• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

sabah beri yine hastanelerdeyiz nazın kulaklarına tekrradan baktırdım
çok iyi bir dr.herkes onu tavsiye etti iyice kulaklarına baktı şu bilgisayardan kontrol ediyorlarya
iltap var dedi ama korkulacak kadar değil dün aldığım ilaçları kullanmamı söyledi
bişi kalmaz dedi içim rahatladı
ezgiye fil çektirmiştim onu gösterdim sinüzit var dedi dikkat edrsen bi orun olmaz dedi
saçlarını sürekli kuru tutucam burun fısfısı kullan sürekli dedi hiç burnu akmaz ezginin oda hiç iyi değilmiş
anlıyacağınız rahatladım biraz ilginize çok çok teşekkür ederim kızlarrrrrrr
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmm

çok iyi bir dr.herkes onu tavsiye etti iyice kulaklarına baktı şu bilgisayardan kontrol ediyorlarya
iltap var dedi ama korkulacak kadar değil dün aldığım ilaçları kullanmamı söyledi
ezgiye fil çektirmiştim onu gösterdim sinüzit var dedi dikkat edrsen bi orun olmaz dedi
saçlarını sürekli kuru tutucam burun fısfısı kullan sürekli dedi hiç burnu akmaz ezginin oda hiç iyi değilmiş

canım günadyınŞeniz
zaten en iyisini yaptın baka bir yere götürmekle canım kızları.
bebeklerde kulak çekiştirmede ilk şüphelenecek durum orta kulak iltahabıdır.ve kb ye baktırmak lazım bilgisayarlı şekilde ama.neyseki iltahap azmış.en kısa zamanda iyileşir nazımız merak etme sen.
ezgiyede çok dikkat etbenim gibi oda senede bir defa oluyor en az saçları ıslak sakın yatırma geceleri dışarı çıkmasın mutlaka havluyla iyice nemini alıp sarman lazım.çok fenadır sinüzit-tatlicadiarzu-
bizde seni sefiyozzzzzzzzzzzz danaŞeniz

Selam kızlar
Hasta bebişlerin hepsine geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.
İremin gribi biraz daha iyi geceleri birtek öksürük var ama burnumuz son sürat akıyor. Cuma tekrar götüreceğim.

gunaydın kızalr bugun benim dogum sositosositoa.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile2lülülülülülü
32 bitt beeeeeeeeeeehhhhhhhhh of of yaşlaınıyom:delphin::1no2:

Son düzenleme:

gecmiş olsun tatlım berkayında hiç burnu akmaz gizemde tamtersi salya sümük geziyor

ekinim tekrar geçmiş olsun cnm 3. bir dr a göstermen ne iyi oldu dimi için rahat en azından..

sevilcim hoşgeldin canım denizinde burun akıntısı halen devam ediyor.umarım en kısa zamanda geçer.

TATARIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CNM..NİCE YILLARA AİLEN VE SEVDİKLERİNLE..
MUCUK

gunaydın kızalr bugun benim dogum sositosositoa.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile2lülülülülülü
32 bitt beeeeeeeeeeehhhhhhhhh of of yaşlaınıyom:delphin::1no2:

a.s.a.s.:1hug:
İYKİ DOĞDUN İYKİ VARSIN CANIMMMMM
EŞİN VE ÇOCUKLARINLA SAĞLIKLI NİCE MUTLU YILLARA
BİR ÖMÜR BOYU HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞALLAH

ekinim tekrar geçmiş olsun cnm 3. bir dr a göstermen ne iyi oldu dimi için rahat en azından..

sevilcim hoşgeldin canım denizinde burun akıntısı halen devam ediyor.umarım en kısa zamanda geçer.

TATARIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CNM..NİCE YILLARA AİLEN VE SEVDİKLERİNLE..
MUCUK

hay allah denocukda mı grip oldu. bizimki birde burnunu sildirmiyor benimle bir kavga ediyorku sorma gitsin elini kolunu sallayarak resmen söyleniyor.
Havalar birden çok soğudu ya iftardan sonra öyle üşüdümki kombiyi yaktım.

Ya bu arada mücüm sen uyku tulumu kullanıyorsun egeye yanılmıyorsan bende ireme almayı düşünüyorumda nerden alıcam hangi tip alıcam bilemedim.

Selam kızlar
Hasta bebişlerin hepsine geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.
İremin gribi biraz daha iyi geceleri birtek öksürük var ama burnumuz son sürat akıyor. Cuma tekrar götüreceğim.

cnım hoşgeldinŞeniz
irem iyiye gidiyormuşçok sevindim.burun akıntısı 10 gün sürüyor be canım hem aksın bak daha iyi.

