- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.581
kızlar ya tatar konusunda yanlış anlaşıldım sanırım:1rolleyes:
tabiki isteyerek yada bilerek değildir ayıp derken şunun için dedim geçenlerde ben tatarın ziyertci defterine girdimde gizoşun iki farklı tarihlerde resimlerini koymuş ne bir yorum ne bişey hiç bişey yoktu kız dedim ne zaman koydun bunları neden habarım yok:sm_cool:
ben yazdım canım dedi topikte:çok üzgünüm: bakan olmadı gibi bişey dedi.bende çok kızdım kendime tabi tatil dönemime denk geldi sanırım yani görmemeiştim işte böllle tabiki buna bağlı gelmiyor demek yanlış olur zaten gelip arada yazıyor ama eskisi gibi faal değil eskiler çok iyi bilir ne çok yazardı:sm_confused:
bööööle iştee hepimiz anneyiz yani bebemizin resimlerine biraz bir kelime bile yorum yapılsa nasıl seviniyoruz illaki kırıklık olmuştur benceeee :çok üzgünüm:
yelizcim eşini ve seni tebrik ederim cnm, umarım maaş zammını es geçmezler yevruuummmmm
bugün giremedim hiç, hem error veriyodu hemde misafirlerim var iftara, hazırlıkları ancak yapabildim
her an gelebilirler, boş 2 dk buldum hemen bi bakıyım dedim canlarımmmm
herkese iyi iftarlar, afiyet olsun diyorum
rabbim hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesinn
amin
teeeee iftarı yaptık sularla şişirdik gobişi...
az sonra çay faslı emme önce sodayı bindirem
iftar rehavetimi çöktü nan nirdesiniz cadılaaaaaarrrrrkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile
afiyet bal şeker olsun danmm
valla bende şişirdim ramazanda göbişi
o kadarda dikkat ediyoom sözde senin kilolar ne alemde kilo verişin devam ediyormu bebeğümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?