- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.421
zehra danacım hımmm anladım eşinin doğumgünükutlu olsun tabi sen bu durumda dün bütün gün !! müsait olamamışsındırsengözlerimebaksanab
naidye inan bende anlamadım 500 ytl lik saati kimseye bedava verimezler kaşıkla verip keğçeyle almışlardır.git bir şekilde geri var tüketici hakkı denen birşey var canım:lepi:
mavice danası niye bınlaımsın neyin var sanki herşey yolunda işte kaynoşun geldimi sevgili eltinden kızsen şimcik hepsi ile tek başına baş ediyorsun dimi:lepi:
drydeniis canım üzülme polise haber verildi dimi noldu yokmu bir gelişme sonuöçta iki ev soyulmuş:uhm:
zeynep canım hoşgeldin albina nasıl yürüme yolunda varmı gelişmeler.
hoşbuldum cnm..zehra danacım hımmm anladım eşinin doğumgünükutlu olsun tabi sen bu durumda dün bütün gün !! müsait olamamışsındırsengözlerimebaksanab
naidye inan bende anlamadım 500 ytl lik saati kimseye bedava verimezler kaşıkla verip keğçeyle almışlardır.git bir şekilde geri var tüketici hakkı denen birşey var canım:lepi:
mavice danası niye bınlaımsın neyin var sanki herşey yolunda işte kaynoşun geldimi sevgili eltinden kızsen şimcik hepsi ile tek başına baş ediyorsun dimi:lepi:
drydeniis canım üzülme polise haber verildi dimi noldu yokmu bir gelişme sonuöçta iki ev soyulmuş:uhm:
zeynep canım hoşgeldin albina nasıl yürüme yolunda varmı gelişmeler.
bu arada kıslar unuttum yazmayı çağanın boy kilosuna baktırdım sizce nasıl bana
fenadeğil gibi geldi
boy: 77 cm
kilo: 11.200 gr
hemşiremiz ilk iki buçuk ayını sarılık olarak geçirmiş bir bebek için kilosu çok ii dedi
sizce:uhm:
uzulme nadiyecim
olmus bir kere
yapacak bir sey yok
dua et te gelsin fritoz....
bir daha da buu hataya düşme cnm
optum
arkadaşlar kusura bakmayın şu an elim ayağim tıtryor
ne yazdiğim bende anlamadıafedersiniz
yok arkadaşlar
eve geldiler
evden bana bu teklif yapildi bende zarfı açtrdim ban ordan saat çikti ve açildiği için ordan bir şey almak zorundasın bende firitoz oldım ya almam önemli değil birde bayramın üçüncü günü eve getireceklermiş
yok arkadaşlar borcum o kadar değil 170 yetle
arkadaşlar kusura bakmayın şu an elim ayağim tıtryor
ne yazdiğim bende anlamadıafedersiniz
yok arkadaşlar
eve geldiler
evden bana bu teklif yapildi bende zarfı açtrdim ban ordan saat çikti ve açildiği için ordan bir şey almak zorundasın bende firitoz oldım ya almam önemli değil birde bayramın üçüncü günü eve getireceklermiş
yok arkadaşlar borcum o kadar değil 170 yetle
ahh be canım üç kağıtçı bunlar buralarad geldi kimlere ne vaatlerde bulundular jegenin dediği gibi inş. fritöz gelir... üzülme bukadar çok büyük bir para değilmiş bu kadar sıkıntı yapma canım öpüyorum bu arada senin bebiş nekadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?