32 bitt beeeeeeeeeeehhhhhhhhh of of yaşlaınıyomQUOTE]

Danam yeni yaşın kutlu olsun nice senelere çocuklarınla eşinle inşallah canım benim:nazar::nazar:
danam şurda 40 na ne kalmışnaniknanik:dilcikar:sırnaşık şey

hay allah denocukda mı grip oldu. bizimki birde burnunu sildirmiyor benimle bir kavga ediyorku sorma gitsin elini kolunu sallayarak resmen söyleniyor.
Havalar birden çok soğudu ya iftardan sonra öyle üşüdümki kombiyi yaktım.

Ya bu arada mücüm sen uyku tulumu kullanıyorsun egeye yanılmıyorsan bende ireme almayı düşünüyorumda nerden alıcam hangi tip alıcam bilemedim.

canım mothercarede var çokda güzeller kılzar için pembesi erkekler için mavı birde turuncusu var canım işleri halledeyim bir foto koyacam tulumlu bakın bakalım nasılkaydirigubbakcemile5

canım mothercarede var çokda güzeller kılzar için pembesi erkekler için mavı birde turuncusu var canım işleri halledeyim bir foto koyacam tulumlu bakın bakalım nasılkaydirigubbakcemile5

ay koyarsan çok sevinirim irem çok deli yatıyor yorganını yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum ama ne çare çok da kalın giydirmek istemiyorum rahat edemez diye
Egecik nasıl keyfi yerindemi?

Kızlar ya ben bu aralar çok mutsuzum hiçbirşeye yetemiyorum. İş bir yandan, ev bir yandan, eşim bir yandan, irem bir yandan çok sıkılıyorum çokkkk
Kaçıp gitmek istiyorum.
Sizlerde de böyle oluyormu yoksa ben mi çok acizim:çok üzgünüm:

ay koyarsan çok sevinirim irem çok deli yatıyor yorganını yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum ama ne çare çok da kalın giydirmek istemiyorum rahat edemez diye
Egecik nasıl keyfi yerindemi?

canım ege iyi ama çok çok şımarık ve inatcı kime çektiyse:1rolleyes: aynı ben yani benim küçüklüğümvar bana hiç benzemez oğlum fiziksel olarak ama huylar aynı ben:sm_confused:
çok fena lafa laf beşe beş,pis diyor bana:dilcikar:
resmi koyacam fotolar pc ye atayıorum şimciksırnaşık şey

ya sorma deniz in 2.haftaya girdi çok yoğun değil ama akıyor burnu...
demek sildirmiyor irem cik bizimkininde arada tutuyor damarı... fışşş yap annecim diyorum bazen
içeri çekiyor bazen dışarı atıyor..:)
denizde çok acıyor üstünü bende isterdim kullanmak uyku tulumu ama çok dolanıyor
yatağın içinde sıkıntıya girer kendini uyandırır diye cesaret edemiyorum...

Kızlar ya ben bu aralar çok mutsuzum hiçbirşeye yetemiyorum. İş bir yandan, ev bir yandan, eşim bir yandan, irem bir yandan çok sıkılıyorum çokkkk
Kaçıp gitmek istiyorum.
Sizlerde de böyle oluyormu yoksa ben mi çok acizim:çok üzgünüm:

aynı sı canım bendede var çalışan kadın depresyonu diyorum ben buna:delphin: yada çalışan kadın sendromları arada bir sakinleştirici bişeyle aldiyor doktorum ama tabi o kadarda aciz değiliz dimi:teselli:
bğütün yük bende evdeki ama inan kadınların kaderi bu arada çık bir yarım günükendine ayır en azından iyi olacaksın canım emin ol.maniküre git sonra bir saçlarını kestirirp hafif fön yaptır biraz olsun iyi hissedebilirs,in bence:içelim:

imageshack den resimi ekliyorsun en alttaki link i koplayayıp mesaj bölümündeki sarı kare kutuya
tıklıyım linki yapıştırıyorsun mücüm

ya sorma deniz in 2.haftaya girdi çok yoğun değil ama akıyor burnu...
demek sildirmiyor irem cik bizimkininde arada tutuyor damarı... fışşş yap annecim diyorum bazen
içeri çekiyor bazen dışarı atıyor..:)
denizde çok acıyor üstünü bende isterdim kullanmak uyku tulumu ama çok dolanıyor
yatağın içinde sıkıntıya girer kendini uyandırır diye cesaret edemiyorum...

canım uyku tulumunu giydimi ege biliri uyku zamanı dolaşmaz hemen yatma moduna girer yani çok rahat birşey ben 4 aylıktan beri kullanıyorum çok memnunum hiç aklım kalmıyor geceleri üşüdümü diye sıcacık ve terlemeden uyanıyor sabahları süper bişeyhihoyyyt

Back
X