• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

ayyy semiha çok güldüm kız sana...
yıldönümümünüz kutlu olsun canım...valla ilk defa unutan bi bayan görüyorum..ama eşini de tebrik ediyorum

kızlar bugün benim evlilik yıldönümümmüş.
eve çiçek gelince hatırladım

deliiii seni sen bir ilksin herhalde kız süpersin çok güldüm:roflol:
nice senelere inşallah:nazar:

bende çok gülmüştüm canım zeymi bana sormuştu gız dedi dana gibi değilim felan yazdım bende
zehranın sesi 15 lik kız gibi maşallah çok seksüü
müüü danasının sesinede bayıldım çok yumuşak tatlı sakin bir sesi var sankim topikteki
delü garu o değil gibi pek

delü garuu ne diyon nann şaka bir yana bende çok gülmüştüm canım
bu arada söylemeden geçemiycem çok hoş sesün vardanam
topikteki gibi delü değilsin sankim sesini duymak çok güzeldi bebeğümmhihoyyytöpüyorum senüü müüü danasıııŞeniz

tesekkür ederim bebeğim beklediğin gibi çıkmadım dimisengözlerimebaksanab deliiii seni nasıl biri olduğumu düşünüyorsun danam:teselli:
sesimde çok küçük biri ile konuşuyromuş gibi bir intiba verdi dimi ama bence bu ayın bombası tek geçerim ''müüü danasımı'''
:roflol::roflol:
seninde sesin çok hoş canım ürkek bir ceylanı anımsattın bana yievrümmmmmmmmmmmmmmmm tedirgin böyleeeee canımsınŞeniz

Kızlar merhabalar nasılsınız bebişler nasıllar
Bebişler 1 yaşına girdiklerinde hangi süte başladınız, ya da neyi öneriyorsunuz yardımcı olabilirseniz sevinirim

ekin 055 ben aptaml junior ve normal pınar çocuk sütü kullanıyorum her ikisede yani.

günaydın kızlarr
emiri okula bırakmaya gidicem, gelince görüşürüzzzz

danam nirdesin dün aradım yoktun evdeeeesengözlerimebaksanab

aynur,fatoş, jege, anneyim ben, nadiye semiha,mavili,mirrorwomen, ekinnaz, soytarı, dreamlover herkese kocaman merhaba... atladığım varsa affola...
aynurcum sanada çok geçmiş olsun. evet haklısın hırsızın tanıdık olması insanı daha çok yaralar. insan gidenlerin manevi değerlerine çok üzülüyor. benimde tek taşımı eşim sevgililer gününde göndermişti. o zaman daha çıkıyorduk. onu kabul etmem evlilik teklifini kabul etmem anlamındaydı, kabul etmeseydim hayır anlamındaydı. setime ve diğer yüzüğüme falandeğilde ona yanıyroum.. benim için çok önemliydi. anlatamam. gerçi anlatamasamda anlarsınız...
nil melek doğum günün kutlu olsun annesinin kuzusu...
mavili sizede çok geçmiş olsun canım ya. size birşey olmamışya o önemli. sıkma canını Allah sağlık versin çalışıp kazarınsınız yine.
soytarıcım geçmiş olsun deniz e. nezle mi oldu kuzu, enkısa zamanda geçer inşallah
semihacım evlilikyıldönümünüz kutlu olsun. kocanla beraber nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere..

arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben bugün hiç yapmadığim bir şey yaptım
eşim duysa ne olur bilemiyorum salak gibi
aldandim
şimdi bizim buraya alişveriş merkezi açlıyo diye 5 indirimli kart dğitıyolar bende alıyım dedim kı dedkı şimdi magza müdrümüz gelecek sizle konuşacak neyse geldi işte bu zarfta hedye ver açasam hiç bir ücret ödemeden sahıp olacağin söyledi
ya bende aptal gibi inandim tamam dedim ve açti tam 500milyon değerinde bir saat çikta ha bu arda bide firitöz oldım ayda 30 taksıtle şimdi çok pişman oldum ne yapacağim bilmiyom geride almazlar sadece değiştrme imkan var o da bayramada açiliyo alşiveriş merkezi eşim duysa çok kızar ne yapacam bilmiyom ya bana bi akıl verin

şükür kavuşturana nasıl geçti akşamınız eminim çok güzeldir neyse tekrar kutlayayım birlikte geçireceğiniz sağlıklı ve uuuzzzuuuunnn bir ömür diliyorum eşine hoşgeldin bidenemŞeniz

kızlar tünaydınn...
Herkeze keyifli bir gün diliyorum..
NİL BEBEKĞİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN::
ALLAH SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE MUTLU, SAĞLIKLI ÖMÜR NASİP ETSİN:..NİCE YILLARA KUZU::

