Bebeklerimiz ve Biz

Sevilcim müye katılıyorum çalışan annelerin çoğunda oluyor bu durumlar bendede zaman zaman oluyor..
kesinlikle kendini ev işine el işine yetişemiyorum diye hırpalama..hayatında öncelik önce çocuğun
sonra sen ve eşin gelir... diğerleri hallolur sırayla..bırak evi b... götürsün sen al kızını çık dışarı..
gözün görmeyince gönlün katlanır.. alabiliyorsan 1-2 ayda yardımcı al rahat edersin...
biraz değişiklik sanada iyi gelecek...İştede belirsizlik seni kastı...herşey yoluna girecek..
ne demişti mücüm iyi düşün iyi olsun...güzel iremin güzel annesi..

yelizim imagash.nirdeeeeeeeeeeee:uhm:
canım ben daha önce hiç yapmadım anlat bu cahil bacına en ufak detaydan bir kere yeni mesaj açmı yapacam ilk önce ordamı bu dediklerin??

Keşke cnm keşke denizde alişsa ama denicem en azindan tuluma benzer bişeyler dikicem polar battaniyeden rahat ederse hemen alicam...

ok anlatıyorum cnm

bu adrese gir gözattan resmi yükle hos it e tıkla
resim yüklendikden sonra sayfanın en altında çıkan direk linki sağ klik ile kopyala..
topikde yeni msj bölümüne gel sarı kutucuk var yukarıdaki simgelerde..ona tıkla çıkan pencereye
copy i yapıştır ve msj ı yolla..
umarım anlatabilmişimdir.. :)

günaydın kızlar
sevilcim geçmiş olsun ireme.berrada bugün tekrarladı burun akması.
hava nemlendiricisini açtım hemen.
havalardan ne çabukta etkileniyorlar.
yelizcim nasılsın denom nasıl,
mücüm sen nasılsın bakalım demek ege inatçı he bayılıyorum bebeklik döneminde inatçılık yapmalarına

bende 3-4 aylıktan beri uyku tulumu giydiriyorum berra ya çokta rahatım.

Mücüm soytarıcım ikinizede çok teşekkür ederim.:1hug:Şeniz Canlarım benim iyiki varsınız, iyiki bulmuşum bu siteyi:enbuyukkk:
İnşallah şu bayram tatili iyi gelicek bana en kısa sürede toparlıyacağım.

gunaydın bayanlar nasılsınız

günaydın kibelasen nasılsın yenimisin bu topikte??

Keşke cnm keşke denizde alişsa ama denicem en azindan tuluma benzer bişeyler dikicem polar battaniyeden rahat ederse hemen alicam...

canım vallaçok rahat edersin bence denemeye değerkaydirigubbakcemile5

canım çok iyi anlattın ama o sayfaya girişim yasakmış-tatlicadiarzu-

semihacım günaydın,
ben iyiyim ege de iyi nasıl bayılıyormusun kızım kendini nasıl yıtıyor biliyormusun kulağımız sağır olma tehlikesi ile iç içekafamçokkarıştı resmen uluyorrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
kıpkırmızı olup yumruklarını sıkıp avazı çıktığı kadar bapırıyor danam:bbo:

iYİYİZ SEMİHACIM SENİ GÖRDÜK DAHA İYİ OLDUK
DENOMDA MAŞALLAH TAM GAZ DEVAM YARAMAZLIKLARA YEMEK MASASI TEPELERİNDE
GEZİYOR AKŞAMLARI..

BERRADA YÜRÜMÜŞ CNM HADİ GÖZÜN AYDINNN

canım benim ne demek sende iyiki varsın birbirimize destek için varız bu dmenmler çok normal:teselli:
bayramı düşün bencede bol bol kızınla vakit geçireceksin ne güzelhihoyyyt

bu arada resmi buraya değil albüme koyuyorum 5 dakikaya albümden bakabülüsünüz tulumasırnaşık şey

Sevilcim saol cnm sende iyiki varsin
unutmaki bu durumda olan bir tek sen değilsin
bencede bayrami düşün kuzucuğunla geçireceğin saatleri günleri düşün..
Kendi sağliğini düşün irem ciğimin annesine ihtiyaci var...

berra yürüdümü:1shok:
süper semiha nasıl bir duygu kızının yğürümesi süper bişey dimi:asigim:
her geçen gün dahada aktif olur bir kaç ay sonrada o önde sen arkada koşmaya başlarsınızkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınlar nasılısnz bakalımbiz iyiyiz sükürler olsun dün oğluma bayramlıklarını aldık süper olduuu simdide bas gazayı dinliyo oynuyo yanımda bayılıyorum ben yavruma ya asığım ona

münücüm soytarıcım semiha canılarım sizler nasılsınız öpüldünüz sekerler

merakla yürümesini bekliyordum akşam sevinç çığlıkları attık kızımla.

münücüm soytarıcım semiha canılarım sizler nasılsınız öpüldünüz sekerler

iyiyiz esmacım sen nasılsın.bu modeller hep aynı.berra da bayılıyor o şarkıya.bide molfix reklamına

sevilcim sağol canım yorumların için.
sende sıkma canını geçicek bunların hepsi bu sorunları yaşayan tek kişi sen değilsin.
herşeyin tadını zamanında çıkarmaya bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…