• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

ekin delüüsü o ne avatar nan:mymeka:
ramazan ramazansengözlerimebaksanab
çabbık değüştü bakiim avatarınışakkıdı

yevruuum sen istanbula geliyon emme bizde köyee gidiyoz danam:delphin:
şimdi çok üzüldüm:a015:

canım su çiçeği aşısı bence çok gerekli bir aşı ben berra ya bütün özel aşılarını yaptırdım.13.ayda suçiçeği aşısınıda vurdurucam
menenjit aşısına gelince çağatay için soruyorsun sanırım bugün sağlık ocağında gördüm yazı asmışlar.2005 ve 2006 yılından sonra doğanlara ücretsiz menenjit aşısı yapılmaktadır demişler.

bugün ara verdim kendime zehracım
heç bi işe elimi sürmedim.
yarın kısmetse kaldığım yerden devam,
senin nasıl gidiyor bakalım

canım su çiçeği aşısı bence çok gerekli bir aşı ben berra ya bütün özel aşılarını yaptırdım.13.ayda suçiçeği aşısınıda vurdurucam
menenjit aşısına gelince çağatay için soruyorsun sanırım bugün sağlık ocağında gördüm yazı asmışlar.2005 ve 2006 yılından sonra doğanlara ücretsiz menenjit aşısı yapılmaktadır demişler.

önceliklen kilo konusunda cuvap vereyimmm evet devam ediyor ama neler yediğimi yazsam acırsın belkim ama özellikle değil bu yeme düzeni alıştım öle gidiyor...

işte sorunda orada 2005- 2006 sonra doğanlar için çağatay 2003 doğumlu ama sanırım yaptırsam ii olcek ilgine teşekkürler canım... su çiçeğinide yaptıracam yaptirayim dimiŞeniz

ayrıcanama izmirde belkim duymuşsunuzdur sağlık ocağı tarih oldu aile hekimliği saçmalığından sonra....:çok üzgünüm: SAĞLIK OCAĞIMIZI GERİ İSTİYORUMMMM:çok üzgünüm::enbuyukkk:

bugün ara verdim kendime zehracım
heç bi işe elimi sürmedim.
yarın kısmetse kaldığım yerden devam,
senin nasıl gidiyor bakalım

cnm ben bugün apartmandaki komşularımızı ağırladım iftarda:1rolleyes:
çok koşturdum yine anlayacağın
cumartesi günü için ise planlarımda ufak tefek değişiklikler düşünüyorumaslına bakarsan
mesela 25 kişi değilde 15 kişi olabiliriz muhtemelen
yoksa çok zorlanıcam:a015:

gızzz mavicem bir yaşında hangi aşıları oluyor bebelerimiz..berfeninde az kaldı..devlet bütün aşıları karşılıyor mu ki yoksa bizde özel aşımı yaptırcaz..ben berfeye hiç özel aşı yaptırmadım..doktor sağlık ocağında yapılanlar yeterli dediydi..

gızzz mavicem bir yaşında hangi aşıları oluyor bebelerimiz..berfeninde az kaldı..devlet bütün aşıları karşılıyor mu ki yoksa bizde özel aşımı yaptırcaz..ben berfeye hiç özel aşı yaptırmadım..doktor sağlık ocağında yapılanlar yeterli dediydi..

aaaaaa gıcık olmaya başladım artıkın ama bir error bir dışarı atar yaaa bir çözüm bulun şuna yaa öğle saatlerini hiç sölemiyom işkence oldu artıkkötükedihüso

mev*canım 1 yaşında kızamık aşısı var evet devlet karşılıyor ama su çiçeği aşısı özele giriyor kararsız kalmıştım ama yaptıracam sanırsam... sen nasılsın canım berfe sultan nasıl öpüyorum seni ve meleğiniŞeniz

sorma bacum dört tane diş birden çıkarıyoruz..2 alttan 2 üstten sürekli mız mız..hiç rahat vermiyor bana..artık geceleri bile sık sık uyanır oldu..farkettiysen pek uğrayamıyorum gündüzleri..bi çıksaydı şu dişler..sanırım belli bi süre böyle gidicez..allah yardımcım olsun..
neyse bacım ben kaçtım yoksam herüf beni kesecek..seni ve mis kokulularını öptüm kocaman...
yarın görüşürük....

