Bebeklerimiz ve Biz

nasıl bari güzel bir dizimi ben hala eski dizilerimi bir rayına oturtamadım

hıımmmm repide aldım rahat rahat uyurum artık bu gece saol canımmyerimseniben

selam canım mert adına sevindim bakıcı çok önemli çünkü
eve mi geliyor sizinki bizimki eve geliyorda

Evet canım bizimki de eve geliyo. Mert bazen aygın baygın bakıyo bakıcımıza, hayran olmuş gibi. Çok seviyo Mert'i, Mert'in hareketlerinden de anlıyorum zaten.

selam iyi akşamlar az önce geldik iftardan burası bile soğuk bu gece
yelizcim geçmiş olsun canım annene
eda merhaba fıstığın nasıl

Merhaba cnm, iyi teyzesi büyüdü de annesine yardım ediyor. Geçen akşam babasıyla masayı topluyorduk ikimizde mutfaktayken masanın örtüsünü tutmasıyla hoop aşağı pratik bir insan benim kızım kaydirigubbakcemile3. Siz nasılsınız

Çağan'a da maşallah birde biz girsek düzene, şimdi uyuyor ama sabaha kadar dance bitmiyor hihoyyyt.

mavice güzel gibi yaaa ben müziğini sevdimde bakıyom işte
özüm ilk bakıcınız heralde demi iznemi ayrılmıştın daha öncesini bilmiyorumda

selam canım mert adına sevindim bakıcı çok önemli çünkü
eve mi geliyor sizinki bizimki eve geliyorda

Canım hoşbulduk. Aslında giriyorum siteye arasıra ama sohbet edemem diye bakıp çıkıyom. Mert eskisi gibi değil. Yürümeye başladı koşar oldu sanki. Ara ki bulasın.

öncelikle ii akşamlar edacım nasılsın meleğin nasıl... evet yaa allaha şükür çağanda uyku sorunu yaşamıyoruzz.. 9 da yatar sabah 8 de kalkar gece uykusu çok güzel maşallah bu arada dilimi ısırıyorum...-tatlicadiarzu- ama çağatayda neler çekmiştim düzene koyana kadar bu yavrum kendiliğinden düzene koydu... öpüyorum ana kız ikinizide tatlım...Şeniz

mavice güzel gibi yaaa ben müziğini sevdimde bakıyom işte
özüm ilk bakıcınız heralde demi iznemi ayrılmıştın daha öncesini bilmiyorumda

Evet canım ilk bakıcımız ama izinli değildim. Geçen sene annem geldi yanımıza, 1 sene o baktı. O yüzden baya tedirgindim annemden sonra başkası bakamaz diye.

Canım hoşbulduk. Aslında giriyorum siteye arasıra ama sohbet edemem diye bakıp çıkıyom. Mert eskisi gibi değil. Yürümeye başladı koşar oldu sanki. Ara ki bulasın.

evet yürümeye başladılarmı çok dikkatli olmak lazım sohbete katılamasanda bir selma ver yeter canım merakta bırakma olurmu... ii geceler tatlımŞeniz

ne güzel kız kısa yolu bulmuş yıkamakta neymiş at gitsin
ömür bunlar yaaaa çok komik oluyorlar bazen iyi ki varlar napıyordukki onlar yokken

özüm siz şanslıymışsınız bizim glebilecek kimse yoktu 3,5 aylıktı bakıcımızla tanıştığında o yüzden hiç yabancılık çekmedi yavrum

evet yürümeye başladılarmı çok dikkatli olmak lazım sohbete katılamasanda bir selma ver yeter canım merakta bırakma olurmu... ii geceler tatlımŞeniz

Canım öyle görünüp kaçıyo olmayım diye yazmıyom ama bundan sonra yazarım kısa olsa bile.

Evet canım ilk bakıcımız ama izinli değildim. Geçen sene annem geldi yanımıza, 1 sene o baktı. O yüzden baya tedirgindim annemden sonra başkası bakamaz diye.
1 hafta boyunca hergece ağlamıştım ya
kızıma bişey yaparsa alışamazsa diye herşey geliyordu aklıma birde insanlarımız sağolsun her duyduklarını anlattılar o dönemde bakıcıların çocuklara neler yaptığını birisi piknik tüple uyutuyormuş bebeği ne insanlar var yaaaa

özüm siz şanslıymışsınız bizim glebilecek kimse yoktu 3,5 aylıktı bakıcımızla tanıştığında o yüzden hiç yabancılık çekmedi yavrum

Ben de anneme alıştı, yabancılık çeker diyodum ama hiiç tınlamadı bile. İlk günden çok iyilerdi maşallah. Ama bakıcımız deneyimli, ilgili. Sen de memnunsun di mi canım?

kızlar size iyi muhabbetler herkes uyuyorken bende gidip yatayım
öptüm hepinizi prens ve prenseslerinizide tabiki

yaaa prdon selma kim bu arada allah iliğimi versin emi...:roflol:

bu arada kızlar evet iyiki varlar ve sağlıklılar ben çağataydan önceki halimi hatırlıyorumda çok zor günlerdi ben ona hep benim psikoloğum derim o benim ruhuma öyle ii geldiki kuzu bunlar kuzu:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…