Semiha'cım evlilik yıldönümüzünüz kutlu olsun .. Allah bir yastıkta kocatsıon:))
bu arada yıldönümüzle bebişinin doğum günü aynı gün mü?

mavili canım çok geçmiş olsun üzülme Allah büyükkaza vermesin yeterki
yelizcim deno normale dönmüş gözünüz aydın sen de daha iyisindir umarım:nazar:
zeynebim dünürüm günaydın danam dün sesini duydum daha da iyi oldum nan
kızlar bu danam beni aradı e ilk soru şu müüü danasımı
mavice çok
alıngansoın canım bugün dur daha bir bismillah demedik nan beklesen eccük:mymeka:sırnaşık şey
nadiye ve semiha günaydın ikinizde,
semiha hazırlıklar nasıl kızının pastası nasıl olacak:dance:

ne diyon behhhhh ne viruyon kafama:mymeka: kısım bugün bınalımdayık dedik dimi eccük çekiverin kahrımı... ala ala zaten çağanın aşısını yaptırdım çağatayı okuldan aldım ve evimizin dik yokuşlu yolunu depe depe eve geldim ve dilim damağıma yapışmış durumda... suuuuuuu ölüyom behhhhkafamçokkarıştı allahım sen saburrrrr virrrrrrr:bbo: öpüyom seni müü danasııııııııııııııŞeniz

semihacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmma.s.
demek hatırlamadın haaasengözlerimebaksanab
genelde erkekler unutur deler ama tam tersi olmuşkafamçokkarıştı
akşama kocişinin gönlünü nasıl alacan bakalım:icecream:
sen bilirsin işini artıknaniknanik

heeeee mü danası diyor zehrayı bir de yakından görseniz canım aynen işve cilve şakkıdı
süper hatun yani:teytey:
zeymi miydi ekine sormuş SANA NİYE DANA DİYORLAR DİYE:roflol::roflol: çok güldüm :sm_cool:

kız zeymi allah iiliğini versin emi bınalımlı halimde bile güldürdün beni:roflol::roflol: hala gülüyorummm:roflol::roflol::roflol:

kızlar bugün benim evlilik yıldönümümmüş.
eve çiçek gelince hatırladım

e pes diyorum başkada birşey demiyorum semiha daha bu yaşta unutmaya başladıysan ohoooo.....
neyse canım sen telafi edersin

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice yıllara sağlıkla inşallah:1hug:

arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben bugün hiç yapmadığim bir şey yaptım
aldandim
şimdi bizim buraya alişveriş merkezi açlıyo diye 5 indirimli kart dğitıyolar bende alıyım dedim kı dedkı şimdi magza müdrümüz gelecek sizle konuşacak neyse geldi işte bu zarfta hedye ver açasam hiç bir ücret ödemeden sahıp olacağin söyledi
ya bende aptal gibi inandim tamam dedim ve açti tam 500milyon değerinde bir saat çikta ha bu arda bide firitöz oldım ayda 30 taksıtle şimdi çok pişman oldum ne yapacağim bilmiyom geride almazlar sadece değiştrme imkan var o da bayramada açiliyo alşiveriş merkezi eşim duysa çok kızar ne yapacam bilmiyom ya bana bi akıl verin

ya güzelim okadar karışık anlatmışsınki kafam karıştı senin borç 500 yetalemi şimdi:1shok:

Nadiye cnm bende aynisini yazdim ama gelmedi sanirim
panikden çok devrik yazmişsin sakin bir şekilde bi daha yazda anlayalim olayi..

aldandim

tatlım öle karmaşık yazmışınki yanlış anlamış olabilirim ama anladığım şu:
sen bir alışveriş merkezinden indirim kartı aldın. kartı alanlara hediye veriliyordu sanada 500.00 ytl lik saat çıktı.saati aldın . ayrıca birde fritöz aldın ama sonra pişman oldun...geri vermek istiyorsun ki bu hiçbir alışveriş merkezinde yoktur sadece değiştirme kolaylığı sunarlar..
bahsettiğin yerde öyle zatenn.. şimdi burdaki problem senin firitözü aldığına pişman olmanmı?

bu arada kıslar unuttum yazmayı çağanın boy kilosuna baktırdım sizce nasıl bana
fenadeğil gibi geldi

boy: 77 cm

kilo: 11.200 gr

hemşiremiz ilk iki buçuk ayını sarılık olarak geçirmiş bir bebek için kilosu çok ii dedi

sizce:uhm:

Back
X