sorma bacum dört tane diş birden çıkarıyoruz..2 alttan 2 üstten sürekli mız mız..hiç rahat vermiyor bana..artık geceleri bile sık sık uyanır oldu..farkettiysen pek uğrayamıyorum gündüzleri..bi çıksaydı şu dişler..sanırım belli bi süre böyle gidicez..allah yardımcım olsun..
neyse bacım ben kaçtım yoksam herüf beni kesecek..seni ve mis kokulularını öptüm kocaman...
yarın görüşürük....

ii gecelr danammm oluyor böyle kolaylıklar diliyorum berfeyi öp benim içinŞeniz

bu mesajı gören herkese bir sorum varrrrr:uhm:

kızlar çağanın bir yaş aşısını yaptırdım çarşamba günü hemşiremize su çiçeği aşısını sordum bence çok gerekli değil ama sen istersen bir sor soruştur dedi aranızda bu aşıyı yaptıran varmı varsa doktora danışarakmı yaptırdı.... şimdiden teşekkürler...

birde menenjit aşıları bilmiyorum biliyormusunuz 2005 ten sonra yapılmaya başlandı yani çağatayın yok ekin ve dream ve tatar garuları sizin ikinci bebeler olduğu için özelliknen soruyom siz sonradan yaptırdınızmı ben bunuda sordum 5,5 yaşında olduğu için oğlum tek doz yeterli dedi hemşire yaptıranınız varmı.... cuvaplarınızı bekliyommmmmCADIARZU

sevgili mavice bacım ben ezgiye su çiçeği aşısı yaptırmamıştın
nazada yaptırmadım açıkça dr çokda gerekli olmadığını söyledi
valla bebeğüm ben 2006 da ezgiye aşı yaptırdım sağlık ocağında
tam hatırlamıyorumki menenjitmiydi ben bugünlerde çok unutkan oldum ya
dream danası biliyordur eminimkii canımm
yardımcı olamadım sanırsam mavicemm

ekin delüüsü o ne avatar nan:mymeka:
ramazan ramazansengözlerimebaksanab
çabbık değüştü bakiim avatarınışakkıdı

yevruuum sen istanbula geliyon emme bizde köyee gidiyoz danam:delphin:
şimdi çok üzüldüm:a015:

bugünlerde kocişime çok aşığım nedense datlum
böyle bir avatar koydum gerçeğini çocuklardan fırsat bulup yapamıyoz
böyle kendimi avutuyom işte:çok üzgünüm:

hımm demek köye gidiyon napcan köyde boşverrrrrrrrr dermişim
kayınvalidenleremi gidiyon bebeğümm
şimdik bende üzüldüm kaçgün kalacaksınız canım
gerçi bizim 9 gün kalacağımız belli değil okullar kesin tatilde eşimin işlerine bağlı eşim kalamayız diyor ben kallım diyorum bakalım kısmet

sevgili mavice bacım ben ezgiye su çiçeği aşısı yaptırmamıştın
nazada yaptırmadım açıkça dr çokda gerekli olmadığını söyledi
valla bebeğüm ben 2006 da ezgiye aşı yaptırdım sağlık ocağında
tam hatırlamıyorumki menenjitmiydi ben bugünlerde çok unutkan oldum ya
dream danası biliyordur eminimkii canımm
yardımcı olamadım sanırsam mavicemm

olsun daammm senin cevap vermen yeter bak şimdi çelişkide kaldım su çiçeği konusunda... neysem ben eccük daha araştırayım barimmmŞeniz

merhaba edacım nasılsın .....

valla eccük kanatalım dedük herkes kaçıştı... meleğinde ii dir inşallah bende yatacağım az sonra öpüyorum seni canımmm ii gecelr kesintisiz uykularrrŞeniz

Back
X