• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

hayırlı cumalar kızlara.s.

emirin toplantısına gidip geldimkaydirigubbakcemile
kuzenim baktı zeynebe ama ortalığı yıkmış, hiç durmamışkafamçokkarıştı
gözleri yaş, burmnu sümük doluydu-tatlicadiarzu-
çok yabancılamaya başladı yaa:çok üzgünüm:
eskiden herkese güler, atlardı kucaklarına
şimdi çok ketumm oldu gitmiyo kimseye:bbo:

bi karşı komşuma çok alışıktı, oda taşınacak sanırım:a015:
bir an evvel kayınvalidem gelsede şu yapışık durumumuzdan kurtulsak diyorum:delphin
:

herkese günaydınlar,
Cumanız hayırlı olsun öncelikle hoşgeldin haftasonu:içelim:
kızlar tatar la ilgili bu konuyla ilgilide kırıklık yapmıştır dedim ama tabiki tam olarak neden gelmediğini bilmiyorum yoksa zaten hepimizi birbirimizin neden az geldi çok geldi hesabını yapmıyoruzyasakkelime
ama mesela sık gelen yada hemen hemen günün her saatinde giren birinin gelmemeye başlaması sonucunda mavice işte mesela sen dedin ya gelmiyor diye ben daha önce kendim tatara sordum neden diye :uhm: bizimde öyle dönemlerimiz oldu.
Ama foto konusu ile ilgili ben kendimi hatalı buldum açıkcası yani iki farklı zamanlarda koymuş bayağı bir foto :utangac: ikiisnide görmemişim ben hadi bir tanesini kaçırdım öbürü:sm_confused:
ben kendi adıma ayıp ettiğimi düşünüyorum tatar için çünkü o hani topikte faaldir herkesin resmine bakar yorum yapar yani en azından benimkilere yania.s bu anlamda ben kendimi hatalı görüyorum...
ama gelmemeside kendi tercihidir tatarın ve eminimsadece resim mevzuuu da değildir.
İyi sohbetler diliyorum herkese..

evet mirrorum doğrusun ama ben kırgın felan değilim gelirim desede ben inanmıyorum mutlaka birne kırılmış ama neden niçin olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle fotolarla ilgili değil.... ekine yazmış çünkü '' sen niye özür diliyorsun özür dilemesi gereken varken diye'' üzücü bir durum keşeke olmasaydı:çok üzgünüm:

kimse yokmu bugün yaaamirmirmirmir
nirdesiniz bakiiim yevrularrrrrrrşakkıdı

zeynebi uyuttum eccük laflarız dediydim emme kimse yok bugün:a015:

tünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar ve şimdiden güzel haftasonları diliyorum uykusuzum ve biraz yorgunum çağanın karnı acıktı mızıklıyo sonra yine gelirimmmhihoyyyt

Selam kızlar
Hepinize hayırlı cumalar. Ben bu saat oldu hala işteyim, çarşamba gelemedim ya burnumdan getirmeden rahat edemezler.
İremcim gündüzleri iyimiş emekleyip gezinmekten geri kalmıyormuş. Ama geceleri kötü oluyor burnu tıkalı genzine akıyor oda öksürük yapıyor. Tabi bizim kız hoppp ayakta dün gece 4 de kalktı kalkış o kalkış. Anlayacağınız bugün ben hayalet gibiyim uyku, oruç ve dişim. Geldimmi herşey üst üste gelir.

Selam kızlar
Hepinize hayırlı cumalar. Ben bu saat oldu hala işteyim, çarşamba gelemedim ya burnumdan getirmeden rahat edemezler.
İremcim gündüzleri iyimiş emekleyip gezinmekten geri kalmıyormuş. Ama geceleri kötü oluyor burnu tıkalı genzine akıyor oda öksürük yapıyor. Tabi bizim kız hoppp ayakta dün gece 4 de kalktı kalkış o kalkış. Anlayacağınız bugün ben hayalet gibiyim uyku, oruç ve dişim. Geldimmi herşey üst üste gelir.

canım yaa kıyamam ben sana evet canım dediğin gibi asla tek tek gelmezler hepsi birden gelecek illa yoksa olmaz....çok çok geçmiş olsun öpüyorum güzel haftasonları diliyorummm:teselli:

bu arada soytarıda yok galiba bugün ortalıklarda:uhm:

