Bebeklerimiz ve Biz

gızzz tatarım mavicem sizi gibi gece kuşları napıyonuz bakem..
bacum vallah hiç üşenmedim bu saatte fırına bol cevizli çaylı kek koydum..pişmesini bekliyom anam....

hmm madem cok guzel yapıorsun su tarifi wersen diyorum
belki wermişsindir ama ben görmedim yazarmmısın sekerim tekrar

çaylı kek:
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
3 adet yumurta
1 su bardağı çay(bildiğimiz normal demlenmiş çay)
1 adet vanilya
1 adet kabartma tozu
yarım paket kakao
1 tatlı kaşığı tarçın
göz kararı ince dövülmüş fındık ceviz( isteğe bağlı deişebilir)
alabildiğine un

yapılışını herkes biliyordur normal kek gibi farklı bi şey yok sadece yumurta ve şekeri iyice çırpmak gerekiyor...
bu keki bilip farklı şeyler de katan arkadaşlar varsa buraya yazarsa sevinirim...

neyse kızlar bi deneyim bakalım beğenecekmisiniz siz..bu kekin tarifni çok kişiye yolladım herkes beğendi bakalım..

akşama misafir var yemekleri yaptım sayılır biraz dinleneyim bari sizlere iyi sohbetler
zehracım sanada kolay gelsin

ben herkese şimdiden hayırlı iftarlara diliyorum.. akşama eşimin amcasıgile davetliyiz... yarında leyloşuma ... herkese ii akşamlar yarın kısmetse görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyy

ben herkese şimdiden hayırlı iftarlara diliyorum.. akşama eşimin amcasıgile davetliyiz... yarında leyloşuma ... herkese ii akşamlar yarın kısmetse görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyy
sanada iyi iftarlar canım hadi akşama yimek derdi yok ohhhhhh ben daha dün akşamın tantanasını yeni topadım birde banyo yapıp dinlenebilsem süper olacak..
öpüyorum canım:lepi:

kız her ampıl yandığında ben sanmayın oğlumla kocişim oyun klübünde oyun oynuyorlar....kaydirigubbakcemile3

kızlar buraya yeni bi mağaaza açılmıştı herkes bi git bak çok güzel şeyler var diyip duruyordu..bugün bi gideyim dedim..şansıma yeni bayramlıklar gelmiş daha paketi bile açılmamış..berfeye o kadar hoş şeyler aldım ki..inanamazsınız o kadarda uygunki..bide uyduruk deil..alan herkes kalitesinden memnun..artık bu sene son berfeye bi şey yok..diyorum diyorum ama yine alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…