- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.681
selam canım mert adına sevindim bakıcı çok önemli çünkü
eve mi geliyor sizinki bizimki eve geliyorda
selam iyi akşamlar az önce geldik iftardan burası bile soğuk bu gece
yelizcim geçmiş olsun canım annene
eda merhaba fıstığın nasıl
selam canım mert adına sevindim bakıcı çok önemli çünkü
eve mi geliyor sizinki bizimki eve geliyorda
ohooooo çağan 9 dedimi yatar teyzesi.... öp benim için kuzunu...
özümcüm hoşgeldin tatlım nerelerdesin görünmüyorsun hiç mert adına ve senin adına sevindim... öpüyorum tatlım...
bu error muhabbetide kabak tadı verdi artık haaaakötükedihüso
Merhaba cnm, iyi teyzesi büyüdü de annesine yardım ediyor. Geçen akşam babasıyla masayı topluyorduk ikimizde mutfaktayken masanın örtüsünü tutmasıyla hoop aşağı pratik bir insan benim kızım kaydirigubbakcemile3. Siz nasılsınız
Çağan'a da maşallah birde biz girsek düzene, şimdi uyuyor ama sabaha kadar dance bitmiyor hihoyyyt.
mavice güzel gibi yaaa ben müziğini sevdimde bakıyom işte
özüm ilk bakıcınız heralde demi iznemi ayrılmıştın daha öncesini bilmiyorumda
Canım hoşbulduk. Aslında giriyorum siteye arasıra ama sohbet edemem diye bakıp çıkıyom. Mert eskisi gibi değil. Yürümeye başladı koşar oldu sanki. Ara ki bulasın.
ne güzel kız kısa yolu bulmuş yıkamakta neymiş at gitsinMerhaba cnm, iyi teyzesi büyüdü de annesine yardım ediyor. Geçen akşam babasıyla masayı topluyorduk ikimizde mutfaktayken masanın örtüsünü tutmasıyla hoop aşağı pratik bir insan benim kızım kaydirigubbakcemile3. Siz nasılsınız
Çağan'a da maşallah birde biz girsek düzene, şimdi uyuyor ama sabaha kadar dance bitmiyor hihoyyyt.
evet yürümeye başladılarmı çok dikkatli olmak lazım sohbete katılamasanda bir selma ver yeter canım merakta bırakma olurmu... ii geceler tatlımŞeniz
1 hafta boyunca hergece ağlamıştım yaEvet canım ilk bakıcımız ama izinli değildim. Geçen sene annem geldi yanımıza, 1 sene o baktı. O yüzden baya tedirgindim annemden sonra başkası bakamaz diye.
özüm siz şanslıymışsınız bizim glebilecek kimse yoktu 3,5 aylıktı bakıcımızla tanıştığında o yüzden hiç yabancılık çekmedi yavrum
evet çok iyi anlaşıyorlar allaha şükürBen de anneme alıştı, yabancılık çeker diyodum ama hiiç tınlamadı bile. İlk günden çok iyilerdi maşallah. Ama bakıcımız deneyimli, ilgili. Sen de memnunsun di mi canım?
evet yürümeye başladılarmı çok dikkatli olmak lazım sohbete katılamasanda bir selma ver yeter canım merakta bırakma olurmu... ii geceler tatlımŞeniz
Kızlar ben de kaçtım. Öpüyorum kuzucukları. İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?