Bebeklerimiz ve Biz

canım cyuma günü iftar yemeğim vardı güzel geçti yorulmadım pek bir gün öncesi gece 1 e kadar yapmıştım yemeklerimi sadece ısıtmak kaldı banadahihoyyyt
haftasonu pazar yine misafirimvardı onun haricinde egeye bişeyler aldık cumartesi tenmzilik yaptım evde uafak çapta.
cumartesi sabahta izmire gidiyoruz inşallah bir hafta yokuz yani anlayacağın.
sende temzilik yaptırmışsın canım ohhh güle güle kirletin inşaşlah şimdi ev mis gibi temizlik kokuyordur çok severim beno kokuyu

canı üzülme ya valla aksilik oldumu oluyor işte.iyi yapmışsıun ama hesap sormakla yoksa ne ücreti verirlerdi nede cevizli baklavayıyerimseniben
seneyide bedavaya getirmişsin kız ne yaptınb adamların kafasına tabancamı dayadın delüüü-tatlicadiarzu-
üzülme ama sonuçta herşey güzel geçmiştir eminim şimdi resimlere bakacam hemen bendekaydirigubbakcemile2

canım geçmiş olsun çok.maalesef bu havalar çok tehlikeli ben egenin banyo sayısnını hemen düşürdüm valla:1no2:

canım sizede çok geçmiş olsun umarım hastanelik bir durum gelişmez.sıcak tut oğlanı çorabıda mümkün mertebe giydir canım.

oooh ne güzel maşallah cnm sizde tatil oldumu 9 gün bizimkiler çağırdı bayram sonrası cuma günü..
bizekilerde birleştirselerdi tam süper olacaktı..

oooh ne güzel maşallah cnm sizde tatil oldumu 9 gün bizimkiler çağırdı bayram sonrası cuma günü..
bizekilerde birleştirselerdi tam süper olacaktı..

canım yok bizdede tatil olmadı düşük performanslı çalışma ayarlandı.yani yarımgün için mazaret izni kullanabileceğiz cuma günü içinde yıllık izin yada izin bittiyse gelecek senenin izninden olabilir dediler.
yani bu şekilde olacak dediler ama bakarsın tatil derler dimigamyoncuiremsu
sağlık olsun canım bu duurmda kurban bayramınıda yıllık iznimden ayıracam

süper valla bize öyle bişey demediler
sadece 28 ekim yarım gün iznimizi cumartesi yarım gün ve arefe yarım e verdiler.Cumadan çıkıp cuma gelicez.
29 ekimde 1,5 gün yerine 1 gün izinli olacağız. bunada şükredelim dediğin gibi sağlık olsun.

demek mothercare da indirim var ne güzel dream de maltepe çok güzel indirimler var dedi.
oarayada uğramak lazım hem ziyaret hem ticaret:):)

canım valla dediler ama bakalım zaten ben böyle bir uygulama yapmasalarda yıllık nizin kullanacaktım çünkü aylar öncesinden almıştık uçakla gideceğiz bu sefer egeninde karnımdaykene hariç ilk uçak yolculuğu olacak bufisfisfis umarım arıza yapmaz:çok üzgünüm:
canım mothercaredekine pekde indiirim denemez aslında yani 3 alıyorsun 2 parça fiyatı ödüyorsun bende en önemli 3 ihtiyacını aldım mont şarttı zaten herhangi bir yerden almam onu ayakkabıyada çok önem veririm oda mutlaka sağlıklı olmalı.ama penye idr şorttur çok kasmıyorum marka olsun diye:CüvCüv:
maltepeye bir gidemiyoruzki canım ya halbuki şurası burnumuzun dibiÇok üzgünüm çoook

selam kızlarrrrrr
vallahi öldüm bittim.naz kıyametler koparıyor hastane görünce . anne aciyo aciyo diyor
dr kulaklarında iltap var dedi. ilaç kullancam düzelme olmassa iğneyle iltabı çekeceklermiş. ben dayanama yaa.tekrardan çocuk dr girdim sordu nazın durumunu dedim iltap varmış bence yok dedi iyice baktı kulaklara tekrardan biri var biri yok diyor napcam sinir oldum
birkaçgün ilaçları kullanıyım diyorum başka kbb götüreyim diye düşündüm.
ezgidede sinüzit varmış omada birsürü ilaç yazdı
allah beter hastalıklardan korusun ,yavrularımızıı

umarım dediğin gibi arıza çıkarmaz ege...
bencede çok önemli heleki ayakkabı..iyi yapmışsın cnm..
ewet ya burnumuzun dimi ama gidemiyince gidemiyor insan..

