- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.621
hoşgeldin edecımm görünmüyorsun fazla
gerçi bide günlerdeir errordan dolayı girip çıkıyoz sinir bastı
açıkcası bende bu konuda kendimi suçlu buluyorum canımherkese günaydınlar,
Cumanız hayırlı olsun öncelikle hoşgeldin haftasonu:içelim:
kızlar tatar la ilgili bu konuyla ilgilide kırıklık yapmıştır dedim ama tabiki tam olarak neden gelmediğini bilmiyorum yoksa zaten hepimizi birbirimizin neden az geldi çok geldi hesabını yapmıyoruzyasakkelime
ama mesela sık gelen yada hemen hemen günün her saatinde giren birinin gelmemeye başlaması sonucunda mavice işte mesela sen dedin ya gelmiyor diye ben daha önce kendim tatara sordum neden diye :uhm: bizimde öyle dönemlerimiz oldu.
Ama foto konusu ile ilgili ben kendimi hatalı buldum açıkcası yani iki farklı zamanlarda koymuş bayağı bir fotoikiisnide görmemişim ben hadi bir tanesini kaçırdım öbürü:sm_confused:
ben kendi adıma ayıp ettiğimi düşünüyorum tatar için çünkü o hani topikte faaldir herkesin resmine bakar yorum yapar yani en azından benimkilere yania.s bu anlamda ben kendimi hatalı görüyorum...
ama gelmemeside kendi tercihidir tatarın ve eminimsadece resim mevzuuu da değildir.
İyi sohbetler diliyorum herkese..
günaydın canımm hafta sonu doluun demek hiç dinlenemeden tekrar işe senin işinde çok zor be canım allah kolaylık versingünaydın kızlar...bu site sabahın köründe başladı error vermeye deli etti beni..
neyse hayırlı cumalar herkese...
hafta sonu geldi çattı..ben yarın izinliyim.misafririm var hem cumartesi hem pazar...
günaydın bebeğümmm ben pek iyi değilim ilaçlardan sanırsam başım dönüyor sürekli birazda mide bulantısı vargünaydın kk nın gülleri
nasılsınız sadece zeynebimle mücüm var galiba iyimiyiz kızlar
zeynebim günaydın,
ne kötü bir gündü kk açısından dün hiç giremedik yani nerdeyse
zeynebim yan etki yaptı galiba ilaçlar ertelemeden git canım doktoruna sen
nazım nasıl
saol canım gidicem bugün
nazında aşısı var bugün naz iyi napsın 6 dan beri ayakta koşturup duruyor danamm
senin prenses kızın nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?