Bebeklerimiz ve Biz

eda geçmiş olsun canım kendin mi yaptın tarhanayı ne beceriklisiniz yaaaa ne kadar bekletiyorsunuz
bizde yaklaşık 1 ay bekletirlerde
ben kızıma tarhana yaparken domates rendesi ve yağsız kavrulmuş kıyma ve 2 tatlı kaşığı tarhana 1 çay bardağı su şeklinde yapıyordum canım
asyada babacı galiba benimkızımda ilk ba-ba diyordu mama meme gibi şeylerde söylüyordu ama bu aralar herşeye su da dahil buuu buuu demeye başladı kolayına geliyor galibaaa

mavice tabikide zevk meselesi.:ecrin_bebek:biz değişik tatlara açığız.daha doğrusu eşim hep değişik şeyler ister.sırnaşık şey

e ne güzel işte sizde tadın durun bebem..afiyet olsun tattıklarınız.. bak ben bilem artıkın modaya uyyuyorum

evettt kıslar sıkı durun size bir tarif veriyorummm kağıt ve kalem hazırmı ...cokacimcoook..

papuayenigine usulü yoğurtlu domatescokacimcoook
yapılışı domatesi rendeleyin üzerine sulandırılmış yoğurdu dökü dökerken 10 defa papuayenigine papuayenigine deyin tamamdır hem farklı bir tat hemde ithal afiyet olsunnn
sositososito

evet kızlar iftar saati geliyor herkesin orucu kabul olsun içindede benim iftar sonrası görüşürükkkkcokacimcoook

ooh afiyet olsun cnm

drydenis çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
çağanın doğumu sonrası benim bir gerdanlığım bir künyem(ki kayınvalidemin doğum hediyesiydi ve bir kez takmıştım) üç taşlı bir yüzüğüm (nişanlıyken eşim yılbaşında almıştı) çağana takılan iki yarım altın ve en kötüsüde alyansımı çaldılar alaynsıma kadar el uzatabile bir insan bence tüm insani duygularını yiirmiştir ve dayanamadığım sindiremediğim şey ise bunu evime arkadaş olarak girip çıkan biri yaptı şüphelendiğim biri var ama gözünle görmeden bir şey diyemiyorsun... ve herzaman diyorum keşke yabancı bir hırsız işi olsaydı diye belki ozaman daha az acı verirdi... çok geçmiş olsun tatlım ben yenide doğum yaptığım için çok fena olmuştum... seni çok ii anlıyorum ama arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin... benim bu olaydan çıkardığım en ii ders sağ gözünden sol gözüne güvenme oldu ve insanın güven duygusunu yitirmesi çok feci bir şey.. öpüyorum tatlım:teselli:

selam kızlarr uzun zamandır giremiyorum malummm işler yoğun bugün benim kızımın doğum günüüüü
onu veren allahıma binlerce şükürkler olsunnn

nimetcim nilin doğum günü kulu olsun rabbim sağlıklı başarılı ve bereketli uzuuuunnn bire ömür nasip etsin kuzuna iyi ki doğdun nil....hihoyyyt

sen niçin gelemiyorsun bu aralar nimet özletme kendini öpüyorum tatlım:1hug:

monpetitim öyle oldu valla sorma ya bu ara pek teha zaten sanırım ramazandan dream zati yok kocişinin dpğum günüymüş bu gün

neyse bayramdan sonra eccük hareketlenir galiba

ya buarada senin adın ne canım benim ki aynur...a.s

ne çabuk satın seni satıcı fatoş diyebilirsin aynurcum

napim ks sıkıldım valla bu gecede tık yok topikte

memnun oldum fatoşcum yarın çağanın aşısı var

gerim gerim geriliyom yaa

bir aşılar iki dişler mahfediyor kuzuları

canını yakacaklar yavrumun off off:çok üzgünüm:

çok mu rahatsız ediyor çağanı benim kuzum şimdilik bir problem çıkarmadı meleğim ilk anda çok ağlıyor babası hemen yatıştırıyor onu

yokk kız kıyamam kuzuma bu abisi gibi değil ne ateş yaoıyor ne huysuzluk iki gün uyyor duruyor ama ben ynede geriliyorum nede olsa canları yanıyor anneyiz işte kıyamıyor insan

birde sanrım kızamık kızamıkçık aşısı olacak ne olur bilemiyorum:çok üzgünüm:

yokkız ne gece gündüzü ben çağandan sonra önceki sayfada anlattığım hırsızlık olayından hemen sonra tanıştım kk yla.. bi arkadaşım tavsiye etti ozaman çok ii gelmişti bana ...1-2 ay sonra biraz uzaklaşır gibi oldum bir gün tesadüfen pembe&mavi patiklere bakıyordum mesaj filen yazdım sende görmüştün orada sağolsun zehra niye bebeklerimiz ve bize gelmiyorsun deyince olan ozaman oldu benim yeşil kutucuklar 1 di sonrasını bende anlayamadım saolsunlar beni ihya ettilerŞeniz

bu topikten başka yerler doğru düzgün yazmıyorum desem yeri var bugün opiğin mesajları bir silinse beni 50 mesaj felan kalır herhaldea.s

saolsın tatlım sanada ii gecelr haa buarada bir baktımda sen çoktandır bana rep vermemişin cadııııı pinti garuuuu... hadi ii gecelr ebrarı öpüyorum tatlımŞeniz

hııı anladım diğerlerine pek vakit kalmıyor zaten yüzeysel bakıyorum bende takılınca bütün işler kalıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…