Bebeklerimiz ve Biz

sağol mavice gerçekten hissediyorlar galiba. dün melek gibiydi kuzum bugün ıyyy.yardım edecek kimsede yok

Semihacim sen sitres yaptiğin için kuzucunda etkileniyor ister istemez...
Bebek deyip geçmemek lazim hisleri inanilmaz kuvvetli..
Menün belli oldumu şekerim

Mücüm nasilsin canim bugün daha iyisin umarim..?

Ekinnazim nasil...sen nasilsin..

Mavice şimdiden geçmiş olsun canim...şifa niyetine

Semihacim sen sitres yaptiğin için kuzucunda etkileniyor ister istemez...
Bebek deyip geçmemek lazim hisleri inanilmaz kuvvetli..
Menün belli oldumu şekerim

haklısın soytarı
menüm belli sayılır
ezogelin çorbası
fırında tavuklu patates
zeytinyağlı taze fasulye
kuru köfte
pilav
sütlü irmik tatlısı
yeşil salata
yağ biberi
havuç salatası

bunları yapmayı düşünüyorum.

mavili canım çok geçmiş olsun üzülme Allah büyükkaza vermesin yeterki
yelizcim deno normale dönmüş gözünüz aydın sen de daha iyisindir umarım
zeynebim dünürüm günaydın danam dün sesini duydum daha da iyi oldum nan a.s.
kızlar bu danam beni aradı e ilk soru şu müüü danasımı:mymeka::roflol::roflol:
mavice çok
alıngansoın canım bugün dur daha bir bismillah demedik nan beklesen eccük:mymeka:sırnaşık şey
nadiye ve semiha günaydın ikinizde,
semiha hazırlıklar nasıl kızının pastası nasıl olacak:dance:

saolun kızlar...az önce aradı kocişim özür diledi...
garibim benim..hiç kıyamıyorum ona ya...
üzülmüş de çok...

orda bi menümü gördüm ne....
cumartesi ve pazarda benim misafirlerim var...bakalım hala bi menü oluşturamadım....

soytarım deno düzelmiş..gözün aydın canım...

müü danası ha....hey allahım ya..kimdi o niye dana diyorsunuz diye soran o geldi aklıma...
bende zehrayla konuşuyorum aanam o ne ses..normal konuşması bile işveli valla...
süper hatun yani...

Mücüm nasilsin canim bugün daha iyisin umarim..?

Ekinnazim nasil...sen nasilsin..

Mavice şimdiden geçmiş olsun canim...şifa niyetine

canım sağol iyiyim su içmeye devam bol bol ama tabi nefes alırken hala sırtımdan hır diye bir ses geliyor ama iyiyim gerçekten hasta gibi değilim yani.
senin nasıl oldu hastalık duurmun vitamine devammıyerimseniben

heeeee mü danası diyor zehrayı bir de yakından görseniz canım aynen işve cilve şakkıdı
süper hatun yani:teytey:
zeymi miydi ekine sormuş SANA NİYE DANA DİYORLAR DİYE:roflol::roflol: çok güldüm :sm_cool:

kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mavili canım geçmis olsun tatlım her iste bi hayır vardır merak etme kaskolu değilmiydi canım araba üzülme bak kocis özür de dilemis bunlar neden böyleleler bilmiyorum önce bağır moral boz sonra özür dile yalakalık yap ama kıyılmyo iste cok tatlılar yaaaa

nililimizin doğum günü kutlu olsun nimetcim daha nice mutlu hepberaber seneler geçirirsiniz insallahhhhh

münücüm canım iyyiz biz hayatım sen ve ege nasıl tatlım ya ege konusuyomu artık arda artık konusmayı bıraktı desem yeri bi anne ağızndan düsmüyo herkese diyo :))) su , aba, baba arada sırada cok nadir ve devamlı arda

canım merhaba sana cuvap vermeden kaçmak istemedim:teselli:
iyiyiz bizde ege anni anne baba gırgır dil em ditti(bitti) yani papağan gibi ne söylersek tekrarlamaya çalışıyor ama bazen hiç konuşmuyor herkese anne deme huyu bizdede var.ege diyor kendine bana müno yada ninoooooo diyor aynı şekilde babasına ismi ile bazen hitap ediyor teyzesine tısssss diyor:roflol::roflol: ama tabi bunları sorunca yada söyleyince diyor bir çok kısmını.
öpüyorum ikinizide.Şeniz

esmacım hoşgeldin canım..nasılsın bakalım..ardacık nasıl..bizim evdeki arda çok yaramaz..seninkide öylemi...

kıyılmıyo valla şekerim..bi ton azar işttim.telefonda soğuk konuşuyorum bu seferde niye bana küstün diyor..yalakalık yapıyor.benim yağlar eriyor...

müü kolay gelsin şeker...
benimde öğleden sonra kaynoşlar gelecek ulusa..onları gezdireceğim..alışveriş filan işte...erken kaçacağım....

Mücüm bende iyi sayilirim canim burnum tikali baş ağrisi yapiyor
vitamine devam...
Vay dana vayyy denem öyle diyor heee :):):):)
çok komikdi bende çok gülmüşdüm..

Banada mola görüşürüz sonra kuzular...

soytarı canım geçmis olsun vitaminlerini kullunmaya devam et tatlım bırakma deniz nasıl
mavili canım sizede iyi alısverisler tatlımmm bu arkekler cok fena hemen kandırıyolr bizziii :))))
münücüm sanada kolay gelisin tatlım

günaydın danam
naptırıyon bakem
doğum günü hazırlıklarına bugün için ara verdim.
iftara misafirlerim var çünkü
berra da inadına bi huysuz anlamadım gitti.
canım kolay gelsin işin oldumu bebelerde inadına huysuz oluyorlar canım

bende çok gülmüştüm canım zeymi bana sormuştu gız dedi dana gibi değilim felan yazdım bende
zehranın sesi 15 lik kız gibi maşallah çok seksüü
müüü danasının sesinede bayıldım çok yumuşak tatlı sakin bir sesi var sankim topikteki
delü garu o değil gibi pek kibarkaydirigubbakcemile3

delü garuu ne diyon nann şaka bir yana bende çok gülmüştüm canım
bu arada söylemeden geçemiycem çok hoş sesün vardanam
topikteki gibi delü değilsin sankim sesini duymak çok güzeldi bebeğümmhihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile
öpüyorum senüü müüü danasıııŞeniz

hoşgeldin esmacım
ardamız anneci desene benim nazda baba baba kimi görse baba diyor
nazda bazen hiç konuşmaz inatmı yapıyorlar bilmem
bazende hiç susmaz.arkadaşımın oğlu var adı yusuf şimdi onun ismini takmış duduf duduf diye dolaşıyor evin içinde

tebrik ederim semihacım daha nice yıllara
sizin evde özel günler biraz tersine sanırım yada yoğunlukdan unuttun
tarihe geçeceksin inan evlilik yıldönümünü unutan bir bayan olarak..:)

özel günlere çok önem veririm aslında çevremdekileride asla unutmam ama yoğunluktan böyle oldu sanırım.çok kızdım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…