- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.601
canım su çiçeği aşısı bence çok gerekli bir aşı ben berra ya bütün özel aşılarını yaptırdım.13.ayda suçiçeği aşısınıda vurdurucam
menenjit aşısına gelince çağatay için soruyorsun sanırım bugün sağlık ocağında gördüm yazı asmışlar.2005 ve 2006 yılından sonra doğanlara ücretsiz menenjit aşısı yapılmaktadır demişler.
bugün ara verdim kendime zehracım
heç bi işe elimi sürmedim.
yarın kısmetse kaldığım yerden devam,
senin nasıl gidiyor bakalım
gızzz mavicem bir yaşında hangi aşıları oluyor bebelerimiz..berfeninde az kaldı..devlet bütün aşıları karşılıyor mu ki yoksa bizde özel aşımı yaptırcaz..ben berfeye hiç özel aşı yaptırmadım..doktor sağlık ocağında yapılanlar yeterli dediydi..
mavicem sende bu azim varken çıbık kreker gibin olursun yakında
semihacım sen neyapıyon, hazırlıklar nasıl gidiyo bakiiim
hadi kızlar ben kaçar
size bol sohbetler
iyi geceler iyi uykular
muckkkksss
sorma bacum dört tane diş birden çıkarıyoruz..2 alttan 2 üstten sürekli mız mız..hiç rahat vermiyor bana..artık geceleri bile sık sık uyanır oldu..farkettiysen pek uğrayamıyorum gündüzleri..bi çıksaydı şu dişler..sanırım belli bi süre böyle gidicez..allah yardımcım olsun..
neyse bacım ben kaçtım yoksam herüf beni kesecek..seni ve mis kokulularını öptüm kocaman...
yarın görüşürük....
bu mesajı gören herkese bir sorum varrrrr:uhm:
kızlar çağanın bir yaş aşısını yaptırdım çarşamba günü hemşiremize su çiçeği aşısını sordum bence çok gerekli değil ama sen istersen bir sor soruştur dedi aranızda bu aşıyı yaptıran varmı varsa doktora danışarakmı yaptırdı.... şimdiden teşekkürler...
birde menenjit aşıları bilmiyorum biliyormusunuz 2005 ten sonra yapılmaya başlandı yani çağatayın yok ekin ve dream ve tatar garuları sizin ikinci bebeler olduğu için özelliknen soruyom siz sonradan yaptırdınızmı ben bunuda sordum 5,5 yaşında olduğu için oğlum tek doz yeterli dedi hemşire yaptıranınız varmı.... cuvaplarınızı bekliyommmmmCADIARZU
ekin delüüsü o ne avatar nan:mymeka:
ramazan ramazansengözlerimebaksanab
çabbık değüştü bakiim avatarınışakkıdı
yevruuum sen istanbula geliyon emme bizde köyee gidiyoz danam
şimdi çok üzüldüm:a015:
sevgili mavice bacım ben ezgiye su çiçeği aşısı yaptırmamıştın
nazada yaptırmadım açıkça dr çokda gerekli olmadığını söyledi
valla bebeğüm ben 2006 da ezgiye aşı yaptırdım sağlık ocağında
tam hatırlamıyorumki menenjitmiydi ben bugünlerde çok unutkan oldum ya
dream danası biliyordur eminimkii canımm
yardımcı olamadım sanırsam mavicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?