zeynepcim çok geçmiş olsun cnm ezgi saçlarını kurutsun muhakkak tetikler bu hastalığı.
nazıda bence bir dr a daha götür bir diğerimden farklı söylemiş.aklında soru işareti kalmasın.

mavili, mev*can ve müüücümm yaptığınız güzel yorumlara çok teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız.

ekinim danam tekrardan geçmiş olsun.nazı bir doktora daha göster.tedaviye ona göre başlarsın.şimdi ikiside farklı söyleyince senin kafanda karışıyor doğal olarak.hangisine güveneceğini bilemiyorsun.üçüncüye göre hareket edersin tatlım.

ekinim canımm çok geçmiş olsun yavrularına

evet sinüzitte dikkat gerektiri ama naza çok dikkat et yavrum ve takibini aksatma ahh kıyamam ya tekrar çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım benim

selamkızlar bütün beişler hasta galiba

hepiciğine geçmiş olsun. tez zamanda iyileşsinler.
tersimiz döndü valal bi anda havalar soğuk olunca

benimd ebaşım ağrıyor çok fena oruç vuruyor bu saatlerde bayağğ

kızlar eğer olursa bugün yada yarın laptop almayı düşünüyorum
akşamları bende yendien aranıza katılıcam

siz unututnuz beni hemncecik ama ben unutmadım
çok özeldim beaaaaaaaaa

mavilim canım mev*cancığım semiha nadiyecim ve mirrorwomen hepinize teşekkürler

çok şükür oğlum bayağı açıldı şimdi çok daha ii gözünü seveyim ballı karışımımın

canım benim çok ii olur akşam vardiyasına adam lazımdı en kısa zamanda görüşmek üzereeeee:1hug:

Nimocum oşgeldin beyaaa
özlettin kendini şekerim..
Ey KK sen nelere kadirsin insanlara laptopda aldırıyorsun..

Bu arada biri bizi gözetliyor... şııııt çaktırmayın ) :):):)

canım sana mesaj yazdım ziyaretci defterinden iki doktor nasıl bu kadar tezat konuşur aynı hastane değilmi bunlar yahu:uhm:
bence başka kbb ye götür eğer oda iltahap var derse çocuk doktoruna giydir güzelceneyerimseniben
ya sinüzit içinde benim eşim dün egeyi banyo yaptırdıktan sonra uzaktan kurutma mak.saçını kururttum hadi nemli kalmasın diye artık havalar soğuk kızdı bana sıcakda olsa bir rüzgar var ve sinüzit yapar dedi bende bu adamın bir bildiği var herhal dedim sarmamı önerdi profösör doktor kocam:dilcikar:

canım umarım çıkarmaz.ayakabbı gerçekten çok önemli heleki benim danam artık 25 numaraya kadar ayakjkabı giydiği için gıcık oluyorum bir ayakabbı gitmiyor 6 ay ya:a015:

nirdesin danam hoşgeldin sana mail attımneden cuvap yazmadın merak ettik dimi:mymeka:
nilin doğumgünü fotoları yokmu hemen koy laptopu alınca bak bozuşuruz sonraaaaa:sm_cool:
seni unutmadık desek yalan olur gözden uzak olan gönüldende uzak oluyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka yaptım kızzzzzzzzzzzzzŞeniz

AAAAAA NOLUYUUUUUlaaaa

valal ben çok özlemişim. aslında laptopu işler çok yoğunlaştı iyicekalite çevre olaylarına gömüldüm ve yetiştiremiyorum o sebeplen alıyorum ucuzundan bitane. bundan sonra daha da lazım olacak, kendimi farklı yönlerden geliştirmeye karar verdim.

böle danışmanlar geliyolar ellerinde laptopları falen kıskandım ayol

valla işte akşam kzıı uyuturkene bende sizlen dedikodu yaparım dedim. işte

valal teyzeleri nil yürüyor işte
doğumgünü yapmadık ramazan sonrası planlıyoruz . tabii ufak bi pasta kestik şimdilik. fotoda çekmedik sonra gzüle bi pasta yaptorocamsülücempüslücemher tarafı doğumgününü yapıcam işte

böle adı melek ya pastanın üzerinde melek figürleri peri fgürleri falan olsun deyommm

iyi yaparsın kızımın adı melek pastasıda melek olmalı..
maşallah yürüyor demek süper hadi gözün aydın sanırım geldi k.walidenler tekirdağda..
Al şekerim al yakışır arkadaşıma...
seni gördüm sevil geldi aklıma onlarında taşınma işi varmış sizin oraya ne yaptı merak ettim doğrusu..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…