili yeni anneler mümkün olduğu kadar bebeğinizi yanınızda yatırmayın derim ben, aynı hatayı yapmış biri olarak tavsiyem, aynı odada yatsanız bile o kendi beşiğinde yatsın, bebeğimin alışması bir yana bir süre sonra kendim çok kötü alıştım göğsümün üstünde uyumasına,
neredeyse 4 aya kadar oturma odasında ve koyun koyuna yattık, hiç unutmuyorum 2 aylıktı artık bu gece park yatağında yatacak ve yanıma almayacağım dedim, o uyudu ama ben uyuyamadım, hemen yanıbaşımda elimi uzatsam dokunucam ama o kadar kötü hissettimki anlatamam, resmen üşüdüm sanki, yatakta bir türlü ısınamadım, onu terk etmişim yalnız bırakmışım gibi hissettim, ağlaya ağlaya sabah ettim.
sonra 4. ayında park yatağında yattı 6 aylıkkende kendi odasında yatmaya başladı, yanımda yatarkende gecede 10 kez falan uyanırdı odasında da aynı sayıda uyanıyor, çok yorgun olduğumda bazen sabaha karşı yanımıza alıyorum ama şimdi de yanımızda yatmak istemiyor, sağa dönüyor babaya çarpıyor, sola dönüyor bana çarpıyor bi kızıyor, bi çığlık atıyor ki sormayın, hemen odasına götürüyorum mışıl mışıl uyuyor.