- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
bizimkibazen beşiğinde bazen yanımızda yatıyor.kokumu alınca daha rahat uyuyo tabii.ama beşiğinede gündüzleri yatırıyoruzki alışsın diye.maşallah bzen çok güzel uyuyo.bazende dakka aşı zırlıyo.şimdi ayağımda mesela.yatırıyorum başlıyo ağlamaya.bazende kucak isitoy.öyle uyuyo horul horul.yaza kadar aynı odada yatacağız gibi.zaten odasıda evin bir ucunda ağlasa duymam.orada yatıraıyorum.biraz daha büyüsün öyle odasına geçiricem artık.yada ilk fırsatta yatak odaları bze yakın olan bir ev bakıp taşınıcaz burdan.oğluşumun odası var ama yatıramıyorm.deli olcam valla..
kızımda hep bizle yatmıştı.sürekli üzerimde uyurdu o.kokumu aldımı uyurdu.alıştı ayıramadım.kendimde alıtım ayrılamadım sonrada.uzun zaman aynı odada kaldık.zar zor ayırdık odasını.korktu yanlız yatmaya.ama alıştı en sonunda.bakalım bunda neler olucak
kızımda hep bizle yatmıştı.sürekli üzerimde uyurdu o.kokumu aldımı uyurdu.alıştı ayıramadım.kendimde alıtım ayrılamadım sonrada.uzun zaman aynı odada kaldık.zar zor ayırdık odasını.korktu yanlız yatmaya.ama alıştı en sonunda.bakalım bunda neler olucak