Bebeklerimiz ve Biz

herkese merhabalar. fırsat buldum bi hatırınızı sorayım dedim. inşallah herkes iyidir bebişleri
öpüyorum. artık sık sık uğramaya çalışıcaaam inşallah.

monpetit canım sağol sorma ya bu aralar sık sık hastalanıyor

tatarım hoşgeldin bebeğümm nabıyınn
demek hilmiye 1 aylığına uzaklaştırıldı üzüldüm
başka kimin üyeliği silindiki canımmm

çiçekcim canım hoşgeldin nerelerdesin bakimm
nasılsın oğluşun nasıll neler yapıyorsun anlat bakimm

nabıyn kız ekün garusu naz hastamı canım geçmiş olsun çağatayda burunu çekip duruyor ama hayırlısı artık polenli arısütlü bal takviyesine başladım

herkese tekrar merhaba mev*canım valla görüntü süper olduda iftardan önce tadıbna bakamıyoruz malum

fatoş sen nasılsın canım güzel kızın nasıl

ekinim sorması ayupta editlemek nidemek:uhm:

tatarrr garusuuuuuu napıon gızzzzzz

ohhh ablayıda bulmuş keyf senin keyfin neysem accık hava atim bende bir güzel mev*canın çaylı kekinden yaptım 1 saat kadar sonra en yakın arkadaşlarımıza iftara gideceğük yemek derdim yok ama rahat battı bana kalktım kek yaptım hadi öpüldünnnnŞeniz

sorma yaa üzerimde bir ağırlık var kafayı koyuyorum uyuyorum normalde gündüz hiç uyuyamam
tadına bak bakalım kekin söylersin benim kocada kek sevmezki kendim yarım ölçü denim bari

selam kızlar
sakin bir pazar günü yaşıyoruz kuzumla 12,30 da yattık 15,15 de kalktık
bizim ardımızda babasıda gelmiş yanımıza ama halen uyuyor kendileri..

zehra için üzüldüm en kısa zamanda dönmesi dileği ile.

Nazıma çok geçmiş olsun zeynepcim

slm kızlar..zehra için üzüldüm neyse en kısa zamanda gelir inşallah...mavicem afiyet olsun canım..sonucunu yaz umarım beğenirsiniz..

danam naz hasta biraz eli sürekli kulağında
yarın tekrardan dr götürücem
artık çok dikkat etmek lazım havalar soğudu çağanımada dikkat et canım

canım edit demek yazdığı mesajı silmek pembe yazılar varya edit yazıyo alıntı yap yazıyor
ordan yazdığı mesajı silmiş demkki böyle bişi yasakmış valla yeni öğrendim
canım saol
oh ana kız keyif yapmışsınız bizde nerde öyle yatıp uyumak

ekin nazım soytarım tatarım umarım sizlerde iyisinizdir...

iyiyiz canım napalım evde vakit geçiriyoruz naz keyifsiz kulağının ağrısı tekrarladı
yarın götürürüm artık

Son düzenleme:
slm hatunlar
nasılsınız
yoğun bir günün ardından miskin miskin oturuyorum evde
kış bana göre değil
içim çok sıkılıyor ve çok karamsar oluyorum.

sizler iyisiniz bakıyorumda maşallah diyeyim
zehracım zeynebimin geçmiş doğum günü kutlu olsun.her yılı bebekliğindeki gibi saf ve temiz olsun.
ekinnazım papatyama geçmiş olsun.
mevcan berfeye maşallah tam 10 aylık olmuş.
monpetit ebrarada aferin cesaretlendi galiba.tek başına durabiliyor ayakta.
mavicem keki yapmışsın afiyetle yemeler.

Son düzenleme:
slm kızlar
gerçekten havalar bozuk insanın içini karartıyo ama yinede bu sene ramazan da çok güzel geçiyo
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
kendinize iyi bakın

herkese selam,
haftasonu maalesef bitiyor:a015:
zehra kendi yazısını editlediği içinmi ceza almış anlamadım ya:uhm:
çok üzüldüm ama ben ya millet ne linkler veriyor neyse umarım en kısa zamanda tekrar aramzıda olur.
oğluluma ciciler aldık dün değiştirmeye çıkacaz birazdan hepsi küçük geliyor nerdeysekafamçokkarıştı
mothercarede 3 al 2 öde kampanyası varyerimseniben

afiyet şeker olsun canım bende istiyom yapayım caylı kekki severim insan bi davet eder :1closedeyes::jeyyar:

bende anlamadım editleme nedemek kız lar cahil olmayalım münüyleeeeeekaydirigubbakcemile3

ekinnazım bi arkadaşım vardı kk dan gnur24 diye üyeligi iptal oldu hilmiye nin sitesinin reklamını yaptı diye
hilmiyede yaptı ama o uzaklaştırma aldı nura haksızlık oldu diye düşünüyorum

canım ben bugün konuştum öyle anladım kendi yazısını editlediği için sanırsam
gızz ege yanınızda değilmiydi ciciler alırkene niye küçük aldın tabi akılın beş karış havada demü delüü senüü
çabık değüştür damadımın cicilerinii
yarın görüşürüz canımmm

hımm anladım canmm hilmiyeyi oyun kulübünden biliyorum
gnur24 tanımıyorum hiç üzüldüm yinede ama bir bildikleri vardırki üyelik iptali oldu canımm

canım danamm nabıyın doğum günü fotoları nerde bakimm çabıkkkkkkk eklekaydirigubbakcemile
fıstık kızını görelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…