• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

eşofman takımları 7,5 ytl badiler 2,5 ytl külotlu desenli kışlık çoraplar 2 ytl..daha önceden o mağazadan hediyeler gelmişti..yıkadım defalarca ne çekti ne renk attı..aha makinam bende olsam resimlerini çeker atardım size...

ankaraya kış geldi..dışarısı yağmurlu ve soğuk.bende dolapları düzelttim bugün çok yoruldum..hadi ben kaçtım..mamalar yiycem muck...

şanslıymışsın demekki egeyle zor olmadımı rahatsızlığın nasıl iyi misin

canım evet şans süprizzzzz
ege valla azdı resmen teyzesi 4 tane ufak yarış arabası almış gelirkene onlarla biraz oyalandı ama tabi gecede anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi resmen 2 deuyudu sabahta 9 da kalktı-tatlicadiarzu-
bana yapıyor naladım ben haftaiçi 12 lere kadar uyu haftasonuda ben uyumayımdiye yaoıyor resmen ya :delphin:
hastalığım iyi gibi daha doğrusu bana hasta olmak bile hak değil onu anladım:a015: hepsi bana bakıyor ev eşim ege:uhm:
ege her 2 saniyede bir anne anne diyip duuyor tuvalete bile gidemiyorum:sm_confused:
yarın da misafirim var üstelik:1shok: eekistradan kocamın son dakka goluuuu:1rolleyes:

kljlikt2pg4.gif

ii gecelr çağan çağatay uyuor ben de az sonra aynını yapacağım hava çok serinledi hatta soğudu diyebiliriz yazı çok seven ben yağmur yağdığına bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim..akşam üzerinden beri öyle güzel yağıyorki... sesi bile dinlendiriyor beni... hadi tekrar ii gecelr...mirmirmirmir.

allah allah evet fatoşum bende baktım kapsama alanı dışında yazıyor ne oldu kine:uhm:

msn side kapalı açın sorarım... herkese ii pazarlar....

herkese iyi pazarlar..eşimin pazar günü çalışmasınan nefret ediyorum..havada yağmurlu ve kapalı iyice bunaldım evde...

hayırlı olsun mev*canım yaşııda hayırlısıyla hatta yaşlarınıda kutlarız inşallah... öpüyorum berfe sultanı ne yanlızlığı kız bu arada:uhm:

hayırlı olsun mev*canım yaşııda hayırlısıyla hatta yaşlarınıda kutlarız inşallah... öpüyorum berfe sultanı ne yanlızlığı kız bu arada:uhm:

gızz dana yukarı yazdımya kocam bugün çalışıyor diye..adam seneler sonra pazarlarıda çalışmaya başlayınca bünyem kaldırmadı evde yanlız olmayı..ona mahsuben şeettim....

ahhh kıyamam ben sana yazık kız sana... şaka bir yanada haftasonları onlarsız çekilmiyo neyse canım hadi görüşürük az sonra senin çaylı kek den yapıcam yarın yazarım nasıl olduğunu akşama iftara gittiğimiz yere götüreceğim... öpüyorum tatlım hade bay bay:1hug:

berfe sultan büyüyor demek 10. ayınızda bitmiş mevcan zormu geldi yaaa benim eşim haftasonları daha yoğun üstelik hiçbirşey yapamıyoruz resmi tatilimizn denk gelmesi gerek
zehranın msnside açık değil tlf yok bende bilen yazar buraya merak ettik neden kapsama alanı dışında
ebrar 2 gündür desteksiz ayakta durmaya başladı yakında yürücek galiba

oh maaşallah ebrarımıza yürümesi yakındır artık...sorma canım senelerdir pazarları evde olurdu..birden izinler deişince zorumuza gitti..alışana kadar baya zorlancaz sanırım...

selam kızlarrrrrrrrrr
sabah beri anca oturabildim çok yorgunum açım
nazımın kulağı ağırıyor yine yarın doktora götürücem
az önce zehrayla görüştük selamı var hepinize çok çok
kapsama alanı dışında olmasının sebebi bir yazıyı editlediği içinmiş pazar gününe kadar yokmuş
zaten cumartesi akşamı köye gidecekmiş bir hafta kalacakmış
merak edenlere duyrulur
zeyrasız bir topik olcak
gıı delüü şimdiden özledim senüüüüüüüüüüüü

lm kızalr hayırlı pazarlar ablamdayım ordan sesleyom sizeeee
hilmiyede uzaklaştırma aldı bir aylıgına ve bir arkadaşımda üyeligi silindi link verdi diye başka yerin reklamını yaptı diye

Back
X