Bebeklerimiz ve Biz

herkese selamm, kaç gündür uğrayamıyorum, ardam yeniden hasta oldu, nezle oldu bebeğim, burnu akıyor, gözlerinden yaşlar geliyor
okul da çok yoğun gidiyor, bu sene beşinci sınıf okutuyorum, eve gelince ertesi güne hazırlık yapıyorum mutlaka, günler çok çabuk geçiyor,zamana yetişemiyorum
sizler de iyisinizdir umarım, herkesi kocaman öpüyorum

cokocum canım geçmis olsunnn hayatım havalarda çok soğudu acil sifalar tatlım
kızlar bugün alısveise cıktık oğluma bayramlık aldıkkkkk
sizler nasılsınz sayfaları okuyamadım iftarı hayzırlıcam öpüldünüz

kızlar moralim çok bozuldu..berfem hafif ateşlendi bi tarafatan öksürmeye başladı..aradım eşim yolda hastaneye gidicez.dua edin nolur umarım sadece bi griptir kolay atlatırız..

çokom sanada geçmiş olsun.aynı dert bizdede var sorma..kuzumun gözleri yaşla dolu...
dünürüm sende hoşgelsin..güle güle giysin damadım bayramlıklarını..bende kuzuma aldım bir sürü ciciller....

ii akşamlar anneyim ben hoşgeldin çokommmm nasılsıız bakalım kızlar benim iftar hazırlıkları var ufaktan sofra hazırlığına başlıyayım

aneyimben canım kuzun güle güle kullansın cicilerini

çokomm balımm tekrar tekrar geçmiş olsun ardamıza ahh be kuzum yakın olsan sana bir bal karışımı verirdim bişiciği kalmazdı yavrunun neyse acil şşifalar tekrardan

mev*canım tekrar geçmiş olsun yaa merakta bırakma dönünce haber ver olurmu...

ii akşamlar kıslar sonram görüşürük:1hug:

kızlar şimdi geldik hastaneden..allah şükür sadece grip çıktı..boğazında kulaklarında ve ciğerinde bi sıkıntı yok..bu yüzden antibiyotiğede gerek yok sadece aferin plus verdi..neyse keyfim yerine geldi..ben kaçtım hepinizi öptüm muck...

slm kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3933435&posted=1#post3933435

gecmişolsun cukam
gecmişolsun mevcanım
gizeminde burnu akıyor antibiyotik kuladık gecmedi sanırım alarjisi azdı hiç bir doktor anlamadı bi tek ssk dakii doktor anladı alarjisi oldugunu havalardan degişim olunca böyle oluyor gecen kış az cekmedim burnundan tıkalıydı hep hasta sanıyordukkkk

geçmiş olsun canım çok geçmiş olsun çağatayda grip salgın var sanırım birde bu yıl okullu olduk artık her geleni taşırız eve:çok üzgünüm:

slm kızlar
nabersiniz
anneyim ben arda güle güle giysin cicilerini.

berra yürüyor kızlar:sm_cool::sm_cool::teytey:

slm kızlar
nabersiniz
anneyim ben arda güle güle giysin cicilerini.

berra yürüyor kızlar:sm_cool::sm_cool::teytey:
selam kızlar
semiha ne güzel yaşında hemen yürüdü berramız darısı başımıza
kimler hasta geçmişi okuyamadım
bizimde kontrolümüz vardı bugün kan tahlili istedi doktorumuz yavrum nasıl ağladı kan alınırken ağlamamak için zor tuttum kendimi
boyumuz74,5 kilomuzda 9.600 nasıl sizce

bayram alışverişine çıktık delirti ebrar bizi kocamla birbirimize gircektik neyse bişey olmadan biraz bişeyler aldık yeğenlerimide aldım fırsat bulursam eklerim
mavice kekin beğenildimi yapabilirmiyiz

tatarım canım benim geçmis olsunn hayatım
dünürüm sanada canım geçmis olsun acil sifalar tatlam
semiha canım sağol tsk ederizz cok sirinler yaaaaa bayram olsada gyseee :)) bu arada bayram içcin cuma günü antalyaya gidiyoruzzzzz cok mutluyummmm
ebrararın boyu ve kılosu cok iyi tatlım masallah ona öptümmmm

tatarım gizoş mu hasta geçmiş olsun
esma seni eskisi kadar sık göremiyoruz ardadan fırsat bulamıyor musun

semihacım hadi gözün aydın canım..
dünürüm sanada iyi gezmeler olsun...
ebrarada maaşallah......
mavicem unuttum valla sen dün kek yaptıydın noldu sesin çıkmadı..yoksam beğenmedinmi....

ebrar ın gelişimi hmen hemen berra yla aynı canım
normak sınırlarda
merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…