bebekleriniz nerede yatıyo?

bizimkibazen beşiğinde bazen yanımızda yatıyor.kokumu alınca daha rahat uyuyo tabii.ama beşiğinede gündüzleri yatırıyoruzki alışsın diye.maşallah bzen çok güzel uyuyo.bazende dakka aşı zırlıyo.şimdi ayağımda mesela.yatırıyorum başlıyo ağlamaya.bazende kucak isitoy.öyle uyuyo horul horul.yaza kadar aynı odada yatacağız gibi.zaten odasıda evin bir ucunda ağlasa duymam.orada yatıraıyorum.biraz daha büyüsün öyle odasına geçiricem artık.yada ilk fırsatta yatak odaları bze yakın olan bir ev bakıp taşınıcaz burdan.oğluşumun odası var ama yatıramıyorm.deli olcam valla..
kızımda hep bizle yatmıştı.sürekli üzerimde uyurdu o.kokumu aldımı uyurdu.alıştı ayıramadım.kendimde alıtım ayrılamadım sonrada.uzun zaman aynı odada kaldık.zar zor ayırdık odasını.korktu yanlız yatmaya.ama alıştı en sonunda.bakalım bunda neler olucak

Ya benim kız 3-5 gündür hasta ya iyice nazlandı.Gece beşiğine koyduğumda uyanıp ağlıyo.Sanki onu terketmişiz gibi çıldırıyor.

Mecburen yanımıza alıyoruz.Yanımızdada bi oraya bi buraya dönüyo ne kendi uyuyor,nede bizi uyutuyor.

Daldı diye beşiğine bidaha koyuyorum.Yine uyanıyor.Mahfolduk kaç gecedir.

benim kızımda bizim odada kendi yatağında yatıyor ama gece uyanınca yatağında uyumuyor. yatağına yatırdığımda ağlıyor. ama bizim yanımıza yatırdığımda hemen uyuyor. bende uyuyunca kendi yatağına geçiririm diye düşünüyorum fakat uyuyup kalıyorum. aslında bu kötü bişey, buna alıştırmak çok yanlış diye düşünüyorum ama bi yandan da kıyamıyorum.

canım bizimde durumumuz aynı. gece uyandımı tekrar yatağına koyunca ağlıyor. bende yanıma alıyorum öyle sabahlıyoruz.

oğlumda disiplin sağlıycam diye canım çıkmıştı. aman yatağıma alışmasın diye benim canım çıkmıştı. şimdi hiç umurumda değil, alışırsa alışsın. yanımda o kadar güzel ki, hemde çok çabuk geçiyo bu günler.

minikken park yatağında bizim yatak odamızda yatıyordu gündüzleri kendi odasında uyuyordu 6.ayında geceleride kendi odasında uyumaya başladı biz bu konuda hiç zorlanmadık hiç yanımdadada yaptmadı çünkü çok dönüyor rahat edemez kendisi özgür yatsın daha iyi bizim yatak odasınla mertin odası bitişik en ufak sesini bile duyuyorum zaten hastayken bile yanımda yatmaz hep odasında ben devamlı kontrol ederim ogünlerde

X