Bebeklerimiz ve Biz

gızzz tatarım mavicem sizi gibi gece kuşları napıyonuz bakem..
bacum vallah hiç üşenmedim bu saatte fırına bol cevizli çaylı kek koydum..pişmesini bekliyom anam....

gızzz tatarım mavicem sizi gibi gece kuşları napıyonuz bakem..
bacum vallah hiç üşenmedim bu saatte fırına bol cevizli çaylı kek koydum..pişmesini bekliyom anam....

kııızzz dana hani kilo vercekin sennn allah seni napmasın emi neyse benim yerimede ye 1 dilim olurmu öpüyorum seni cadıııı tatlı kızınıda ii gecelr tatlımmmm bu arada övünmekgibi olamsın 9,5 kilo oldu benim verdiğimkaydirigubbakcemile2:lepi:

catlama kızım adamı ay pardon kadını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
veremiyoz işte ne yapammmm
hadi ben yattım byyyyy

maaşallah kız sana ..bende halen gayret yok...bacım bende şimdi yemeyecem ya keki..kahvaltıda bi dilim..eşim için yaptım kahvaltı pek yapmıyor..hiç olmazsa kek yesin diye..

gel tatarım başımla beraber..ne bilem canım sıkıldı bi kek yapam dedim..ayıptır sölemesi benim çaylı kekimde meşhurdur hani..bol cevizli bol tarçınlı off of...

günaydın kızlar
iyi haftasonları

yelizcim annene çok geçmiş olsun.allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin.evlatlarımızıda annesiz bırakmasın.

herkese iyi haftasonları..
iyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim.

mavicem kusura bakma görmedim teşekkür ederim ince düşüncen için.

öpüyorum hepinizi..

iyiki doğdun güzeller güzeli zeynebimiz ailenle birlikte sağlıklı ve uzuuuunnnn nice yıllaraaaaaa

bir iki deneme wc den bağlanıyorum:roflol:
herkese iyiğ haftasonlaryerimseniben
Zeynebimizin yeni yaşını kutluyorum sağlık mutluluk ve güzeller güzeli annesi babası ve biricik abiisyle mutlu bir yaşam diliyorum

selam kızlarrrrrrrrrrrrzeynebimizin yaşı kutlu olsun nice güzel senelere ailenle mutlu sağlıklı senelereeeeeeeeee zeynebim

napionuzz garularrrrr ben pekbi miskinim bugün bir de içim çok bulanıyooo

akşama iftara davetliyiz neyseki bu akşam yemek derdim yok.... yarında

ekin danası napıon nasıl oldun yewrüm

tatar danası yeter bu ayrılık bak bebelerin boynu bükük ben ellerim böğrümde bekliyom seni... nasılsın bebeğümmmm

kızlar son sürat mutfaktayımşakkıdı
telaş çok fazla, bide pazara gidip geldim şimdikaydirigubbakcemile2

zeynebimin doğumgününü kutlayan tüm ince arkadaşlarıma kucak dolusu öpücükler gönderiyor prensesimŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…