- Konu Sahibi DreamLover
- #4.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mü cüm kullanıcı panelinden görebilrisiniz yazıyordu ama ben göremedim.
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sabah beri yine hastanelerdeyiz nazın kulaklarına tekrradan baktırdım
çok iyi bir dr.herkes onu tavsiye etti iyice kulaklarına baktı şu bilgisayardan kontrol ediyorlarya
iltap var dedi ama korkulacak kadar değil dün aldığım ilaçları kullanmamı söyledi
bişi kalmaz dedi içim rahatladı
ezgiye fil çektirmiştim onu gösterdim sinüzit var dedi dikkat edrsen bi orun olmaz dedi
saçlarını sürekli kuru tutucam burun fısfısı kullan sürekli dedi hiç burnu akmaz ezginin oda hiç iyi değilmiş
anlıyacağınız rahatladım biraz ilginize çok çok teşekkür ederim kızlarrrrrrr
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sabah beri yine hastanelerdeyiz nazın kulaklarına tekrradan baktırdım
çok iyi bir dr.herkes onu tavsiye etti iyice kulaklarına baktı şu bilgisayardan kontrol ediyorlarya
iltap var dedi ama korkulacak kadar değil dün aldığım ilaçları kullanmamı söyledi
bişi kalmaz dedi içim rahatladı
ezgiye fil çektirmiştim onu gösterdim sinüzit var dedi dikkat edrsen bi orun olmaz dedi
saçlarını sürekli kuru tutucam burun fısfısı kullan sürekli dedi hiç burnu akmaz ezginin oda hiç iyi değilmiş
anlıyacağınız rahatladım biraz ilginize çok çok teşekkür ederim kızlarrrrrrr
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmm
gunaydın kızalr bugun benim dogum sositosositoa.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile2lülülülülülü
32 bitt beeeeeeeeeeehhhhhhhhh of of yaşlaınıyom:1no2:
ekinim tekrar geçmiş olsun cnm 3. bir dr a göstermen ne iyi oldu dimi için rahat en azından..
sevilcim hoşgeldin canım denizinde burun akıntısı halen devam ediyor.umarım en kısa zamanda geçer.
TATARIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CNM..NİCE YILLARA AİLEN VE SEVDİKLERİNLE..
MUCUK
Selam kızlar
Hasta bebişlerin hepsine geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.
İremin gribi biraz daha iyi geceleri birtek öksürük var ama burnumuz son sürat akıyor. Cuma tekrar götüreceğim.
gunaydın kızalr bugun benim dogum sositosositoa.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile2lülülülülülü
32 bitt beeeeeeeeeeehhhhhhhhh of of yaşlaınıyomQUOTE]
Danam yeni yaşın kutlu olsun nice senelere çocuklarınla eşinle inşallah canım benim
danam şurda 40 na ne kalmışnaniknanik:dilcikar:sırnaşık şey
hay allah denocukda mı grip oldu. bizimki birde burnunu sildirmiyor benimle bir kavga ediyorku sorma gitsin elini kolunu sallayarak resmen söyleniyor.
Havalar birden çok soğudu ya iftardan sonra öyle üşüdümki kombiyi yaktım.
Ya bu arada mücüm sen uyku tulumu kullanıyorsun egeye yanılmıyorsan bende ireme almayı düşünüyorumda nerden alıcam hangi tip alıcam bilemedim.
canım mothercarede var çokda güzeller kılzar için pembesi erkekler için mavı birde turuncusu var canım işleri halledeyim bir foto koyacam tulumlu bakın bakalım nasılkaydirigubbakcemile5
ay koyarsan çok sevinirim irem çok deli yatıyor yorganını yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum ama ne çare çok da kalın giydirmek istemiyorum rahat edemez diye
Egecik nasıl keyfi yerindemi?
Kızlar ya ben bu aralar çok mutsuzum hiçbirşeye yetemiyorum. İş bir yandan, ev bir yandan, eşim bir yandan, irem bir yandan çok sıkılıyorum çokkkk
Kaçıp gitmek istiyorum.
Sizlerde de böyle oluyormu yoksa ben mi çok acizim:çok üzgünüm:
ya sorma deniz in 2.haftaya girdi çok yoğun değil ama akıyor burnu...
demek sildirmiyor irem cik bizimkininde arada tutuyor damarı... fışşş yap annecim diyorum bazen
içeri çekiyor bazen dışarı atıyor..:)
denizde çok acıyor üstünü bende isterdim kullanmak uyku tulumu ama çok dolanıyor
yatağın içinde sıkıntıya girer kendini uyandırır diye cesaret edemiyorum...