Bebeklerimiz ve Biz

geldim gelidm panik yok tatrın attığı linke baktım zehrayla ilgili daha doğrusu ban olayıyla monpetitim ebrara maşallah gelişimi ii canım

kek olayına gelinceeee

süper oldu kısımmm süper valla mev*canım dediğin kadar varmış cevizli keki severim zaten tarçın ve çayda ayrı bir güzellik kattı yani saolasın mevcanım ayrıca berfeye tekrar geçmiş olsun

kıslar beni bu küçük var ya feci birşey yazacaktım dün unuttum

ben buna çağana mam hazırlıyorum mutfakta çağatayda bebek bisküvisini çok sever iki tane eline almış içeride yiyor içeriden bir çığlık bir bağırtı ne oluyor diye koştu bizim ufaklık abisinden bisküvi istemiş oda vermeyince sen tut abinin bacağını ısır elindeki bisküviyi al

içieri girdi mayvrum çağatay ağlıyor şimdi bir vurucam ama küçücük diyor kıyamıyor ufaklısa gözleri belertmiş bisküviyi götürüyor kızayımmı güleyimmi anlamadım...:roflol:

ii gecelr fatoşum sen nasılsın canım güzel kızın nasıl bu arada sizin dünür ortalıkta yok:jeyyar:

ii gecelr fatoşum sen nasılsın canım güzel kızın nasıl bu arada sizin dünür ortalıkta yok:jeyyar:

kız uyuyor gündüz yoruldu iyice hastaneydi alışverişti diye
alışverişte sen altına yap bunlada kalma arabasına kadar geçir neyski yedek kıyafetimiz çoktu
neye baksam tutar bırakmaz hemen de sahiplenir
evet yaaa begüm bizi bıraktı gitti ses sedda yok sayfasınada yazdım ama fırsat bulup giremiyor galiba
zar zor birini bulduk o da ortalıkta yokkkkkkkkkk

evet sanırım fırsatı yok neyse bide ilk topiğe gelene zıplarız ne yapalım ben yatıyorum ii geceler kızlarrrrrrrrr mis kokulu uykularrrrrmirmirmirmir

monpetit mavice ekinnazım yorumlarınıza teşekkür ederim kızlar.

mavice büyük olan çocukalr kardeşlerine hiç kıyamazlar ama küçükler çok fena olur bu düzen galiba böle kurulmuş.ben büyüğüm kardeşime hiç kıyamazdım ama o beni ::):)

kızlar iyi geceler hepinizeeeeeee
bugün bayağı yorulmuşum ayaklarım ağırıyor
iftardan sonrada arkadaşım kahve içmeye geldi valla zor oturdum esneyip durdum kahveyi içince uykum
açıldı yorgunluğum gitti

mavicem danam demek oğluşun abisine şimdiden çektiriyor benim cadıda aynılarını yapıyor
ablasına saçına bir yapışıyor sormayın çok komik oluyorlar

semihacım fotolar çok güzel
çok tatlı olmuş cimcime yerüm onu öp benim yerime tatlı cimcimeyi
monpetit sanada iyi geceler canım minik meleğine öpücükler şapırtt diyeeeeeeeee

herkese iyi geceler
yatayım artık
eşim gececi sahurada kalkmıyorum
az önce atıştırıdm birazcık
hadi öpüldünüz bebeler.

Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum..
Semihacımın bebe si yaşına girer girmez yürümüş maşallah ona
çokom çok geçmiş olsun ardaya acil şifalar...
Tatarım gizemede çok geçmiş olsun canım burnu sürekli tıkanıyorsa
buhar makinesi öneririm..çok sağlıklı ve fiyatıda 25-30 ytl civarı...
Mev.can cım senin meleğinede geçmiş olsun acil şifalar..

bebişlerimiz yine hasta sanırım hepsine acil şifalar diliyorum umarımen kısa zamanda iyileşirler.
esmacım yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle giysin ardacıkyerimseniben
fatoşcum bence ebrarıun gelişimi gayet güzel gidiyor
mavili,yelizim,nadiye günaydınlar canlarımŞeniz

ya kızlar ban puanlarımızı nereden göreceğizki sadece bir ayzı editlediği için değil ban puanı yükseldiği için diyor ben göremiyorumki ban puanlarımı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…