- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.441
bu arada kıslar unuttum yazmayı çağanın boy kilosuna baktırdım sizce nasıl bana
fenadeğil gibi geldi
boy: 77 cm
kilo: 11.200 gr
hemşiremiz ilk iki buçuk ayını sarılık olarak geçirmiş bir bebek için kilosu çok ii dedi
sizce:uhm:
merhaba hanımlar
nasılsınız
semihacım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun
bu arada kıslar unuttum yazmayı çağanın boy kilosuna baktırdım sizce nasıl bana
fenadeğil gibi geldi
boy: 77 cm
kilo: 11.200 gr
hemşiremiz ilk iki buçuk ayını sarılık olarak geçirmiş bir bebek için kilosu çok ii dedi
sizce:uhm:
deliiii seni sen bir ilksin herhalde kız süpersin çok güldüm:roflol:
nice senelere inşallah
tesekkür ederim bebeğim beklediğin gibi çıkmadım dimisengözlerimebaksanab deliiii seni nasıl biri olduğumu düşünüyorsun danam:teselli:
sesimde çok küçük biri ile konuşuyromuş gibi bir intiba verdi dimi ama bence bu ayın bombası tek geçerim ''müüü danasımı'''
:roflol::roflol:
seninde sesin çok hoş canım ürkek bir ceylanı anımsattın bana yievrümmmmmmmmmmmmmmmm tedirgin böyleeeee canımsınŞeniz
canım bemim beklediğim gibi çıkmadın drken hani topikte daha bir
şen şakraksınya ondan dedimm bebeğümmm
çok hoş sesin sakin biri gibi sea tonun
evetya benim sesime hep öyle derler ne ceylanı nan dana dana gibiiikaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız bakalımepeydir görüşemedik bi bakıyım dedim herkes iiyimi???
selam kızlar nasılsınız bakalımepeydir görüşemedik bi bakıyım dedim herkes iiyimi???
Kızlar deniz birkaç aydır işten eve geldiğimde kapıda k.walidem kızımın annesimi gelmiş diyoor..
denizde koşa koşa kapıya geliyor ama beni görünce kendini yerlere atıyor gel annecim diyorum
tepiniyor gelmiyor bikaç dk böyle sonra normale dönüyor..
sanırım bana kızdığının ifadesi olsa gerek bu saate kadar nerdeydin der gibi yerlere yatıp söyleniyor..
böyle bir durumla karşılaşanınız varmı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?