Bebeklerimiz ve Biz

canım maşallah bence gaeyt iyi giidyor çağanın gelişimi

merhaba hanımlar
nasılsınız
semihacım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun

hoşgeldin canım cicişleri nereye ekledin topiğemi:çok üzgünüm:

Agir bir hasta hastahanede. Tüm ailesi bekleme>odasinda doktorlardan haber bekliyor.>Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor 'Tek>yasam sansi var oda beyin nakli. Böyle bir>ameliyati ilk olarak deneyecegiz, tabi masraflar>hastanin ailesine ait.'>Aile, saskin, yorgun, çaresiz... Aralarindan biri>'Peki ama fiat nedir diyor ?'>Degisir diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni>kullanirsak, 200 euro kadin beyni>kullanirsak.>Uzun bir sessizlik çöker. Beyler>gülmemeye>çalisirlar. Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçarlar.>Ama aralarindan biri merakini yenemez, peki doktor>bu fiat farkinin nedeni nedir diye sorar.>Cerrah gülümser. 'Eh tabi, ayni arabalar gibi,>kadin beyinleri ucuz oluyorr akillarini çok>kullandiklari için. Kullanilmis akil, kullanilmis>beyin. Erkek beyni hiç kullanilmamis sifir km araba>gibi pahali oluyor.'>ZEKI BIR KADINA ILETMEYI UNUTMAYIN :)>Hikâyenin ortasinda gülümseyen beyleree selâm.>Hikâyenin sonunda gülümseyen kizlar öpüldünüz sırnaşık şey

maşallah canım boy ve kilo çok güzel iyi bakmışın oğluşunaa

canım bemim beklediğim gibi çıkmadın drken hani topikte daha bir
şen şakraksınya ondan dedimm bebeğümmm
çok hoş sesin sakin biri gibi sea tonun
evetya benim sesime hep öyle derler ne ceylanı nan dana dana gibiiikaydirigubbakcemile3

müü danasıı ampilin yanıyorr ama yoksunn
alooo diğer gızlar nirdesiniz bugünde benim işim yok sizler yoksunuz
hıhh bende küstüm çıkıyorumm

ayşegülcüm canım hoşgeldin bebeğüm özlettin kendini
nasılsın aliş nasıll canımmm

soytarı bende bugün error yok allaha şükür ama kimsede yok

kızlar burda acayip yağmur yağıyor şimdide dolu yağmaya başladı
gök gürlüyor naz korktu yavrum heran elektirikler gidebilir

demekki birtek bursayı error lemediler..
burası bitik durumda hava zifiri karanlık oldu fena yağmur yağacak..
bana yakın olanlar daha iyi anlar ( mü ve dream)

kızlar yağmur geldi, hadi gözümüz aydın
dışarı çıkıp şimdi geldim, kuzenim bende, zeynebi ona bıraktım
hiç durmamış ben yokken, beni gördü nasıl yapıştı anlatamam kuzum yaaa
bu aralar herkesi yabancılar oldu (

heeeeeeeeeee çok ağır hatunumdur ama gerçekten kkızzzzyerimseniben
delüüü ne danası senin sadece lakabın dana çok zarifsin yoksam danamnaniknanik

selam kızlar nasılsınız bakalımepeydir görüşemedik bi bakıyım dedim herkes iiyimi???

canım hoşgeldin çok özledim valla ben kendi adıma:1hug: seni canım..

Kızlar deniz birkaç aydır işten eve geldiğimde kapıda k.walidem kızımın annesimi gelmiş diyoor..
denizde koşa koşa kapıya geliyor ama beni görünce kendini yerlere atıyor gel annecim diyorum
tepiniyor gelmiyor bikaç dk böyle sonra normale dönüyor..
sanırım bana kızdığının ifadesi olsa gerek bu saate kadar nerdeydin der gibi yerlere yatıp söyleniyor..
böyle bir durumla karşılaşanınız varmı..?

canım bizzzzzzzzzzzzzzz:lepi:
hemde hem akşam aynı serenomiyi yaşıyoruz kapıyı açarız ege bir şöyle iç çeker sonra benim yüzüme bile bakmaz yere atıp kend,ni koca dana emeklemeye başlar bir 10 takika sonra ancak gönlünü alabilirim.heleki şehirdışı falan olsun bir gece iki gece kesin depresyonda zaten uyumamasının nedenide o akşamlar kaybetme duygusu var tüm çalışan annenlerin bebekelrinde genel bir durum bu maalesef:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…