- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.381
çocukal rhep böyle hissediyorlarmı ne işin çok olduğunu birde onlar huysuzluğa başlaıyor
çağan ogün paçama bir yapıştı ne teyzeye annaneye nede babaya kimseye gitmedi mızmız huysuz valla elimi ayağıma dolaştırdı ogün sanada kolay gelsin
Semihacim sen sitres yaptiğin için kuzucunda etkileniyor ister istemez...
Bebek deyip geçmemek lazim hisleri inanilmaz kuvvetli..
Menün belli oldumu şekerim
Mücüm nasilsin canim bugün daha iyisin umarim..?
Ekinnazim nasil...sen nasilsin..
Mavice şimdiden geçmiş olsun canim...şifa niyetine
saolun kızlar...az önce aradı kocişim özür diledi...
garibim benim..hiç kıyamıyorum ona ya...
üzülmüş de çok...
orda bi menümü gördüm ne....
cumartesi ve pazarda benim misafirlerim var...bakalım hala bi menü oluşturamadım....
soytarım deno düzelmiş..gözün aydın canım...
müü danası ha....hey allahım ya..kimdi o niye dana diyorsunuz diye soran o geldi aklıma...
bende zehrayla konuşuyorum aanam o ne ses..normal konuşması bile işveli valla...
süper hatun yani...
kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mavili canım geçmis olsun tatlım her iste bi hayır vardır merak etme kaskolu değilmiydi canım araba üzülme bak kocis özür de dilemis bunlar neden böyleleler bilmiyorum önce bağır moral boz sonra özür dile yalakalık yap ama kıyılmyo iste cok tatlılar yaaaa
nililimizin doğum günü kutlu olsun nimetcim daha nice mutlu hepberaber seneler geçirirsiniz insallahhhhh
münücüm canım iyyiz biz hayatım sen ve ege nasıl tatlım ya ege konusuyomu artık arda artık konusmayı bıraktı desem yeri bi anne ağızndan düsmüyo herkese diyo :))) su , aba, baba arada sırada cok nadir ve devamlı arda
canım kolay gelsin işin oldumu bebelerde inadına huysuz oluyorlar canımgünaydın danam
naptırıyon bakem
doğum günü hazırlıklarına bugün için ara verdim.
iftara misafirlerim var çünkü
berra da inadına bi huysuz anlamadım gitti.
bende çok gülmüştüm canım zeymi bana sormuştu gız dedi dana gibi değilim felan yazdım bendesaolun kızlar...az önce aradı kocişim özür diledi...
garibim benim..hiç kıyamıyorum ona ya...
üzülmüş de çok...
orda bi menümü gördüm ne....
cumartesi ve pazarda benim misafirlerim var...bakalım hala bi menü oluşturamadım....
soytarım deno düzelmiş..gözün aydın canım...
müü danası ha....hey allahım ya..kimdi o niye dana diyorsunuz diye soran o geldi aklıma...
bende zehrayla konuşuyorum aanam o ne ses..normal konuşması bile işveli valla...
süper hatun yani...
heeeee mü danası diyor zehrayı bir de yakından görseniz canım aynen işve cilve şakkıdı
süper hatun yani:teytey:
zeymi miydi ekine sormuş SANA NİYE DANA DİYORLAR DİYE:roflol::roflol: çok güldüm :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?