Bebeklerimiz ve Biz

hoşgeldin edecımm görünmüyorsun fazla

gerçi bide günlerdeir errordan dolayı girip çıkıyoz sinir bastı

kızlar ben kaçtım nazın süt saati hepinize iyi uykular hayırlı savurlar
bebişlerede mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin edecımm görünmüyorsun fazla

gerçi bide günlerdeir errordan dolayı girip çıkıyoz sinir bastı

sağol cnm. sabah bir ara bakayım dedim dediğin gibi error verdi. Sonrada vakit bulamadım, daha doğrusu bir oturunca iş güç kalıyor. Nasılsın iyi misin?

güzeller hepinize ii geceler kesintisiz ve rahat uykularrrr..... hayırlı sahurlarrr öpüyorum hepünüzü... şairinde dediği gibi şaappırrttt diyekaydirigubbakcemile3mirmirmirmir

,günaydın kızlarrrrrrr
hepinize güzel birgün hayırlı cumalar diliyorummmmmm

biz 6 dan beri ayaktayız sahurumu yaptım
yattım naz hanım uyandı hala ayakta koşturuyor

herkese günaydınlar,
Cumanız hayırlı olsun öncelikle hoşgeldin haftasonu:içelim:
kızlar tatar la ilgili bu konuyla ilgilide kırıklık yapmıştır dedim ama tabiki tam olarak neden gelmediğini bilmiyorum yoksa zaten hepimizi birbirimizin neden az geldi çok geldi hesabını yapmıyoruzyasakkelime
ama mesela sık gelen yada hemen hemen günün her saatinde giren birinin gelmemeye başlaması sonucunda mavice işte mesela sen dedin ya gelmiyor diye ben daha önce kendim tatara sordum neden diye :uhm: bizimde öyle dönemlerimiz oldu.
Ama foto konusu ile ilgili ben kendimi hatalı buldum açıkcası yani iki farklı zamanlarda koymuş bayağı bir foto ikiisnide görmemişim ben hadi bir tanesini kaçırdım öbürü:sm_confused:
ben kendi adıma ayıp ettiğimi düşünüyorum tatar için çünkü o hani topikte faaldir herkesin resmine bakar yorum yapar yani en azından benimkilere yania.s bu anlamda ben kendimi hatalı görüyorum...
ama gelmemeside kendi tercihidir tatarın ve eminimsadece resim mevzuuu da değildir.
İyi sohbetler diliyorum herkese..

günaydın kızlar...bu site sabahın köründe başladı error vermeye deli etti beni..
neyse hayırlı cumalar herkese...
hafta sonu geldi çattı..ben yarın izinliyim.misafririm var hem cumartesi hem pazar...

günaydın kk nın gülleri
nasılsınız sadece zeynebimle mücüm var galiba iyimiyiz kızlar

açıkcası bende bu konuda kendimi suçlu buluyorum canım
kendi tercihi saygı göstermek lazım eminim başka sebeplerde vardır gelmemesinde
günaydın kızlar...bu site sabahın köründe başladı error vermeye deli etti beni..
neyse hayırlı cumalar herkese...
hafta sonu geldi çattı..ben yarın izinliyim.misafririm var hem cumartesi hem pazar...
günaydın canımm hafta sonu doluun demek hiç dinlenemeden tekrar işe senin işinde çok zor be canım allah kolaylık versin
günaydın kk nın gülleri
nasılsınız sadece zeynebimle mücüm var galiba iyimiyiz kızlar
günaydın bebeğümmm ben pek iyi değilim ilaçlardan sanırsam başım dönüyor sürekli birazda mide bulantısı var
doktora gidicem tekrardan kullanmak istemiyorum ilaçları bide oruş olunca iyice çarptı ilaçlar sanrsam
zeynebim günaydın,
ne kötü bir gündü kk açısından dün hiç giremedik yani nerdeyse

güneydın danam balımm aynenn canım error verip durdu dün
bi muhabbet edemedikk

saol canım gidicem bugün
nazında aşısı var bugün naz iyi napsın 6 dan beri ayakta koşturup duruyor danamm
senin prenses kızın nasıll

iyi canım oda iyi 7 de kalkınca uyudu şimdi bende akşama iftara davetliyim erken gidicem iş yapıyom birazcık evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…