Bebeklerimiz ve Biz

tebrikler yelizcim..terfi demek zam demek galiba..o zaman bu da çok süper demek...
tebrikler canım..denomun uğuruna bakın hele

kızlar ya tatar konusunda yanlış anlaşıldım sanırım:1rolleyes:
tabiki isteyerek yada bilerek değildir ayıp derken şunun için dedim geçenlerde ben tatarın ziyertci defterine girdimde gizoşun iki farklı tarihlerde resimlerini koymuş ne bir yorum ne bişey hiç bişey yoktu kız dedim ne zaman koydun bunları neden habarım yok:sm_cool:
ben yazdım canım dedi topikte:çok üzgünüm: bakan olmadı gibi bişey dedi.bende çok kızdım kendime tabi tatil dönemime denk geldi sanırım yani görmemeiştim işte böllle tabiki buna bağlı gelmiyor demek yanlış olur zaten gelip arada yazıyor ama eskisi gibi faal değil eskiler çok iyi bilir ne çok yazardı:sm_confused:
bööööle iştee hepimiz anneyiz yani bebemizin resimlerine biraz bir kelime bile yorum yapılsa nasıl seviniyoruz illaki kırıklık olmuştur benceeee :çok üzgünüm:

Saol mücüm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

tatarın içinde üzüldüm gerçekten, onun gibi bir arkadaşın aramızdan tekrar görmek isterim..
ben şirketten göremediğim için hiç kimseye yorum yapamıyorum..
aslında kendimi aklamaya çalışmamada ne kadar doğru bilmiyorum ama
umarım aramıza en yakın zamanda döner..

cnım evetya bende baktım fotolara kendime kızdım çok
demekki o sıcaklarda fazla takılmıyorduk pc ye gözden kaçtı sanırsam
eminimki kimse kasıtlı yapmamıştır çünkü tatarı hepimiz çok seviyoruzz

canım tatarım eğer yazıyı okuyorsan kendi adıma özür dilerim:a015:
inanki kasıytlı bişi yok canım:a015:
tabiki hepimiz anneyiz yavrularımıza güzel yorumlar yapılması sevindiriyor hepimizi
gerçekten kusura bakma tatrcım

yelizcim eşini ve seni tebrik ederim cnm, umarım maaş zammını es geçmezler yevruuummmmm

bugün giremedim hiç, hem error veriyodu hemde misafirlerim var iftara, hazırlıkları ancak yapabildim

her an gelebilirler, boş 2 dk buldum hemen bi bakıyım dedim canlarımmmm

herkese iyi iftarlar, afiyet olsun diyorum
rabbim hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesinn
amin

ii akşamlar iftara çok azz kaldı

öncelikle soytarı eşinin terfisini tebrik ederim canım hayırlı olsun

herkese hayırlı iftarlar dilerim mücümm eğer tatrla ilgili konu gerçekten buysa anlarım

dediğiniz gibi insan iki kelimeye seviniyor ama bazen görülemeye biliyor ben son resimlerde 3 kez hatırlatma yaptım ona rağmen yazmayanlar oldu... tabiki üzülür insan ama bunun içinde topiği terk etmem yazanda sağolsun yazmayanda derimmmm olur biter ama tabiki bu benim bakış açım başkaları olaya böyle bakmaya bilir:teselli:

eğer mevzuu buysa tatar kulaklarını çekicemmmm:mymeka:

Son düzenleme:
teeeee iftarı yaptık sularla şişirdik gobişi...

az sonra çay faslı emme önce sodayı bindirem

iftar rehavetimi çöktü nan nirdesiniz cadılaaaaaarrrrrkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile

danam seninde misafirim bitmiyor koşturup duruyon
akşama kadar
hazırlıklar başladımı canım ddoğum günü içinn
hadi bakalımm kolay gelsin ana canımm
bayrama istanbuldayım kısmet olursa.
hemde 9 gün çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt

yelizcim tebrik ederim canım çok güzel bir haber deno uğurlu geldi size
benim eşimde buay terfi edecek sözde bekliyoz bakalım kısmet

teeeee iftarı yaptık sularla şişirdik gobişi...

az sonra çay faslı emme önce sodayı bindirem

iftar rehavetimi çöktü nan nirdesiniz cadılaaaaaarrrrrkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile

afiyet bal şeker olsun danmm
valla bende şişirdim ramazanda göbişi
o kadarda dikkat ediyoom sözde senin kilolar ne alemde kilo verişin devam ediyormu bebeğümmm

afiyet bal şeker olsun danmm
valla bende şişirdim ramazanda göbişi
o kadarda dikkat ediyoom sözde senin kilolar ne alemde kilo verişin devam ediyormu bebeğümmm

heeeaaaayyyyttttt çekılın nannnnnnn mavice danası geldi.....hihoyyythihoyyyt

yewrüm etmezmi 2 kilo daha attım 15 günde azimliyim kararlıyım total 9 kilo oldu ama daha yolum çooookkkk

hehehehe çıtır olacam şaw tivi ye çıkacam eski hali yeni hali diye çalım satacammmm:roflol:

bu mesajı gören herkese bir sorum varrrrr:uhm:

kızlar çağanın bir yaş aşısını yaptırdım çarşamba günü hemşiremize su çiçeği aşısını sordum bence çok gerekli değil ama sen istersen bir sor soruştur dedi aranızda bu aşıyı yaptıran varmı varsa doktora danışarakmı yaptırdı.... şimdiden teşekkürler...

birde menenjit aşıları bilmiyorum biliyormusunuz 2005 ten sonra yapılmaya başlandı yani çağatayın yok ekin ve dream ve tatar garuları sizin ikinci bebeler olduğu için özelliknen soruyom siz sonradan yaptırdınızmı ben bunuda sordum 5,5 yaşında olduğu için oğlum tek doz yeterli dedi hemşire yaptıranınız varmı.... cuvaplarınızı bekliyommmmmCADIARZU

napıyonuz kızlar
harbiden mavice ramazanda kilo verebiliyon mu
benim düzen alt üst oldu.
çakılı kaldım olduğum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…