Son düzenleme:
evet mirrorum doğrusun ama ben kırgın felan değilim gelirim desede ben inanmıyorum mutlaka birne kırılmış ama neden niçin olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle fotolarla ilgili değil.... ekine yazmış çünkü '' sen niye özür diliyorsun özür dilemesi gereken varken diye'' üzücü bir durum keşeke olmasaydı:çok üzgünüm:

ya canım bilmiyourm istemeyerek olmuştur herhalde ama hiç olmasa keşke tabiki tatarın girmediğinin buraya ben daha önce farkındaydım zaten söyledim bir kça sefer okuyordur eminim geldiği zamanda yazdıklarımızı.bence en güzeli gelip söylesin şundan darıldım deyi ben eminimkimse isteyerek yapmamıştır.
ekin nazla olan konuşmayı bilmiyourm ben yada dikkat etmedim ..dünürüm biliyormu neye kırıldıüını yani kız benim dünürümün dünürü tatar bilir herhal:delphin:
masa tenisi oynadım 1 saat göbeciğim eriyecek koydum bu sefer kafaya:lepi:

zehra gelmiş gitmiş,
yeliz yok bugün umarım hasta değildir.
alişin anası gelmiş gitmiş
sevilcim çok geçmiş olsun gelince hemen gitmiyorki hastalıklar:(((
başka kim varki:uhm:
nazımın aşısı varmış anaıs hala gelmedi:((
mavice danası sen zaetn burdasınsırnaşık şey

selam nasılsınız
bir uyku çöktü ebrar ortalıkta dolanırken uyuya kalmışım neyseki kendine zarar vericek biey yapmamış ortalık dağılmış sadece
kim var kim yok geriye bakamıyorum heran gidebilir çünkü ne bu böyleyaaaa

zehra gelmiş gitmiş,
yeliz yok bugün umarım hasta değildir.
alişin anası gelmiş gitmiş
sevilcim çok geçmiş olsun gelince hemen gitmiyorki hastalıklar:(((
başka kim varki:uhm:
nazımın aşısı varmış anaıs hala gelmedi:((
mavice danası sen zaetn burdasınsırnaşık şey

kız ne burdası kk nın errorundan gına geldi be yaw:oklava:

ya canım bilmiyourm istemeyerek olmuştur herhalde ama hiç olmasa keşke tabiki tatarın girmediğinin buraya ben daha önce farkındaydım zaten söyledim bir kça sefer okuyordur eminim geldiği zamanda yazdıklarımızı.bence en güzeli gelip söylesin şundan darıldım deyi ben eminimkimse isteyerek yapmamıştır.
ekin nazla olan konuşmayı bilmiyourm ben yada dikkat etmedim ..dünürüm biliyormu neye kırıldıüını yani kız benim dünürümün dünürü tatar bilir herhal:delphin:
masa tenisi oynadım 1 saat göbeciğim eriyecek koydum bu sefer kafaya:lepi:

bahsettiğim konuşma foto yorumlarında geçiyor danam sen nasılsın asıl oldu rahatsızlıkların.....Şeniz

monpetitim nasılsın balım güzeller güzeli fıstık kızın nasıllll öpüyorummmmŞeniz
selam nasılsınız
bir uyku çöktü ebrar ortalıkta dolanırken uyuya kalmışım neyseki kendine zarar vericek biey yapmamış ortalık dağılmış sadece

selam nasılsınız

ay aman dikkat nasılda uyumuşsun kız:1shok:
valla yoklamadeğilde öylegibioldu bende ne yaptığımı bilmiyorumki
saatim geldi akşama16 dene iftara davetlimisafirim varkafamçokkarıştı

bahsettiğim konuşma foto yorumlarında geçiyor danam sen nasılsın asıl oldu rahatsızlıkların.....Şeniz

danam ben öylebir yazı göremedimkiiiiiiii:utangac:neyse bence tatar bir açıklamayapar yani anlamış değilimkiiiikafamçokkarıştı
saatimgeldi hepinize iyi akşamlar iyi iftarlar şimddien.
ben haftasonu giremem herhal:a015:
öptümŞenizŞeniz

Back
X