Bebeklerimiz ve Biz

maşallah 41.5 kere
süper cnm tam anlamıyla süperrrrr:lepi::lepi:

bence kesin sana tavrını koyuyo öncekaydirigubbakcemile2
sonra dayanamayıp yelkenleri suya indireviyo denom:teselli:

selam kızlar nasılsınız
burda yağmur yok yaaa biraz bulutlar toplandı ama gerisi yok
semihacım evlilik yıldönümüzü kutlarım bir ömür boyu sürer inşallah
soytarı bizde denonun yaptığı gibi bir durum yok şimdilikte babsıyla ikimiz aynı anda eve giriyorsak direk babaya gidiyor bazen canımı sıksada napalım babası
mavice canım çağanın boyuda kilosuda süper maşallah bizde yarın 11. ayı bitircez ama kontrole cuma yada pazartesi gideriz galiba aşı yaptıracaktın nasıl çok ağladımı çağan bey
alinin annesi hoşgeldin canım
çokoyla görüşen varmı nasıl olmuşlar ailecek hastalardıya

sorma zehracım son zamanlarda bizde aynı durumdayız hiç kimseyi istemiyor kimseye gimiyor babasına bile yani anlaa-tatlicadiarzu-

ii akşamlar canlarım iftar yaklaşıyor çok susadım bugün

evet fatoşçum aşımızı olduk bugün yapılırken hemşiremizin eli pek bir hafifteklava: yani harttadanak soktu yavrumun koluna neyseki çok ağlamadı kıyamam ben kuzuma baş çevresini ölçerken nasılda gülüyordu ne sandıysa......

ama şu dakika itibari ile çağan aynı çağan inşallah aşının bir etkisi olamayacak negatif olarak...

hadi öpüyorum hepinizi sofrayı kurayım yavaş yavaş herkese hayırlı iftarlarrrrrrr allah oruçlarınızı kabul etsin:Saruboceq:

İYİ AKŞAMLAR MAVİCEM sanada hayırlı iftarlar canım
çağanımızada geçmiş olsun canım
1 yaş aşısı naza hiç ateş yapmadı inşallah çağanımızda geceyi güzel geçirir

mavice danam. diycem unutuyom avatarın çok hoş bebeğümm

danam nerelerdesin özledim gızz
kuzenin var demek oh muhabbet güzel olur şimdi
benimde iftardan sonra arkadaş gelecek kahve içmeye

ya bu çocuklar yaşlarına girmeye yakın huy değiştiriyorlar
kimseye gitmiyor ve durmuyorlar
nazda da aynı sorunları yaşadım halada devam ediyor

allahım şükürler olsun sana rabbim:Saruboceq:

izmirin kurak toprakları suyla buluştu hihoyyyt

feci bir yağmur başladı dilerim bu kış bereketli yağmurlar olurda topraklarımız suya doyarrra.s yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyorrrrrrrhihoyyytkaydirigubbakcemile3

çok şükür balım ya çağanda çok iyi ama canını çok yaktı cadı hemşire ayrıcanam avatarım içinde saoll bende çok beğendim çok hoş bir bakışı var hem çekici hem acılı karışık bir bakış ama dolu dolusositososito

kısa sürdü yaaa birazcık daha yağsaydı

merhaba kızlar, nasılsınız

Ben bir gürünüp bir kayboluyorum :). Kızım sağolsun iyice hareketli oldu. Monopetit cnm ben yaş tarhana yapıyorum (annemler kuru yapardı ama artık kendim yapmak zorunda olduğum için ve o kadar auğraşamayacağım için yaş yapıyorum, birde bunuda seviyorum) onuda yaptıktan sonra 1 ay dolapta bekletiyorum.

Semiha evlilik yoldönmünüz kutlu olsun :), unuttun he demek ki kafan çok yoğun bu aralar

evet canım bir görünüp bir kayboluyorsun gerçi çalışanlar dışında bu aralar hemen herkes aynı durumda... öpüyorum seni melek kızını

ehh işte tatlım ya ne olsun bugün eccük bınalımlı gibiydim ama akşama doğru açıldım

öyle oluncada ben bile kendimi çekemiyorum valla .kaydirigubbakcemile3....ıyyhh.... neyse şimdi ii yim sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…